Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Problema momentului pentru români nu este plagiatul lui Ponta ci demiterea lui Băsescu. O ştie o ţară întreagă, chiar şi trufaşa străinătate.

CTP se încăpăţânează însă să nu recunoască asta. Ţine morţiş să impună o altă agendă, care să-i permită titularizarea în echipa care plăteşte mai bine. Şi-a scos la încălzire şi rezervele de la Gândul, transmiţându-le tactica editorială de urmat: jucaţi USL-ul la ofsaid.

A o ţine morţiş cu plagiatul lui Ponta nu este doar o deturnare de atenţie de la cancerul dezinformărilor galopante ce surpă acum ţara, activând metastaze portocalii prin mai toate redacţiile şi cancelariile europene; este şi o diversiune jalnică, preluată copy – paste (că tot îl obsedează…) de la propagandiştii  cu comportament interlop ai lui Băsescu, conduşi de acest Haralamb Zincă reloaded care este Sebastian Lăzăroiu. CTP îl plagiază pe Lăzăroiu nu doar preluând papagaliceşte teme pe care acesta le lansează pe post de fumigene pentru proşti dar şi tonul de Mafaldă infailibilă.

Mai sunt 8 zile până la referendum, după care, indiferent de rezultat, se poate lua la mestecat teza lui Ponta pe îndelete, în toate registrele, cu toate tipurile de dantură, de la prietenoasa ierbivoră până la hăcuitoarea carnivoră. Până atunci însă, nu ar fi normal, moral, patriotic, deontologic, onest în raport cu cititorii care îţi acordă încrederea lor, să te referi la ce-i arde pe ei acum?

De pildă, de ce e rău să organizezi în ziua referendumului acţiuni care să stimuleze participarea oamenilor la vot? Ieri, într-un întreg editorial din Gândul, era incriminată o astfel de iniţiativă a USL. Să ne explice CTP ce texte de lege şi ce valori morale ori democratice ar fi încălcate în caz că, oamenilor care pot dovedi că au trecut pe la urne,  li s-ar permite accesul gratuit la un concert sau într-un parc de distracţii?

De două zile e pe tapet scandalul cu telefoanele secretizate instalate de STS la sediul de campanie al lui Traian Băsescu. Instituţiile statului, pe care cu patos le apăra domnul CTP când cu “puciul” USL-ului, încearcă acum să funcţioneze după lege şi proceduri şi să-l pedepsească, eventual destituindu-l, pe autorul abuzului, domnul  Marcel Opriş. Comisia de Anchetă a Parlamentului s-a pronunţat în acest sens, CSAT a declanşat paşii destituirii dar, ce să vezi, se aude din interiorul unui Logan un răget ameninţător.

Preşedintele suspendat (cine altul?) urlă ca din gură de şarpe că tocmai asistăm la o lovitură de stat în desfăşurare. Că preşedintele interimar Crin Antonescu, împreună cu clica lui,  tocmai trădează ţara pe repede înainte, încercând să destructureze structurile ei de securitate şi că, atenţie, el, Băsescu, îi va aresta şi pedepsi exemplar pe aceşti trădători de neam.

Unde este domnul CTP să  sancţioneze cu verbu-i coroziv delirul prezidenţial ? Delir care are ca scop tocmai anihilarea funcţionării corecte a unor instituţii ale statului prin intimidarea inadmisibilă a unor oameni ce ar trebui doar să-şi facă datoria?

Domnul CTP (dimpreună cu întreg ziarul său) este mistuit de grija plagiatului. Subiect care interesează doar vreo 5% dintre români. Asta contează însă mai puţin, din moment ce principalul interesat şi servit de această deturnare de atenţie este chiar Traian Băsescu.

Marile şi adevăratele caractere sunt scoase la lumină de mari încleştări. Măcar cu asta să ne alegem din războiul acestor zile. Nu doar cu validare sau invalidarea referendumului ci şi cu validarea sau invalidarea unor presupuse caractere ce ocupă, efemer, prim planul atenţiei noastre.

Contele de Saint GermainEditorialeCrin Antonescu,CSAT,CTP,delir prezidential,Gandul,Haralamb Zinca,Mafalda,Marcel Opris,marile caractere,Sebastian Lazaroiu,Tradare de taraProblema momentului pentru români nu este plagiatul lui Ponta ci demiterea lui Băsescu. O ştie o ţară întreagă, chiar şi trufaşa străinătate. CTP se încăpăţânează însă să nu recunoască asta. Ţine morţiş să impună o altă agendă, care să-i permită titularizarea în echipa care plăteşte mai bine. Şi-a scos la...Blog politic si polemic