Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Problema momentului pentru români nu este plagiatul lui Ponta ci demiterea lui Băsescu. O știe o țară întreagă, chiar și trufașa străinătate.

CTP se încăpățânează însă să nu recunoască asta. Å¢ine morțiș să impună o altă agendă, care să-i permită titularizarea în echipa care plătește mai bine. Și-a scos la încălzire și rezervele de la Gândul, transmițându-le tactica editorială de urmat: jucați USL-ul la ofsaid.

A o ține morțiș cu plagiatul lui Ponta nu este doar o deturnare de atenție de la cancerul dezinformărilor galopante ce surpă acum țara, activând metastaze portocalii prin mai toate redacțiile și cancelariile europene; este și o diversiune jalnică, preluată copy – paste (că tot îl obsedeaz㔦) de la propagandiștii  cu comportament interlop ai lui Băsescu, conduși de acest Haralamb Zincă reloaded care este Sebastian Lăzăroiu. CTP îl plagiază pe Lăzăroiu nu doar preluând papagalicește teme pe care acesta le lansează pe post de fumigene pentru proști dar și tonul de Mafaldă infailibilă.

Mai sunt 8 zile până la referendum, după care, indiferent de rezultat, se poate lua la mestecat teza lui Ponta pe îndelete, în toate registrele, cu toate tipurile de dantură, de la prietenoasa ierbivoră până la hăcuitoarea carnivoră. Până atunci însă, nu ar fi normal, moral, patriotic, deontologic, onest în raport cu cititorii care îți acordă încrederea lor, să te referi la ce-i arde pe ei acum?

De pildă, de ce e rău să organizezi în ziua referendumului acțiuni care să stimuleze participarea oamenilor la vot? Ieri, într-un întreg editorial din Gândul, era incriminată o astfel de inițiativă a USL. Să ne explice CTP ce texte de lege și ce valori morale ori democratice ar fi încălcate în caz că, oamenilor care pot dovedi că au trecut pe la urne,  li s-ar permite accesul gratuit la un concert sau într-un parc de distracții?

De două zile e pe tapet scandalul cu telefoanele secretizate instalate de STS la sediul de campanie al lui Traian Băsescu. Instituțiile statului, pe care cu patos le apăra domnul CTP când cu „puciul” USL-ului, încearcă acum să funcționeze după lege și proceduri și să-l pedepsească, eventual destituindu-l, pe autorul abuzului, domnul  Marcel Opriș. Comisia de Anchetă a Parlamentului s-a pronunțat în acest sens, CSAT a declanșat pașii destituirii dar, ce să vezi, se aude din interiorul unui Logan un răget amenințător.

Președintele suspendat (cine altul?) urlă ca din gură de șarpe că tocmai asistăm la o lovitură de stat în desfășurare. Că președintele interimar Crin Antonescu, împreună cu clica lui,  tocmai trădează țara pe repede înainte, încercând să destructureze structurile ei de securitate și că, atenție, el, Băsescu, îi va aresta și pedepsi exemplar pe acești trădători de neam.

Unde este domnul CTP să  sancționeze cu verbu-i coroziv delirul prezidențial ? Delir care are ca scop tocmai anihilarea funcționării corecte a unor instituții ale statului prin intimidarea inadmisibilă a unor oameni ce ar trebui doar să-și facă datoria?

Domnul CTP (dimpreună cu întreg ziarul său) este mistuit de grija plagiatului. Subiect care interesează doar vreo 5% dintre români. Asta contează însă mai puțin, din moment ce principalul interesat și servit de această deturnare de atenție este chiar Traian Băsescu.

Marile și adevăratele caractere sunt scoase la lumină de mari încleștări. Măcar cu asta să ne alegem din războiul acestor zile. Nu doar cu validare sau invalidarea referendumului ci și cu validarea sau invalidarea unor presupuse caractere ce ocupă, efemer, prim planul atenției noastre.

Contele de Saint GermainEditorialeCrin Antonescu,CSAT,CTP,delir prezidential,Gandul,Haralamb Zinca,Mafalda,Marcel Opris,marile caractere,Sebastian Lazaroiu,Tradare de taraProblema momentului pentru români nu este plagiatul lui Ponta ci demiterea lui Băsescu. O știe o țară întreagă, chiar și trufașa străinătate. CTP se încăpățânează însă să nu recunoască asta. Å¢ine morțiș să impună o altă agendă, care să-i permită titularizarea în echipa care plătește mai bine. Și-a scos la...Blog politic si polemic