Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

– Liniște!  – striga Elena Ceaușescu la ultimul miting al vieții sale. A venit revoluția.
– Vreau liniște! – își dorea Ion Iliescu pe vremea CPUN. A venit Piața Universității și apoi mineriada.
– Liniște, dacă vreți să scoatem țara din criză! – ordona Traian Băsescu pentru a acoperi contraperformanțele guvernului Boc. A venit a II-a Piață a Universității.
Poporul ăsta a luat-o razna de tot. Face, de-al dracu”™, numai pe dos. Nu-și respectă conducătorii. E neguvernabil.
Ceea ce tocmai ne-a explicat ieri și un comisar european din stirpea lui Der, Die, Das. Și tare ne-am mai aprins. Nimic nu e mai inflamabil în noi decât tărâța.
Am cerut explicații pe cale diplomatică, am protestat vehement în talkshow-uri, ne-am declarat discriminați și vânați. „Păi cum, când comandam creieri pe pereți și președinți la proțap eram guvernabili, iar acum, când se coabitează în liniște și armonie, suntem neguvernabili?. Hei, „Deutschland, Deutschland über alles”Â  puțin respect pentru moțăiala lui „Deșteaptă-te, române! „.
***
E liniște în țărișoară. Poporul picotește. Nu mai ai despre ce scrie. Doar Ion Cristoiu se hrănește vărsând regulat. Câte-o boreală pe zi la EVZ, care îi asigură subzistența. Un fel de coprofagie. A renunțat și la bruma de logică a raționamentelor elementare. Pur și simplu defecație la comandă, pe hârtie de ziar, pentru uzul lui și a celor câțiva vidanjori care-i sorb producțiile căci, deh, din asta trăiesc și ei. Plictiseală mare.
***
Când subiectele de prima pagină sunt arestarea lui Gigi Becali, demiterile din eșalonul 2 de la PNL și PDL, pragul de 30% pentru referendum și alte asemenea platitudini, înseamnă că liniștea clocește monștri. Pe unde ar putea fi incubatorul? Ghici ghicitoarea – mea!
***
Pentru mine, vestea cea mai tare din ultimele săptămâni a fost aceea despre performanțele stațiunii Mamaia înregistrate in diverse clasamente turistice europene. Nu știu câtă bază se poate pune pe declarațiile de insider ale lui Alin Borcea dar, dac-ar fi să-i dăm crezare, renăscuta noastră Mamaie a trimis-o pe bătrâna doamnă Ibiza la sanatoriu, pentru lifting și împachetări,  în ceea ce privește distracțiile în general și viața de noapte în special. O fi Mazăre un burlac copt, excentric, dependent de adrenalină și de ritmuri aborigene, de sâni rebeli și coapse  obediente, dar lecția pe care o transmit performanțele sale de primar reales fără număr – fără număr este una deosebit de prețioasă pentru politicienii hedoniști din România, din ce în ce mai numeroși în ultimii ani: oamenii sunt îngăduitori cu damblalele voastre dacă și voi arătați că nu vă sunt indiferente damblalele lor.

Contele de Saint GermainEditorialeadrenalina,CPUN,damblale,Elena Ceausescu,Emil Boc,EVZ,Gigi Becali,Ibiza,Ion Cristoiu,Ion Iliescu,Mamaia,Mazare,PDL,Piata Universitatii,PNL,Traian Basescu- Liniște!  - striga Elena Ceaușescu la ultimul miting al vieții sale. A venit revoluția. - Vreau liniște! - își dorea Ion Iliescu pe vremea CPUN. A venit Piața Universității și apoi mineriada. - Liniște, dacă vreți să scoatem țara din criză! - ordona Traian Băsescu pentru a acoperi contraperformanțele guvernului...Blog politic si polemic