Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

– Linişte!  – striga Elena Ceauşescu la ultimul miting al vieţii sale. A venit revoluţia.
– Vreau linişte! – îşi dorea Ion Iliescu pe vremea CPUN. A venit Piaţa Universităţii şi apoi mineriada.
– Linişte, dacă vreţi să scoatem ţara din criză! – ordona Traian Băsescu pentru a acoperi contraperformanţele guvernului Boc. A venit a II-a Piaţă a Universităţii.
Poporul ăsta a luat-o razna de tot. Face, de-al dracu’, numai pe dos. Nu-şi respectă conducătorii. E neguvernabil.
Ceea ce tocmai ne-a explicat ieri şi un comisar european din stirpea lui Der, Die, Das. Şi tare ne-am mai aprins. Nimic nu e mai inflamabil în noi decât tărâţa.
Am cerut explicaţii pe cale diplomatică, am protestat vehement în talkshow-uri, ne-am declarat discriminaţi şi vânaţi. “Păi cum, când comandam creieri pe pereţi şi preşedinţi la proţap eram guvernabili, iar acum, când se coabitează în linişte şi armonie, suntem neguvernabili?. Hei, “Deutschland, Deutschland über alles”  puţin respect pentru moţăiala lui “Deşteaptă-te, române! “.
***
E linişte în ţărişoară. Poporul picoteşte. Nu mai ai despre ce scrie. Doar Ion Cristoiu se hrăneşte vărsând regulat. Câte-o boreală pe zi la EVZ, care îi asigură subzistenţa. Un fel de coprofagie. A renunţat şi la bruma de logică a raţionamentelor elementare. Pur şi simplu defecaţie la comandă, pe hârtie de ziar, pentru uzul lui şi a celor câţiva vidanjori care-i sorb producţiile căci, deh, din asta trăiesc şi ei. Plictiseală mare.
***
Când subiectele de prima pagină sunt arestarea lui Gigi Becali, demiterile din eşalonul 2 de la PNL şi PDL, pragul de 30% pentru referendum şi alte asemenea platitudini, înseamnă că liniştea cloceşte monştri. Pe unde ar putea fi incubatorul? Ghici ghicitoarea – mea!
***
Pentru mine, vestea cea mai tare din ultimele săptămâni a fost aceea despre performanţele staţiunii Mamaia înregistrate in diverse clasamente turistice europene. Nu ştiu câtă bază se poate pune pe declaraţiile de insider ale lui Alin Borcea dar, dac-ar fi să-i dăm crezare, renăscuta noastră Mamaie a trimis-o pe bătrâna doamnă Ibiza la sanatoriu, pentru lifting şi împachetări,  în ceea ce priveşte distracţiile în general şi viaţa de noapte în special. O fi Mazăre un burlac copt, excentric, dependent de adrenalină şi de ritmuri aborigene, de sâni rebeli şi coapse  obediente, dar lecţia pe care o transmit performanţele sale de primar reales fără număr – fără număr este una deosebit de preţioasă pentru politicienii hedonişti din România, din ce în ce mai numeroşi în ultimii ani: oamenii sunt îngăduitori cu damblalele voastre dacă şi voi arătaţi că nu vă sunt indiferente damblalele lor.

Contele de Saint GermainEditorialeadrenalina,CPUN,damblale,Elena Ceausescu,Emil Boc,EVZ,Gigi Becali,Ibiza,Ion Cristoiu,Ion Iliescu,Mamaia,Mazare,PDL,Piata Universitatii,PNL,Traian Basescu- Linişte!  - striga Elena Ceauşescu la ultimul miting al vieţii sale. A venit revoluţia. - Vreau linişte! - îşi dorea Ion Iliescu pe vremea CPUN. A venit Piaţa Universităţii şi apoi mineriada. - Linişte, dacă vreţi să scoatem ţara din criză! - ordona Traian Băsescu pentru a acoperi contraperformanţele guvernului...Blog politic si polemic