Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

S-au întors procurorii DNA din vacanță. Piepți bombați, bicepÈ™i lustruiți, drepți È™i încărcați de responsabilitate ca niÈ™te cariatide de țară.
Să reînceapă circul facerii de dreptate, deci. Cu stânga sau cu dreapta? A dracului balanță se bălăngăne nehotărât, prea nerăbdătoare să-È™i afle prima tresărire. Na atunci, iute, un remake: Alina Bica după gratiile menajeriei. Te-ai mai potolit? Te-ai mai lubrifiat? Rezisti acum la o senzație tare fără să te depresurizezi la mijlocul reprezentației?
Perfect, zen! Să batem deci gongul pentru prima premieră fastuoasă: chirurgul Sorin Oprescu operând pe cord deschis, live, cu mâinile legate, în fața a milioane de telespectatori. Palpitant sau ce? ÎnsăÈ™i dresoarea Codruța iese azi la rampă să ne explice că devastatorul flagrant, invocat în comunicatele DNA după marea descindere È™i vândut zile la rând, cu voluptate, drept certitudine, pe unele canale de È™tiri, nu a fost, de fapt, un flagrant ci un fel de hold-up la drumul mare, în care niÈ™te mascați l-au umflat cu maÈ™ină cu tot pe domn”™doctor, după care, scotocindu-l prin buzunare, au dat peste bancnotele marcate.
Toți se țin cu mâinile de burtă. Unii de râs, alții pentru a evita un extaz prematur, eruptiv È™i umed. Primii pentru că È™tiu că circu-i circ, cei din urmă pentru că preferă halucinogenele.
Iar în timpul acesta Traian Băsescu înfloreÈ™te, tocÈ™oueÈ™te, pilduieÈ™te, È™opârleÈ™te.
Cică dosarul răpirii jurnaliÈ™tilor nu poate fi desecretizat pentru că asta ar produce deranjamente stomacale tocmai la Casa Albă, unde Obama È™i Hillary Clinton È™tiu ei pe cine au înscăunat să guverneze Afganistanul. Și È™tie È™i el, Băselu”™, că ce dracu”™, doar a fost băgat până în gât în tărăÈ™enie.
Adică, mai pe înțelesul murănguriÈ™tilor, unii dintre membrii organizației teroriste care i-a răpit pe Ohanesian et co. au fost cocoțați de aliații noÈ™tri strategici tocmai la vârful administrației de la Kabul, chestie care ar fi nasol să se afle taman acum, în preajma alegerilor pentru Casa Albă.
Cât de bine confirmă Băsescu celebra evaluare „žLe style est l”™homme meme”. Stilul lui este È™antajul, È™antajul este el, Băsescu, în persoană.
Este al doilea rânjet amenințător către cei care l-au ținut 10 ani în brațe tocmai ca să le facă treburile murdare. Primul l-a È™uierat, printre dinți, când se-ngroÈ™ase gluma cu Udrea. A vorbit atunci de „žguantanamizarea României”, în contextul în care revenise în presă tema închisorilor secrete CIA. După care hăitaÈ™ii autohtoni s-au potolit ca prin minune, la ordin, reîntorcându-se, cu coada între picioare È™i schelălăind, spre neînfricații lor È™efi căcăcioși. Pentru a continua apoi, triumfal, să adulmece cu tehnică yankee È™i să ciuruiască cu alice de mistreț blindat iepuri ce periclitează siguranța națională È™i potârnichi ce se găinățează în locuri interzise.
Putem spune, aÈ™adar, că, È™i în această stagiune abia începută, DNA continuă consacrata sa operațiune „žLABA”, cu care ne-a amăgit toată stagiunea trecută că ar fi copulație regenerativă. Operațiune „žLABA” care declanÈ™ează extaze în pleziriÈ™tii singuratici È™i manufacturieri dar È™i multe suspiciuni de laÈ™itate È™i impotență în realiÈ™tii sceptici.
Punem LABA pe cei care ne incomodează în aspirația noastră patriotică de a deveni „žstat în stat”. Totul însă până

LA BAsescu!
Într-o țară autodefinită democratică, cum ar putea, niÈ™te instituții subordonate statului prin Constituție, cum este cazul binomului SRI „“ DNA, să preia frâiele puterii păstrând aparențele de constituționalitate? Într-un singur mod: conducând indirect, prin organismele abilitate.
A devenit Curtea Constituțională incomodă? Pusă cu botu”™ pe labe în doi timpi È™i trei miÈ™cări.
Administrațiile locale, pesedizate 70% la alegerile din 2012, ascultă mai mult de partid decât de binom? Noaptea cuțitelor lungi pentru primari È™i preÈ™edinți de Consilii Județene. Cuțite lungi sub formă de interceptări ambientale È™i denunțuri la ordin.
MiniÈ™tri incomozi? O rapidă scanare a scheletelor din dulap È™i dosare instrumentate în regim de urgență smurdiană.
Și pentru ca totul să poarte un nume, partidul umbrelă devine indispensabil. „žPartidul meu „“ partidul nostru”. Ghidonat de la distanță printr-un  președinte de tara decorativ și co-preÈ™edinți de paie, avuți temeinic la mână.
La asta asistăm.
Nu vreau să spun că Oprescu o fi vreun sfânt. Sau Mazăre, sau Bădescu, sau Nichita, sau Pendiuc. Toți sunt infectați de corupție prin însuÈ™i succesul lor într-o lume coruptă.
Nu vreau să spun că PNL a fost protejat total în această cruciadă. Chiliman, Pinalti și încă alți câțiva pioni de gambit, au fost urcați pe rug, pentru a da culoare focului de artificii. Ei pot fi însă înlocuiți oricând de alți consangvini mai devotați binefăcătorilor, mai fanatici, mai utili.
Așadar, să nu ne amăgim. Planul e clar, și făcut de minți care gândesc macro.
De ce Ponta și guvernul lui mai rezistă incă la putere? Pentru că sunt atât de prinși din toate părțile încât au devenit mai utili acolo decât în opoziție. În momentul care va fi considerat oportun, vor cădea. Și nu ca victime ale unei conspirații, pe plasa compătimirii populare, ci cu zdrăngănit de cătușe, ca ultimii trădători de țară.
Ca toate scenariile „žperfecte”, și acesta va întâlni însă, mai devreme sau mai târziu, buturuga lui mică. Vreun doctor Arafat, vreo Mariana Rarinca. Întreg eșafodajul, construit la adăposatul ideii de justiție cu armături securistice, se va prăbuși, atunci. Să ne amintim de 21 decembrie 1989 și să sperăm.
Cei care l-au apărat pe Nicolae Ceaușescu de furia unui popor exasperat, au fost zdrobiți de însăși cauza lor eronată.
Cei care, azi, îl mai apără pe Traian Băsescu de justiția adevărată, răspunzând unor comandamente ce nu fac diferența între București și Budapesta, vor fi zdrobiți de colaboraționismul lor antinațional.

Contele de Saint GermainEditorialeAlina Bica,Barack Obama,binomul SRI-DNA,Casa Alba,Chiliman,Codruta Kovesi,Curtea Constitutionala,doctorul Arafat,Elena Udrea,guantanamizarea Romaniei,Hillary Clinton,hold-up,inchisori secrete CIA,Kabul,Le style este l'homme,Mariana Rarinca,Mazare,meme,Nichita,Nicolae CeauÅŸescu,noaptea cutitelor lungi,operatiunea LABA,Pendiuc,Pinalti,procurorii DNA,Sorin OprescuS-au întors procurorii DNA din vacanță. Piepți bombați, bicepÈ™i lustruiți, drepți È™i încărcați de responsabilitate ca niÈ™te cariatide de țară. Să reînceapă circul facerii de dreptate, deci. Cu stânga sau cu dreapta? A dracului balanță se bălăngăne nehotărât, prea nerăbdătoare să-È™i afle prima tresărire. Na atunci, iute, un remake: Alina...Blog politic si polemic