Scorul acestui articol
[Total: 76 voturi. Media: 4.9]

Atât sunt în stare! Pâra la Poartă! Frica de naționaliști și suveraniști! Tipic apatrizilor, oportuniștilor lași!

Auzi: Partidul NAÅ¢IONAL Liberal! Cum de nu vă crapă obrazul de rușine? Voi „NAÅ¢IONAL„? Știți ce înseamnă cuvântul ăsta? Impostorilor, haită de lăcuste, samsari medievali!

NAÅ¢IONAL (conform DEX): Care este propriu sau aparține unei națiuni, unui stat, care caracterizează o națiune sau un stat „¦.

Deci, cine se uită în gura și la faptele voastre asta trebuie să înțeleagă despre români? Că îi caracterizați? Că toți sunt ca voi și ca liderii voștri? Bețivi, hoți, fricoși, turnători, trădători, incapabili să-și rezolve singuri problemele, mereu cu delațiuni și cu mâna întinsă după o benevolență străină?

Atât vă duc baierele de mari conducători de nație? Să vă smiorcăiți pe la cancelarii străine? „Nene polițist, m-a înjurat ăla?!!!” Voi având în fruntea voastră un fost pușcăriaș „“ infractor?

Cum să va numiți voi partid NAÅ¢IONAL când tot ce faceți este antinațional? Când tot ce vă duce capul este să vă ploconiți în fața altor limbi, religii și culturi, să puneți la mezat țara cu întregul ei amărât de popor doar ca să vă scăpați fundurile? Fotoliile voastre împuțite? Colacele voastre de tuhăs cu gaură și fosă septică de unde se ridică, groși, aburii pestilenței? De unde vă lăsați inspirați de duhorile puterii?

Băi Iohannis, băi Câțu, băi Boc, băi Bogdan, băi Flutur, băi ghioceilor ce vă puneți capră în fața multisexualilor elgibitiști din UE și SUA, doar „“ doar înclinațiile lor „progresiste” o să vă mai prelungească cu câteva zile sau săptămâni dominația? Nu vă e rușine? N-aveți pic de demnitate?

Nu vă îngrozește portretul umilitor pe care îl faceți țării cu văicărelile voastre multilingve, cu coloana voastră vertebrală de dromader?

Auzi știre (și agramată pe deasupra, ce v-ați fi așteptat?):

PNL a informat reprezentanții UE È™i SUA asupra colaborării USR PLUS și partidul extremist, antisemit AUR„

Și două citate din”¦ „informare”:

„În documentul oficial, am subliniat faptul că noua alianță conjuncturală creează premisele aducerii la putere a unui partid neofascist, xenofob, antisemit, care a ultragiat în permanență memoria victimelor Holocaustului, a încercat reabilitarea criminalilor de război și a promovat ura împotriva minorităților etnice și sexuale”.

„¦

„žÎn final, am făcut apel către omologii mei să condamne public și să împiedice imediat [„¦] orice cooperare politică sau asociere între USR-PLUS și Alianța pentru Unirea Românilor, în orice etapă și în orice scop”.

Pe scurt, eunucii ăștia galbeni, cu tupeul cât casa și cu biluțele cât mazărea, nu doar că au turnat ca ultimii ciripitori la stăpânii lor de peste hotare (ei zic că au „informat”), dar au mai cerut și ajutor efectiv, și intervenții faptice („să condamne public și să împiedice imediat”), recunoscând astfel că le-a scăpat situația de sub control. Că singuri nu o pot rezolva.

Pentru mine, ca român, este o uriașă rușine să am astfel de conducători care, la cel mai mic pericol, deschid geamurile și ferestrele țării și încep să urle după ajutor spre toate punctele cardinale.

De-asta m-am și înfuriat!

De-asta și afirm cu toată tăria: PEȘTELE DE LA CAP SE-MPUTE!

Iar CAPUL picotește la Palatul Cotroceni!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/09/UE.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/09/UE-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialealianta USR PLUS AUR,Catu arestat,criza politica,Informare UE si SUA,IohannisAtât sunt în stare! Pâra la Poartă! Frica de naționaliști și suveraniști! Tipic apatrizilor, oportuniștilor lași! Auzi: Partidul NAÅ¢IONAL Liberal! Cum de nu vă crapă obrazul de rușine? Voi 'NAÅ¢IONAL'? Știți ce înseamnă cuvântul ăsta? Impostorilor, haită de lăcuste, samsari medievali! NAÅ¢IONAL (conform DEX): Care este propriu sau aparține unei națiuni,...Blog politic si polemic