Scorul acestui articol
[Total: 95 voturi. Media: 4.9]

Antologică imaginea care însoțește acest articol. Un premier mort care vorbește, flancat de doi papagali guralivi care tac. Considerați inițiatorii și apoi pilonii proiectului „“ lovitură „Câțu președinte PNL”, Emil Boc și Rareș Bogdan s-au transformat brusc în ciocli.

Cu cheliile în suflul exploziei tocmai consumate, cu privirile pierdute în fumul acesteia, constată cum marșul triumfal al „echipei câștigătoare”, pe care îl clamau orgolioși pe la toate televiziunile, s-a metamorfozat în numai câteva ore în cortegiu funerar.

Prezența lor catatonică de-a stânga și de-a dreapta răposatului, stupoarea mentală care e evidentă, demonstrează câți bani fac cei doi și cât de buni au fost ei pentru aventura în care s-au aruncat.

Și-au închipuit că susținerea președintelui și gargara lor proverbială de aburit tembelimea le vor fi de ajuns pentru a da marea lovitură a anului: îmbogățirea peste noapte a lor și a clientelei lor politice prin scamatoria botezată la alibi „Anghel Saligny”.

Adevărul e că președintele Iohannis e un mare strateg. Pe mâna căruia chiar merită să riști, dacă te duce capul, căci până acum i-au ieșit toate: și alegerile anticipate pregătite cu râvnă exact când se revărsa pandemia peste planetă, și proiectul „România educată” care abia reușește să țină pasul cu ritmul sufocant impus de domnia sa, și „guvernul meu” pe cât de performant pe atât de iubit de popor, și vaccinarea românilor, și aducerea miliardelor de la UE și, în general, cam tot ce și-a propus.

Cum, atunci, la mintea lor sprintenă, Rareș Bogdan și Emil Boc să nu mizeze totul pe proiectele trufașului Iohannis? Doar ei sunt oameni credincioși. Ei cred orbește în atotputernicia președintelui, oricare ar fi acesta. Boc ne-a dovedit-o ani buni țuțărindu-l cu toate secrețiile sale pe Băsescu, lustruindu-i acestuia latrina după fiecare strop scăpat pe de lături, iar acum Rareș Bogdan se fudulește, cu binecunoscuta-i aroganță mieroasă, că el este marele prieten din liceu al lui Eduard Helvig și, pe deasupra, cu toată modestia,  că tot el este omul de încredere al lui Iohannis. Releul dintre acesta și PNL.

Emblematică fotografie! Kalașnikoavele le mai lipsesc celor doi purtători de prapuri și chelii lucitoare ca să confundăm momentul imortalizat în poză cu declarațiile de presă ale talibanilor.

Fără doar și poate ruptura a fost comandată de la Cotroceni. Nu avem cum să cunoaștem toate dedesubturile, dar numai ceva extrem de grav putea să-l împingă pe Klaus Iohannis la un astfel de gest care, pe termen mediu, îl va costa foarte mult. Vom afla, cu timpul, adevăratul motiv.

Apropo de geniul strategic al președintelui Iohannis, tocmai elogiat mai sus, nu cred că domnia sa și analiștii care îl consiliază au anticipat reacția furibundă a usereplusiștilor. Nici alierea intempestivă a acestora cu AUR, doar pentru a se răzbuna pe Câțu. Acum, din groapa în care a căzut, Cotroceniul este obligat să se ridice pe vârfuri, să se poziționeze. Și nu are decât o variantă: alături de Florin Câțu și PNL.

Prevăd o indignare cu vată în nas a combinatorului de la Cotroceni, urmată în zilele următoare, dacă ai lu”™ Barna și Cioloș nu se dau pe brazdă cu moțiunea lor de cenzură și cu alte prostii, de activarea bruscă a unor procurori în dosarele Clotilde Armand, Barna, și ce or mai avea ei pe țeavă.

Ne așteaptă un spectacol plin de promisiuni. Să ne instalăm comod în fotolii!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/09/cioclii-Bogdan-si-Boc.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/09/cioclii-Bogdan-si-Boc-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialedemitere Stelian Ion,Emil Boc,Florin Catu,motiune de cenzura,Rares Bogdan,USRPLUSAntologică imaginea care însoțește acest articol. Un premier mort care vorbește, flancat de doi papagali guralivi care tac. Considerați inițiatorii și apoi pilonii proiectului '“ lovitură 'Câțu președinte PNL', Emil Boc și Rareș Bogdan s-au transformat brusc în ciocli. Cu cheliile în suflul exploziei tocmai consumate, cu privirile pierdute în...Blog politic si polemic