Scorul acestui articol
[Total: 3246 voturi. Media: 4.9]

 

Cazul Caracal a ajuns la DIICOT. RecunoaÈ™tere oficială că se investighează o răpire. Răpirea este indubitabilă. Poate crimă nu e, poate nici rețea de trafic de carne vie nu e, dar răpire sigur este.

Cum tot răpire a fost È™i în 2005, când trei ziariÈ™ti români au fost luați ostatici în Irak.

La vremea respectivă PreÈ™edintele României s-a implicat din primul moment în rezolvarea crizei. A constituit o celulă de criză pe care a coordonat-o personal, a comunicat zilnic țării despre mersul operațiunii, iar la sfârÈ™it, când cei trei au fost aduÈ™i cu bine în țară, a precizat că „operațiunea de eliberare a ziariÈ™tilor a fost executată sută la sută de serviciile de informații ale statului român, într-o excelentă colaborare între Serviciul de Informații Externe, Serviciul Român de Informații È™i Direcția Generală de Informații a Apărării„.

Nu sunt nici pe departe un susținător al lui Traian Băsescu dar, în acel caz, a procedat ca un adevărat preÈ™edinte, căruia îi pasă  de conaționalii săi aflați în pericol È™i care încearcă tot ce poate pentru a-i salva.

În zilele acestea, de când cu dispariția Alexandrei È™i bâjbâielile mai mult decât dubioase ale autorităților statului în jurul lui Gheorghe Dincă È™i a casei lui horror, preÈ™edintele Iohannis pare a fi plecat pe o altă planetă. De unde nu poate acționa, comunica, nu poate face nimic util în scandalul care a dat țara peste cap.

În afară de două comunicate spălăcite, în care s-a remarcat prin obiÈ™nuitul atac la guvern È™i o privire sumbră purtată pe deasupra camerelor de luat vederi, PreÈ™edintele României a excelat prin absență È™i neimplicare.

Tăcerea aceasta, într-o astfel de criză, este mai mult decât grăitoare!

Distanța dintre Caracal È™i Deveselu este de 8 km. Fără dubii, zona fiind de importanță militară excepțională, este împânzită de agenți ai tuturor rețelelor de informații române È™i americane (cel puțin). Ce intră, printre altele, în fiÈ™a postului acestor agenți? Cu siguranță identificarea È™i controlarea tuturor activităților de crimă organizată din vecinătatea obiectivului lor militar.

La întrebarea „È™tiu aceste servicii secrete despre tot ce miÈ™că în Caracal în materie de proxenetism È™i trafic de ființe vii?„ nu există decât un răspuns: CU CERTITUDINE, ÎN AMÄ‚NUNT!!!

Plecând de la această indubitabilă realitate, devine o axiomă a oricărui raționament serios asupra răpirilor È™i disparițiilor din Caracal că eroii interlopi ai acestor evenimente erau binecunoscuți, cu toate ramificațiile lor, de către serviciile secrete acționând în zonă.

Atunci, de ce preÈ™edintele Iohannis, primul beneficiar al informațiilor sensibile venind de la aceste servicii, în loc să formeze o celulă de criză pentru a încerca să salveze viața Alexandrei (prima urgență dintr-un lanț lung de acțiuni imperative) a preferat să se întindă pe burtă È™i să se fofileze reptilian  printre aÈ™teptările È™i speranțele românilor?

Pasivitatea preÈ™edintelui devine cu atât mai suspectă (È™i mai grăitoare) cu cât o intervenție a sa în forță, încununată de succes, i-ar fi adus extrem de multe puncte electorale pentru alegerile prezidențiale care se apropie.

Neimplicarea lui Klaus Iohannis, cu toate forțele È™i resursele sale instituționale, în dosarul Caracal, nu poate fi explicată prin tradiționalul lui tembelism. Emoția populară iscată de acest caz este uriasă, iar efectele pe care această emoție le poate genera pot uÈ™or scăpa de sub control.

Cu certitudine, Klaus Iohannis a fost informat de toate serviciile secrete româneÈ™ti, din chiar ziua izbucnirii scandalului, asupra încrengăturilor È™i uriaÈ™elor interese oculte ce se ascund în spatele răpirii È™i dispariției Alexandrei. Alexandra nu era nici pe departe un caz izolat. Aflarea adevărului despre ea, despre Luiza, despre atâtea alte adolescente dispărute fără urmă cam în acelaÈ™i areal, putea arunca în aer toată stabilitatea statului român.

Cu certitudine că, dacă Klaus Iohannis nu a întreprins nimic ce depindea de el pentru salvarea Alexandrei È™i aflarea adevărului, avem de-a face cu o tentativă de muÈ™amalizare.

Nu È™tiu până la ce vârfuri ale statului român ar fi ajuns devastatoarea undă de È™oc a adevărului (dacă acesta ar fi fost descoperit), dar un lucru e clar: nu s-ar fi oprit doar la PSD, ori la guvern, ori la Primul Ministru. Căci atunci ar fi fost lăsată să culce la pământ pe toți vinovații, tot ce întâlnea în cale, până la capăt.  Distrugerea din temelii a PSD este doar marele obiectiv de țară al lui Klaus Iohannis È™i al susținătorilor săi.

Devastatoarea undă de È™oc a adevărului ar fi lovit mai departe de PSD: poate în vârfurile procuraturii, ori ale serviciilor secrete ori, poate, chiar în Klaus Iohannis. De aceea trebuia totul muÈ™amalizat!

Nu È™tie SRI de interlopii din Caracal sau de afacerile de milioane de euro din România ale fiicei lui Gheorghe Dincă? Nu È™tie SRI de vilele cumpărate de la interlopi de procurorul Popescu ori de alți È™efi locali de instituții?

Nu È™tie SIE de rețelele transfrontaliere de carne vie alimentate din România? Sau de afacerile dubioase în care a fost implicată în Italia fata lui Dincă?

Hai să fim serioÈ™i! Cred că tot ce s-a întâmplat cu Alexandra miercuri È™i joi s-a È™tiut la Cotroceni încă de vineri dimineață. Cu lux de amănunte. Și în acel anturaj, de discreție totală, s-a hotărât declanÈ™area bramburelii care a urmat, cu contradicții cu tras de timp, cu intoxicări. Pentru a se găsi varianta cea mai avantajoasă pentru ei. Variantă care încearcă să ni se bage pe gât acum: cu lupul singuratic, cu asasinul în serie care face totul de capul lui, cu o incendiere a unui trup uman pe care toți specialiÈ™tii  o consideră imposibil de realizat în acele condiții È™i într-un timp atât de scurt, cu niÈ™te rezultate de la IML date cu o precizie care o determină pe Ministrul Justiției să anunțe oficial familia Alexandrei de decesul acesteia etc.!

Înseamnă că e groasă! Groasă rău de tot, din moment ce-È™i dau mâna atâtea forțe să încropească prestidigitația secolului. Dispariția unui caz exploziv.

Eu cred că nu este deloc exclus ca tot acest scandal să fie un scenariu de import avându-l ca țintă finală  pe Klaus Iohannis. În contradictoriu cu Germania, care îl vrea cu orice preț preÈ™edinte al României pentru încă un mandat, există alte țări puternice în lume care se străduiesc să dejoace un astfel de plan.

Dacă, într-adevăr, terminațiile acestui scandal ajung într-un fel sau altul până la Cotroceni, nimic nu-I va împiedica pe cei care dețin dovezi în acest sens să le folosească în cele mai inventive È™i neaÈ™teptate moduri pentru a-È™i atinge scopul.

Veți vedea!

Vom vedea!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/08/Caracal-2-500x271.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/08/Caracal-2-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeCaracal Deveselu,fiica lui Gheorghe Dinca,Klaus Iohannis,Klaus Iohannis musamalizeazarapirea Alexandrei,proxenetism,retele de trafic uman,vila procurorului Popescu  Cazul Caracal a ajuns la DIICOT. RecunoaÈ™tere oficială că se investighează o răpire. Răpirea este indubitabilă. Poate crimă nu e, poate nici rețea de trafic de carne vie nu e, dar răpire sigur este. Cum tot răpire a fost È™i în 2005, când trei ziariÈ™ti români au fost luați ostatici...Blog politic si polemic