Scorul acestui articol
[Total: 59 voturi. Media: 4.6]

 

Realitatea TV este o televiziune-dovadă. Dovadă că Daniel Dragomir are dreptate. Și că Sebastian Ghiță are dreptate. Și că Dan Andronic are dreptate. Realitatea TV a fost preluată de sistemul ocult exact după schemele descrise de aceÈ™tia. Patroni strânÈ™i cu uÈ™a, fantoma insolvenței arătată ultimilor partizani din interior È™i, în final, târgul slabilor de înger (paraÈ™utați din afară) cu diavolul.

Privim acum la rezultate. Un patron (Cosmin GuÈ™ă) transpirând directive „žpe linie”, un realizator (RareÈ™ Bogdan) fanatizând isteric, È™i, consecință firească, audiență aproape zero. Nimeni nu-i crede, nimeni nu-i ia în serios. De ce? Pentru că se vede de la o poÈ™tă că ei nu sunt acolo pentru a-È™i informa corect telespectatorii ci pentru a îndeplini o misiune propagandistică, pentru a-i manipula pe cei care se mai rătăcesc pe lungimea lor de undă spre direcția indicată de oculți.

Situația cu DIGI 24 e puțin diferită. Aceasta nu este o televiziune furată È™i revopsită ci este una construită de la zero, în culorile preferate, după proiectul inițiatorilor săi aflați în totală simbioză cu serviciile secrete. Este o televiziune bine dotată, nu se È™tie cum finanțată, care a reuÈ™it să ademenească È™i câteva nume cu rezonanță ale genului È™i care face emisiuni digerabile, unele chiar bune, pe teme de politică externă. Când vine însă vorba de actualitatea internă îÈ™i dă arama pe față fie prin omisiune (marile È™i scandaloasele dezvăluiri din ultima perioadă sunt pur È™i simplu ignorate) fie printr-un partizanat cazon care demonstrează că acolo liberul arbitru al realizatorilor È™i supremația evidenței sunt tratate ca simple mofturi, fiind sugrumate ori de câte ori interesul propagandistic o cere. Ca È™i Realitatea TV, È™i DIGI 24 are o audiență de televiziune de cartier, ceea ce demonstrează că românii îÈ™i dau seama unde pot căuta adevărul È™i nu se lasă prostiți aÈ™a de uÈ™or cu făcături de doi bani.

Aseară am avut curiozitatea să văd cum reflectă cele două televiziuni amintite inregistrarea „“ bombă făcută publică de Luju.ro cu procurorii de la Inspecția Judiciară intimidați È™i terifiați de Laura Kovesi. Nu am avut nicio surpriză. Pentru aceste televiziuni subiectul nu exista. În schimb m-am oprit puțin pe Realitatea, căci RareÈ™ Bogdan era în mare È™i sonoră criză È™i, vorba lui Traian Băsescu, nici nu vă închipuiți ce spectaculos este RareÈ™ Bogdan când intră în criză. Criză de nervi, evident, È™i de furie neputincioasă. Colorat ca o sorcovă din hârtie creponată (nimic nou), cu chelia fleaÈ™că, congestionată de indignare, răcnea din toți rărunchii că, în loc să facă emisiuni despre ce-i interesează pe români, despre cum guvernul PSD aruncă țara în dezastru, este nevoit să se ocupe de prostii cum ar fi disputa dintre Coldea È™i Dragomir. Culmea e că printre invitați se afla È™i doamna Ene Dogioiu, care chiar m-ar fi interesat să ne vorbească despre cum a realizat interviul cu Coldea È™i despre alte detalii din culise. Ea însă fusese redusă de amfitrion la un zâmbet sibilinic È™i la o privire amuzată către acesta, în drumul lui spre apoplexie.

Ignorarea adevărurilor grave este o dovadă de mare prostie. Nu o practică doar televiziunile aservite sistemului ocult ci È™i ziarele gravitând în jurul acestuia. În edițiile de azi, am verificat, nici Adevărul, nici România Liberă, nici Gândul, nici Hotnews nu suflă o vorbă despre înregistrarea procurorilor de la Inspecția Judiciară. Măcar să se întrebe cine o fi făcut-o È™i să tragă de aici niÈ™te concluzii. Tăcere, tăcere, tăcere…

Sigur, o să mă întrebați ce-ar putea să spună ca să nu-i supere pe patronii lor?! Uite, Coldea, presat de dezvăluirile lui Dragomir, a dat un interviu. Și ce-a spus? Nimic! Cui foloseÈ™te?

Doamna Kovesi, mai conservatoare decât Coldea (dar È™i mai trufaÈ™ă, ea incă este, el a căzut!) se dovedeÈ™te mai rezistentă în muțenie. „žNu scot o vorbă! Ce-o să-mi facă? Are cineva tupeul să se atingă de mine, să mă atace frontal? Nimeni, nimeni, nimeni! Toți se c..ă pe ei de frică” „“ cam aceste gânduri îi joacă în cap în aceste momente È™efei DNA. Doar că…

Doar că ceva esențial îi scapă. Ceva ce cu puțină minte ar fi atât de uÈ™or de văzut È™i de înțeles. De văzut că dezvăluirile compromițătoare la adresa ei vor continua È™i vor fi din ce în ce mai numeroase È™i mai grave, de înțeles că această avalanÈ™ă nu se va opri decât odată cu demisia ei.

E atât de simplu, atât de evident.

Nu însă È™i atunci când trufia îÈ™i dă mâna cu prostia.

Dan Tapalagă a realizat că bătălia e pierdută. „žMor cu dinții înfipți în gâtul vostru” este un fel de adio animalic.

Se pare că È™i Florian Coldea caută aliniamente de capitulare cu pagube minime. Altfel nu ar fi riscat acel interviu eminamente defensiv, în care, practic, în afară de a se dezvinovăți, nu a spus nimic care să proiecteze optimism pentru tabăra sa.

Mai rămâne Laura Kovesi. Pentru spectacol, rezistența ei e benefică. Ne uităm seară de seară la dezvăluiri despre domnia sa mai ceva decât la Games of Thrones. Pentru lupta împotriva corupției, pentru imaginea instituțiilor de forță, pentru încrederea populației în stat È™i în preÈ™edintele țării, efectul este însă catastrofal.

Opriți dezastrul până nu e prea târziu „“ strigă temperatul din mine.

Laura, rezistă până la capăt „“ strigă amatorul de cine „“ verite-uri palpitante.

Trebuie să recunoaÈ™teți că viața noastră ar deveni foarte plictisitoare dacă, mâine, Laura Kovesi È™i-ar da demisia.

Contele de Saint GermainEditorialeCosmin Guşă,Dan Tapalaga Hotnews Rares Bogdan,Daniel Dragomir versus Florian Coldea,Digi 24,inregistrare cu procurorii de la Inspextia Judiciara,Luju,partizanat cazo,Realitatea TV  Realitatea TV este o televiziune-dovadă. Dovadă că Daniel Dragomir are dreptate. Și că Sebastian Ghiță are dreptate. Și că Dan Andronic are dreptate. Realitatea TV a fost preluată de sistemul ocult exact după schemele descrise de aceÈ™tia. Patroni strânÈ™i cu uÈ™a, fantoma insolvenței arătată ultimilor partizani din interior È™i,...Blog politic si polemic