Scorul acestui articol
[Total: 32 voturi. Media: 4.8]

Evacuarea din sediu a Antenei 3 dă măsura priorităților și grijii pentru popor ale guvernanților acestei țări. Ceea ce primează pentru ei, odată ajunși la putere, este să se răzbune, să plătească polițe, să-și arate mușchii, să-și umfle conturile personale.

Puțin le-a păsat guvernanților noștri că milioane de români au încredere în această televiziune și că toți aceștia vor fi afectați dacă, măcar și pentru o zi, emisiunile lor preferate vor avea de suferit din cauza persecuțiilor, a mutării, a costurilor exorbitante provocate de o răzbunare dusă până la limitele patologicului.

În ultimele seri, de când A3 face tranziția la noul sediu, provizoriu, din Piața Expoziției, am asistat la dese întreruperi ale emisiei, la defecțiuni tehnice afectând imaginea și sunetul, la un stres mai mult decât evident al realizatorilor și invitaților. De ce? Pentru că, de ani buni de când această televiziune, singura, îi arată cu degetul pentru potlogăriile și lăcomia lor de parveniți insațiabili, netrebnicii devoalați au ca prioritate absolută distrugerea lui Voiculescu și a trustului Intact.

Au regizat cel mai deșănțat proces politic de după 1989 și l-au băgat la pușcărie pe inamicul numărul 1 al lui Traian Băsescu pentru 10 ani! Nu le-a ajuns! I-au confiscat acestuia, printr-o procedură special pusă în aplicare pentru el, bunuri de 100 milioane de euro. Insuficient! Antena 3 emitea în continuare. Și făcea, în continuare, dezvăluiri devastatoare despre mafie, mafioți și poliție politică.

Setea de răzbunare a preaputernicilor ce ar fi trebuit să se îngrijească de binele țării și nu de revanșele lor mizerabile, nu se potolise.

S-a petrecut un lucru aparent de neînțeles. Deși principalul organizator al vendetei anti Voiculescu și anti Intact nu mai era președinte, un nou atac furibund de reducere la tăcere a Antenei 3 a fost declanșat. Prin strânsa colaborare și complicitate a SRI, DNA și ANAF. Ce legi de protectie a chiriașului, ce drepturi de preemțiune…?  După o lipsă de reacție de peste un an la toate solicitările de clarificare a situației, adresate de avocații trustului Intact autorităților competente, acestea au fost brusc asmuțite de noii guvernanți, exponenții guvernului tehnocrat, să ceară evacuarea în 5 zile a celei mai urmărite televiziuni din țară.

De data asta nu Băsescu a dat ordinul de atac, ca în trecut, ci instituțiile noului regim, instituțiile regimului Johannis. Instituțiile regimului „lucrului bine făcut”! Care, ce să vezi, conduse tot de Coldea, Kovesi, Diaconu, nu mai împrumutau ura și spiritul revanșard ale tătucului ce le-a clădit după rețete de monștri ci dovedeau că sunt în stare de sentimente animalice proprii, că dețin propria bestialitate. Nu mai era nevoie să le incite Traian Băsescu împotriva Antenei 3. Se conduceau după propriile lor umori.

Zâmbesc amar când mai aud persoane, altfel de bună credință, care spun că nu ar mai trebui să îl băgăm în seamă pe Traian Băsescu pentru că, nu-i așa, omul este un „fost”. Un „expirat”. Un „vestigiu” deja degradat. Aceste persoane nu ințeleg o evidență. Traian Băsescu trăiește, în continuare, prin puricii pe care i-a găzduit in blana sa, prin toți acești „ajunși”, hrăniți cu sângele și microbii lui. Poate nu știați, dragi naivi, dar ciuma bubonică nu a devenit de atâtea ori, pe pământ, pandemie, doar prin mușcături de șobolani ci, mai ales, prin pișcăturile puricilor de șobolani. Care își părăsesc purtătorul doar după ce acesta moare!!!

A3 a reușit să supraviețuiască și acestei ticăloșii, a evacuării din sediul în care a funcționat încă de la înființare. O ticăloșie îmbrăcată în haina mincinoasă a „imperativelor legale”.  Dar a reușit asta cu sacrificii grele, nenecesare și, mai ales, cu privarea telespectatorilor săi de o calitate tehnică a emisiunilor la nivelul la care îi obișnuise. „Să se recupereze prejudiciul” au clamat, cu spume la gură, cei atinși de pesta băsistă. Total indiferenți, altfel, la nerecuperările de prejudicii din dosarele Microsoft sau ANRP. Iată, acum li s-a dat satisfactie. Domnul Cioloș, doamna Prună, au dovedit că sunt alături de ei, infectați de aceeași ură contraproductivă. Și la fel de disprețuitori când vine vorba despre dreptul la informare corectă și prin transmisii de bună calitate tehnică a milioane de români.

Din același registru, al disprețului fată de cetățean și interesele acestuia, face parte și campania reîncălzită împotriva lui Raed Arafat. Spun „reîncălzită” pentru că îi recunoaștem de la o poștă printre contestatari pe băsiștii fundamentaliști însetați de răzbunare față de toți cei care l-au criticat ori i-au produs daune idolului lor.

Cât de mult au suferit aceștia când nesăbuința lui Traian Băsescu de a-l ataca pe Raed Arafat a declanșat revolta populară și a provocat căderea guvernului Boc, nu mai e nevoie să amintesc. Acum, cocoțați pe durerea pricinuită de tragedia de la Colectiv, visează la revanșă. Nu le-a ajuns că, prin minciună și manipulare, au dat jos guvernul Ponta. Vor mai mult. Vor capul lui Arafat. Iar domnul Cioloș le suflă în pânze pentru că și el, fruct băsist, poartă același vierme în el, împărtășindu-le frustrările și idiosincrasiile.

Probabil că Raed Arafat  este cel mai bun și eficient tehnocrat aflat vreodată la guvernare în România post-comunistă. Iar guvernul „tehnocrat” Cioloș, evident deranjat de evidențierea incompetenței sale prin comparație cu acesta, nu găsește altceva mai bun de făcut decât să încerce a-l discredita.

Contele de Saint GermainEditorialeANAF,ANRP,Antena 3,ciuma bubonica,Coldea,Cristi Diaconu,Dacian Ciolos,DNA,guvern tehnocrat Dan Voiculescu,guvernul Boc,Kovesi,Piata Expozitiei,purici,Raed Arafat,Raluca Pruna,sobolani,SRI,tragedia de la Colectiv,trustul Intact,Victor PontaEvacuarea din sediu a Antenei 3 dă măsura priorităților și grijii pentru popor ale guvernanților acestei țări. Ceea ce primează pentru ei, odată ajunși la putere, este să se răzbune, să plătească polițe, să-și arate mușchii, să-și umfle conturile personale. Puțin le-a păsat guvernanților noștri că milioane de români au...Blog politic si polemic