Scorul acestui articol
[Total: 32 voturi. Media: 4.8]

Evacuarea din sediu a Antenei 3 dă măsura priorităților È™i grijii pentru popor ale guvernanților acestei țări. Ceea ce primează pentru ei, odată ajunÈ™i la putere, este să se răzbune, să plătească polițe, să-È™i arate muÈ™chii, să-È™i umfle conturile personale.

Puțin le-a păsat guvernanților noÈ™tri că milioane de români au încredere în această televiziune È™i că toți aceÈ™tia vor fi afectați dacă, măcar È™i pentru o zi, emisiunile lor preferate vor avea de suferit din cauza persecuțiilor, a mutării, a costurilor exorbitante provocate de o răzbunare dusă până la limitele patologicului.

În ultimele seri, de când A3 face tranziția la noul sediu, provizoriu, din Piața Expoziției, am asistat la dese întreruperi ale emisiei, la defecțiuni tehnice afectând imaginea È™i sunetul, la un stres mai mult decât evident al realizatorilor È™i invitaților. De ce? Pentru că, de ani buni de când această televiziune, singura, îi arată cu degetul pentru potlogăriile È™i lăcomia lor de parveniți insațiabili, netrebnicii devoalați au ca prioritate absolută distrugerea lui Voiculescu È™i a trustului Intact.

Au regizat cel mai deÈ™ănțat proces politic de după 1989 È™i l-au băgat la puÈ™cărie pe inamicul numărul 1 al lui Traian Băsescu pentru 10 ani! Nu le-a ajuns! I-au confiscat acestuia, printr-o procedură special pusă în aplicare pentru el, bunuri de 100 milioane de euro. Insuficient! Antena 3 emitea în continuare. Și făcea, în continuare, dezvăluiri devastatoare despre mafie, mafioți È™i poliție politică.

Setea de răzbunare a preaputernicilor ce ar fi trebuit să se îngrijească de binele țării È™i nu de revanÈ™ele lor mizerabile, nu se potolise.

S-a petrecut un lucru aparent de neînțeles. DeÈ™i principalul organizator al vendetei anti Voiculescu È™i anti Intact nu mai era preÈ™edinte, un nou atac furibund de reducere la tăcere a Antenei 3 a fost declanÈ™at. Prin strânsa colaborare È™i complicitate a SRI, DNA È™i ANAF. Ce legi de protectie a chiriaÈ™ului, ce drepturi de preemțiune…?  După o lipsă de reacție de peste un an la toate solicitările de clarificare a situației, adresate de avocații trustului Intact autorităților competente, acestea au fost brusc asmuțite de noii guvernanți, exponenții guvernului tehnocrat, să ceară evacuarea în 5 zile a celei mai urmărite televiziuni din țară.

De data asta nu Băsescu a dat ordinul de atac, ca în trecut, ci instituțiile noului regim, instituțiile regimului Johannis. Instituțiile regimului „žlucrului bine făcut”! Care, ce să vezi, conduse tot de Coldea, Kovesi, Diaconu, nu mai împrumutau ura È™i spiritul revanÈ™ard ale tătucului ce le-a clădit după rețete de monÈ™tri ci dovedeau că sunt în stare de sentimente animalice proprii, că dețin propria bestialitate. Nu mai era nevoie să le incite Traian Băsescu împotriva Antenei 3. Se conduceau după propriile lor umori.

Zâmbesc amar când mai aud persoane, altfel de bună credință, care spun că nu ar mai trebui să îl băgăm în seamă pe Traian Băsescu pentru că, nu-i aÈ™a, omul este un „žfost”. Un „žexpirat”. Un „žvestigiu” deja degradat. Aceste persoane nu ințeleg o evidență. Traian Băsescu trăieÈ™te, în continuare, prin puricii pe care i-a găzduit in blana sa, prin toți aceÈ™ti „žajunÈ™i”, hrăniți cu sângele È™i microbii lui. Poate nu È™tiați, dragi naivi, dar ciuma bubonică nu a devenit de atâtea ori, pe pământ, pandemie, doar prin muÈ™cături de È™obolani ci, mai ales, prin piÈ™căturile puricilor de È™obolani. Care îÈ™i părăsesc purtătorul doar după ce acesta moare!!!

A3 a reuÈ™it să supraviețuiască È™i acestei ticăloÈ™ii, a evacuării din sediul în care a funcționat încă de la înființare. O ticăloÈ™ie îmbrăcată în haina mincinoasă a „žimperativelor legale”.  Dar a reuÈ™it asta cu sacrificii grele, nenecesare È™i, mai ales, cu privarea telespectatorilor săi de o calitate tehnică a emisiunilor la nivelul la care îi obiÈ™nuise. „žSă se recupereze prejudiciul” au clamat, cu spume la gură, cei atinÈ™i de pesta băsistă. Total indiferenți, altfel, la nerecuperările de prejudicii din dosarele Microsoft sau ANRP. Iată, acum li s-a dat satisfactie. Domnul CioloÈ™, doamna Prună, au dovedit că sunt alături de ei, infectați de aceeaÈ™i ură contraproductivă. Și la fel de disprețuitori când vine vorba despre dreptul la informare corectă È™i prin transmisii de bună calitate tehnică a milioane de români.

Din acelaÈ™i registru, al disprețului fată de cetățean È™i interesele acestuia, face parte È™i campania reîncălzită împotriva lui Raed Arafat. Spun „žreîncălzită” pentru că îi recunoaÈ™tem de la o poÈ™tă printre contestatari pe băsiÈ™tii fundamentaliÈ™ti însetați de răzbunare față de toți cei care l-au criticat ori i-au produs daune idolului lor.

Cât de mult au suferit aceÈ™tia când nesăbuința lui Traian Băsescu de a-l ataca pe Raed Arafat a declanÈ™at revolta populară È™i a provocat căderea guvernului Boc, nu mai e nevoie să amintesc. Acum, cocoțați pe durerea pricinuită de tragedia de la Colectiv, visează la revanÈ™ă. Nu le-a ajuns că, prin minciună È™i manipulare, au dat jos guvernul Ponta. Vor mai mult. Vor capul lui Arafat. Iar domnul CioloÈ™ le suflă în pânze pentru că È™i el, fruct băsist, poartă acelaÈ™i vierme în el, împărtăÈ™indu-le frustrările È™i idiosincrasiile.

Probabil că Raed Arafat  este cel mai bun È™i eficient tehnocrat aflat vreodată la guvernare în România post-comunistă. Iar guvernul „žtehnocrat” CioloÈ™, evident deranjat de evidențierea incompetenței sale prin comparație cu acesta, nu găseÈ™te altceva mai bun de făcut decât să încerce a-l discredita.

Contele de Saint GermainEditorialeANAF,ANRP,Antena 3,ciuma bubonica,Coldea,Cristi Diaconu,Dacian Ciolos,DNA,guvern tehnocrat Dan Voiculescu,guvernul Boc,Kovesi,Piata Expozitiei,purici,Raed Arafat,Raluca Pruna,sobolani,SRI,tragedia de la Colectiv,trustul Intact,Victor PontaEvacuarea din sediu a Antenei 3 dă măsura priorităților È™i grijii pentru popor ale guvernanților acestei țări. Ceea ce primează pentru ei, odată ajunÈ™i la putere, este să se răzbune, să plătească polițe, să-È™i arate muÈ™chii, să-È™i umfle conturile personale. Puțin le-a păsat guvernanților noÈ™tri că milioane de români au...Blog politic si polemic