Scorul acestui articol
[Total: 237 voturi. Media: 4.9]

 

Doamne, de unde i-o scoate USR pe toți deraiații ăștia?

În august 2020 situl DIGI24.ro (citez de-aici ca să nu avem vorbe) publica un material infamator despre Stelian Ion (candidat la vremea aceea la Primăria Constanța).

Citez: „Pentru a pune mâna pe o garsonieră de la ANL, Stelian Ion a încălcat de cel puțin patru ori legea, crescându-È™i în mod fraudulos punctajul„.

O explicare în extenso a neregulilor încadrabile atât de dur și descalificant pentru domnul Stelian Ion este prezentată de newsweek.ro într-un articol documentat până la nivel de copii inatacabile din dosarul pe care însuși Stelian Ion l-a depus la Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public È™i Privat (RAEDPP) Constanța, instituția responsabilă cu evaluarea solicitanților de locuințe ANL. Articolul este intitulat „Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuință ANL„ și creionează profilul unui mic gangster de provincie care se pretează la tot felul de malversațiuni, doar „“ doar și-o depăși condiția de găinar.

Ceea ce nu se spune în materialul DIGI24.com dar rezultă din articolul publicat de newsweek.ro este că, la momentul depunerii dosarului la RAEDPP, Stelian Ion avea și o pilă puternică în interiorul instituției, anume chiar pe mama sa. Care, ce să vezi, lucra fix la biroul juridic, cel în sarcina căruia cădea analiza dosarului fiului ei.

Cu toate că umflarea punctajului s-a realizat într-un „mod fraudulos” (DIGI 24 spune, nu eu!), se pare că mămica și-a făcut  treaba pe lângă membrii comisiei (colegii săi de birou) din moment ce fiul dânsei, handicapat (cum singur se caracterizează), și-a primit garsoniera mult dorită.

Cine e atât de leneș la mansardă (ca să ne menținem în terminologia locativă) încât să pună toată această convergență favorizantă pe seama coincidențelor, n-are decât să ceară carnet de membru în partidul domnului Stelian Ion. Îl va primi cu certitudine, pentru că are exact profilul de MEMBRU pe care USR îl caută și îl merită.

Faptul că un astfel de specimen dubios, cu o astfel de tinichea legată de coadă, este desemnat de alianța politică a reformatorilor, purilor și intransigenților să fie ministru în guvernul României, reprezintă clar o nesimțire. Iar faptul că ministerul care i se încredințează lui Stelian Ion este tocmai cel al justiției, reprezintă superlativul nesimțirii. O flegmă progresistă pe obrazul românilor.

Dar Stelian Ion nu vrea doar desființarea SIIJ, obsesia maladivă a tuturor sorosiștilor „“ macoviști de care am vorbit într-un articol anterior.   Într-un interviu recent ne anunță că își propune mult mai mult moloz din demolări: vrea să pună la pământ tot ce-a mai rămas instituție independentă și obiectivă în România: CCR, Avocatul Poporului, Curtea de Conturi.

Handicapat handicapat, cu nevoie de însoțitor cu nevoie de însoțitor, dar când vine vorba de pus la pământ ce stă încă în picioare, e mai zglobiu ca strechea ministrul nostru intrepid.

USR „“ PLUS a dat țării o garnitură de smintiți.  De-aici și bizareria lor. Inadecvați, tupeiști, mereu cu piatra-n mână. Ei, de fapt, nu au venit să guverneze țara ci să parodieze.

Barna și Cioloș „“ Pat și Patachon. Drulă și Ghinea „“ Stan și Bran. Ungureanu și Goțiu „“ Horia Șerbănescu și Radu Zaharescu.

Cât despre Stelian Ion, el nu este altceva decât un fel de Miluță Gheorghiu jucând-o în travesti pe Coana Chirița (alias Raluca Prună).

Cu așa măscărici senzația de bâlci, de improvizație și de panglicăreală este totală.

Rămâne totuși o problemă: devine tot mai clar că oamenii ăștia din USR „“ PLUS chiar au nevoie de însoțitor!

Aici Stelian Ion n-a mințit. Chiar are nevoie. Dar, în acest caz, de ce i se permite să umble singur?

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/01/Stelian-Ion-2-500x186.pnghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/01/Stelian-Ion-2-150x150.pngContele de Saint GermainEditorialecu insotitor,desfiintarea SIIJ,garsoniera RAEDPP,handicapat,Ministrul Justitiei,Pat si Patachon,Raluca Pruna,Stelian Ion  Doamne, de unde i-o scoate USR pe toți deraiații ăștia? În august 2020 situl DIGI24.ro (citez de-aici ca să nu avem vorbe) publica un material infamator despre Stelian Ion (candidat la vremea aceea la Primăria Constanța). Citez: 'Pentru a pune mâna pe o garsonieră de la ANL, Stelian Ion a încălcat...Blog politic si polemic