Scorul acestui articol
[Total: 96 voturi. Media: 4.9]

 

În ultimele săptămâni a deraiat complet.

Toți îl atacă pe Câțu. Dar Câțu e zero barat. Å¢intă falsă. Vesta antiglonț a președintelui.

Răul suprem e Klaus Iohannis! Care păcătuiește, în primul rând, prin visceralism. Laș, grandoman, indiferent, distant, răzbunător, inept! Este rupt de realități nu prin hazardul destinului ci la cerere. Așa a ordonat abulicul din el. Nu vrea să știe decât de glazura postului său. I se pare că trebuie să fie exclusiv  un beneficiar de onoruri și întoarce capul de la orice i-ar putea tulbura aura.

Cineva ar trebui să-l țină cu forța în fața unui televizor la care se exprimă societate românească. Să-l oblige să asculte cum îl receptează și îl caracterizează aceasta. Să-l dezbrace de protecția SPP-ului, a SRI-ului, a yesmenilor plătiți generos să-l tămâieze, și să-l arunce, gol, în arenă! Să-l supună la nădușelile confruntării neintermediate cu înșelații săi dezamăgiți, cu victimele sale dezlănțuite.

Să te comporți atât de aiuristic când țara e pe perfuzii, să te îmbraci ca un gigolo și să vorbești cu aere aristocratice despre sporturi exclusiviste, ca ultimul parvenit ce vrea să-și etaleze fireturile, e de Bălăceanca. E de duș rece și de șocuri electrice.

Omul ăsta poate fi învățat minte intr-un singur fel: cu forța. Să fie constrâns să asculte, să înțeleagă și apoi să dea socoteală.

Nu cu proteste în Piața Victoriei. Își râde în papion cum ne duce de nas trimițându-ne după Câți verzi pe pereți. Nu cu mitinguri în fața Palatului Cotroceni. Află din timp de ele și fuge departe de flamă, se baricadează în peștera lui din Primăverii sau în budoarul de la Sibiu.

Trebuie ca mașina-i superblindată să îi fie oprită intempestiv în mijlocul drumului și mulțimea „entuziastă” să-l împresoare.  Să fie somat să coboare, să se arate, să ia poziția de drepți în fața leprei gălăgioase și să asculte. Să asculte vaierele indignării până dă în tremurici.

Ființele cu deficit de afect nu știu decât de frică. Iar el e din această categorie. Până acum nu a ascultat decât de frica pisicilor negre arătate de mahării planetei și de teroarea dosarelor de dresaj păstrate  la dospit de serviciile autohtone. A venit acum timpul să scoată și boborimea lihnită mârtanii ei oacheși de prin unghere și să-i asmută pe smintit.

Ziua și bazaconia. Ieri despre golf, azi despre manele. Ireal!!! Omul e într-o interminabilă parodie. Cu ce se ocupă un șef de stat autentic”¦

Ne uităm toți la el ca țăranul la girafă. Un balon de săpun apretat. Gol da”™ țapăn! Începem să reevaluăm legile firii. Poate nebunii suntem noi! Bolnavi,în tot cazul!

Dacă o mai lungim mult cu contemplarea și perplexitatea fără să facem ceva, o să ne trezim deodată ditamai poporul că ne vine preotul la căpătâi să ne psalmodieze „žslujba la ieÈ™irea cu greu a sufletului”.

De-asta spun: ACEST PREȘEDINTE TREBUIE SUSPENDAT! Imperativ de securitate națională!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/09/girafa.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/09/girafa-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialealegeri PNL,Iohannis si manelistii,securitate nationala,suspendarea presedintelui  În ultimele săptămâni a deraiat complet. Toți îl atacă pe Câțu. Dar Câțu e zero barat. Å¢intă falsă. Vesta antiglonț a președintelui. Răul suprem e Klaus Iohannis! Care păcătuiește, în primul rând, prin visceralism. Laș, grandoman, indiferent, distant, răzbunător, inept! Este rupt de realități nu prin hazardul destinului ci la cerere....Blog politic si polemic