Scorul acestui articol
[Total: 189 voturi. Media: 4.9]

 

Poţi să susţii un drogat dovedit? Staţi să apară…!

Alde Emil Boc, Rareş Bogdan şi şleahta de hahalere “liberale” care s-au bagat ca imbecilii in poza de grup, se şi văd cu milioanele de euroi în offshore-uri. N-au înţeles nimic! Iohannis, garanţia lor, e doar momeala. Viermuşul otrăvit! Să decanteze jigodia umană de alte boli mutilante. Sasul îi va livra fără drept la alifie.

Ludovic Orban nu mai contează! Dar Florin Câţu e terminat!

Va fi mare deruta. Şi mare comicăreală când vor începe delimitările.

Am crezut… Dacă ştiam… E nevoie de renaştere, de reconstrucţie… Am avut încredere în preşedinte… Cine şi-ar fi închipuit…

Băi boilor! Fiţi măcar consecvenţi! V-aţi lăcomit şi v-a rămas miza-n gât. Asumaţi-vă! Credeaţi că dacă vă pensaţi, dacă treceţi pe pantofi cu platformă şi dacă vă albiţi dinţii, gata… Vindeţi căcatul la preţ de virtuţi liberale şi v-aţi făcut oameni!

Liberali, voi? Tu, Boc, duhoarea de sudoare a lui Băsescu? Şi tu, Bogdan, scorbura cu batistă colorată pe post de clei de oase? Eşuaţilor! Flatulenţelor!  Zerourilor umflate cu pompa de la vidanja!

Partidul Liberal, cât mai agoniza din el, a murit odată cu Crin Antonescu. Expiere prin abandon. Laşitatea ca supremă degradare!

Şi, pe borhotul fermentat, s-au năpustit muştele verzi. Ambasadorii coprofagiei! Orban, Catu si printul lor.

Klaus Iohannis – prinţul scatofagilor! Pe cine s-a găsit să ne pună stindard! Lamaie! Aduceti multa lamaie!

Câţu şi Iohannis, un cuplu inspiraţional! Emblema excelenţei LGBT!

Doar că Iohannis are şansa să-i tragă serviciile fermoarul la şliţ înainte de flagrant! El va scăpa, dacă îi va livra întocmai şi la timp pe toţi adulmecătorii lui de izmene. Si asa va face. Intre doua vacante de recuperare.

Florin Câţu: pregăteşte-ţi făina şi paiul! Dacă nu mori frumos, măcar să mori senin!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/08/droguri.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/08/droguri-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialealegeri PNL,Catu drogat,drogat cu cocaina,Iohannis Catu,presedinte LGBT,Tras pe nas  Poţi să susţii un drogat dovedit? Staţi să apară…! Alde Emil Boc, Rareş Bogdan şi şleahta de hahalere “liberale” care s-au bagat ca imbecilii in poza de grup, se şi văd cu milioanele de euroi în offshore-uri. N-au înţeles nimic! Iohannis, garanţia lor, e doar momeala. Viermuşul otrăvit! Să decanteze...Blog politic si polemic