Scorul acestui articol
[Total: 191 voturi. Media: 4.9]

 

Poți să susții un drogat dovedit? Stați să apar㔦!

Alde Emil Boc, Rareș Bogdan și șleahta de hahalere „liberale” care s-au bagat ca imbecilii in poza de grup, se și văd cu milioanele de euroi în offshore-uri. N-au înțeles nimic! Iohannis, garanția lor, e doar momeala. Viermușul otrăvit! Să decanteze jigodia umană de alte boli mutilante. Sasul îi va livra fără drept la alifie.

Ludovic Orban nu mai contează! Dar Florin Câțu e terminat!

Va fi mare deruta. Și mare comicăreală când vor începe delimitările.

Am crezut”¦ Dacă știam”¦ E nevoie de renaștere, de reconstrucție”¦ Am avut încredere în președinte”¦ Cine și-ar fi închipuit”¦

Băi boilor! Fiți măcar consecvenți! V-ați lăcomit și v-a rămas miza-n gât. Asumați-vă! Credeați că dacă vă pensați, dacă treceți pe pantofi cu platformă și dacă vă albiți dinții, gata”¦ Vindeți căcatul la preț de virtuți liberale și v-ați făcut oameni!

Liberali, voi? Tu, Boc, duhoarea de sudoare a lui Băsescu? Și tu, Bogdan, scorbura cu batistă colorată pe post de clei de oase? Eșuaților! Flatulențelor!  Zerourilor umflate cu pompa de la vidanja!

Partidul Liberal, cât mai agoniza din el, a murit odată cu Crin Antonescu. Expiere prin abandon. Lașitatea ca supremă degradare!

Și, pe borhotul fermentat, s-au năpustit muștele verzi. Ambasadorii coprofagiei! Orban, Catu si printul lor.

Klaus Iohannis „“ prințul scatofagilor! Pe cine s-a găsit să ne pună stindard! Lamaie! Aduceti multa lamaie!

Câțu și Iohannis, un cuplu inspirațional! Emblema excelenței LGBT!

Doar că Iohannis are șansa să-i tragă serviciile fermoarul la șliț înainte de flagrant! El va scăpa, dacă îi va livra întocmai și la timp pe toți adulmecătorii lui de izmene. Si asa va face. Intre doua vacante de recuperare.

Florin Câțu: pregătește-ți făina și paiul! Dacă nu mori frumos, măcar să mori senin!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/08/droguri.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/08/droguri-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialealegeri PNL,Catu drogat,drogat cu cocaina,Iohannis Catu,presedinte LGBT,Tras pe nas  Poți să susții un drogat dovedit? Stați să apară'¦! Alde Emil Boc, Rareș Bogdan și șleahta de hahalere 'liberale' care s-au bagat ca imbecilii in poza de grup, se și văd cu milioanele de euroi în offshore-uri. N-au înțeles nimic! Iohannis, garanția lor, e doar momeala. Viermușul otrăvit! Să decanteze...Blog politic si polemic