Scorul acestui articol
[Total: 47 voturi. Media: 4.5]

 

“Președintele Klaus Iohannis afirmă – după ce Călin Popescu Tăriceanu, i-a cerut să îi demită pe Laura Codruta Kovesi și Florin Coldea dacă afirmațiile lui Traian Băsescu privind “un stat mafiot” sunt adevărate – că “în România, statul de drept este funcțional, iar declarațiile unor persoane puse sub învinuire sau trimise în judecată care pun sub semnul întrebării ori contestă acest lucru sunt lipsite de credibilitate“”.

 

Nici măcar o verificare de faţadă nu ai dispus. “În România statul de drept este funcţional!”. Laşitate supremă la ditamai voinicul germanic.

O astfel de declaraţie, într-o astfel de realitate, nu se face decât cu pistolul la tâmplă.  Te joacă vremile precum sataniştii pe cei slabi de înger prin păpuşile voodoo.  Aşa eşti? Cu spatele la zid?

Nu ţi-e ruşine, la gabaritul tău,  să te prezinţi atât de mic în faţa distinsei tale soţii? Singurul reper moral la care pari, încă, a fi sensibil?

Atât de mic şi atât de laş ? Încât să te închini fără luptă, în faţa unor satanişti de Co-Ko-t, să le pui necondiţionat la dispoziţie steagul tău bleg, aflat oricum în bernă de la prima ta tentativă prăsitoare, nereuşită?

Înainte am avut un preşedinte diavol. Acum avem un preşedinte râmă. Care, în ciuda tuturor evidenţelor de intunericire, cu un întreg popor în spate care aşteaptă de la el salvarea printr-o temerară aspiraţie spre lumină, nu ştie altceva să facă decât să se ascundă în bălegarul marilor căcători ai momentului!

Nimic din ce spui tu, Klaus Johannis, nu este credibil atâta timp cât nu ai avut si nu ai curajul să dai nici cel mai mic semn de bărbăţie, nici măcar o dată, la un colţ, printr-o erecţie prezidenţială, faţă de funestul binom ce ne batjocoreşte zi de zi cu justiţia lui selectivă.

Hai s-o spunem p-aia dreaptă şi nasoală:

Ţi-au pus laţu’ dimprejur

Şi prestezi fără cusur!

Contele de Saint GermainEditorialebinom,Calin Popescu Tariceanu,erectie,Florian Coldea,intunericire,Klaus Johannis,Laura Kovesi,papusi voodoo,presedinte diavol,presedinte rama,stat mafiot  'Președintele Klaus Iohannis afirmă - după ce Călin Popescu Tăriceanu, i-a cerut să îi demită pe Laura Codruta Kovesi și Florin Coldea dacă afirmațiile lui Traian Băsescu privind 'un stat mafiot' sunt adevărate - că 'în România, statul de drept este funcțional, iar declarațiile unor persoane puse sub învinuire...Blog politic si polemic