Scorul acestui articol
[Total: 47 voturi. Media: 4.5]

 

„PreÈ™edintele Klaus Iohannis afirmă – după ce Călin Popescu Tăriceanu, i-a cerut să îi demită pe Laura Codruta Kovesi È™i Florin Coldea dacă afirmațiile lui Traian Băsescu privind „un stat mafiot” sunt adevărate – că „în România, statul de drept este funcțional, iar declarațiile unor persoane puse sub învinuire sau trimise în judecată care pun sub semnul întrebării ori contestă acest lucru sunt lipsite de credibilitate„”.

 

Nici măcar o verificare de fațadă nu ai dispus. „În România statul de drept este funcțional!”. Lașitate supremă la ditamai voinicul germanic.

O astfel de declarație, într-o astfel de realitate, nu se face decât cu pistolul la tâmplă.  Te joacă vremile precum sataniștii pe cei slabi de înger prin păpușile voodoo.  Așa ești? Cu spatele la zid?

Nu ți-e rușine, la gabaritul tău,  să te prezinți atât de mic în fața distinsei tale soții? Singurul reper moral la care pari, încă, a fi sensibil?

Atât de mic și atât de laș ? Încât să te închini fără luptă, în fața unor sataniști de Co-Ko-t, să le pui necondiționat la dispoziție steagul tău bleg, aflat oricum în bernă de la prima ta tentativă prăsitoare, nereușită?

Înainte am avut un președinte diavol. Acum avem un președinte râmă. Care, în ciuda tuturor evidențelor de intunericire, cu un întreg popor în spate care așteaptă de la el salvarea printr-o temerară aspirație spre lumină, nu știe altceva să facă decât să se ascundă în bălegarul marilor căcători ai momentului!

Nimic din ce spui tu, Klaus Johannis, nu este credibil atâta timp cât nu ai avut si nu ai curajul să dai nici cel mai mic semn de bărbăție, nici măcar o dată, la un colț, printr-o erecție prezidențială, față de funestul binom ce ne batjocorește zi de zi cu justiția lui selectivă.

Hai s-o spunem p-aia dreaptă și nasoală:

Å¢i-au pus lațu”™ dimprejur

Și prestezi fără cusur!

Contele de Saint GermainEditorialebinom,Calin Popescu Tariceanu,erectie,Florian Coldea,intunericire,Klaus Johannis,Laura Kovesi,papusi voodoo,presedinte diavol,presedinte rama,stat mafiot  'PreÈ™edintele Klaus Iohannis afirmă - după ce Călin Popescu Tăriceanu, i-a cerut să îi demită pe Laura Codruta Kovesi È™i Florin Coldea dacă afirmațiile lui Traian Băsescu privind 'un stat mafiot' sunt adevărate - că 'în România, statul de drept este funcțional, iar declarațiile unor persoane puse sub învinuire...Blog politic si polemic