Scorul acestui articol
[Total: 1447 voturi. Media: 5]

 

Au câÈ™tigat! Ne-au mai păcălit o dată! E clipa lor de jubilație. Când erau îngenunchiați de dezvăluiri, abuzuri È™i nelegiuiri, au mai inventat ceva prin care să ne fure portofelul de sub nas. MaeÈ™tri în alba „“ neagra!

Noi, majoritatea proastă È™i credulă, am crezut că lucrurile funcționează după legi È™i reguli. Fals! Lucrurile funcționează după iuțeala lor de mână È™i tăria lor în gură.

În acest moment 2 milioane de români jubilează È™i 5 milioane lăcrimează. Acesta e raportul corect al puterii È™i starea de spirit justă a națiunii.

Èšară condusă de majoritate? Domnia democrației? Respectul legii È™i al constituției? Stat de drept?

Bieți creduli!

Siguri, avem È™i noi vina noastră. Am ales prost. Întâi Ponta, apoi Dragnea. Să nu bocim. Când ne-am dumirit cine È™i cum a fost Ponta, nu numai că nu l-am mai regretat dar am zis È™i Doamne ajută că lucrurile s-au ales cum s-au ales cu el. Acum, la fel, È™i cu Dragnea!

Nu pe Dragnea îl bocesc în momentul de față. Dragnea a fost, ca È™i Ponta, un oportunist de miză mică. Eu bocesc, în această zi tristă, moartea încă unei È™anse, ratată la mustață, de a ne elibera de blestemul securist.

Nici ceilalți, care jubilează azi, nu au avut mână mai bună decât noi la oameni. Să zici că ei au fost deÈ™tepți È™i au ales bine în vreme ce noi am fost proÈ™ti È™i am ales greÈ™it. Ei pe cine au ales? Cine sunt eroii lor de azi? Klaus Iohannis? Codruța Kovesi? Dacian CioloÈ™? Florian Coldea? Adică exact oamenii lui Băsescu? Adică fix cel mai fără de Constituție preÈ™edinte?

Dragnea trebuie să se retragă. E capitol încheiat.

Nu ar fi nicio nenorocire pentru PSD È™i pentru poporul pesedist dacă ar exista un înlocuitor cu autoritate È™i cât de cât de încredere, care să preia È™tafeta de la Dragnea. Nenorocirea este că nu există un astfel de personaj. Și, chiar dacă ar exista, Liviu PleÈ™oianu, de exemplu (după gustul meu), nu ar fi pe profilul baronilor care decid. AÈ™a că, după debarcarea lui Dragnea, se va împlini visul ocultei naționale È™i internaționale: distrugerea PSD prin divizare È™i preluarea acestuia, la vârf, de oamenii statului paralel.

Perfect, vor zice triumfătorii de azi, scăpăm, în fine, de ciuma roÈ™ie. Fără a înțelege că, de fapt, încăpem pe mâini mult mai prădalnice È™i antinaționale: labele securismului de rit nou.

AÈ™a că vom parcurge o nouă perioadă de năpârlire: fiicele toționarilor de ieri (Macovei, Prună, Kovesi) vor deveni torționarii de mâine.

Să bem!

Și să aÈ™teptăm o nouă È™ansă de eliberare. Poate în viața asta, poate într-o viață viitoare.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/06/ocultii.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/06/ocultii-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialealba neagra,condamnarea lui Dragnea,Iohannis si Luluta,Liviu Plesoianu,oculti,securism de rit nou,statul paralel  Au câÈ™tigat! Ne-au mai păcălit o dată! E clipa lor de jubilație. Când erau îngenunchiați de dezvăluiri, abuzuri È™i nelegiuiri, au mai inventat ceva prin care să ne fure portofelul de sub nas. MaeÈ™tri în alba '“ neagra! Noi, majoritatea proastă È™i credulă, am crezut că lucrurile funcționează după legi...Blog politic si polemic