Scorul acestui articol
[Total: 1447 voturi. Media: 5]

 

Au câștigat! Ne-au mai păcălit o dată! E clipa lor de jubilație. Când erau îngenunchiați de dezvăluiri, abuzuri și nelegiuiri, au mai inventat ceva prin care să ne fure portofelul de sub nas. Maeștri în alba – neagra!

Noi, majoritatea proastă și credulă, am crezut că lucrurile funcționează după legi și reguli. Fals! Lucrurile funcționează după iuțeala lor de mână și tăria lor în gură.

În acest moment 2 milioane de români jubilează și 5 milioane lăcrimează. Acesta e raportul corect al puterii și starea de spirit justă a națiunii.

Țară condusă de majoritate? Domnia democrației? Respectul legii și al constituției? Stat de drept?

Bieți creduli!

Siguri, avem și noi vina noastră. Am ales prost. Întâi Ponta, apoi Dragnea. Să nu bocim. Când ne-am dumirit cine și cum a fost Ponta, nu numai că nu l-am mai regretat dar am zis și Doamne ajută că lucrurile s-au ales cum s-au ales cu el. Acum, la fel, și cu Dragnea!

Nu pe Dragnea îl bocesc în momentul de față. Dragnea a fost, ca și Ponta, un oportunist de miză mică. Eu bocesc, în această zi tristă, moartea încă unei șanse, ratată la mustață, de a ne elibera de blestemul securist.

Nici ceilalți, care jubilează azi, nu au avut mână mai bună decât noi la oameni. Să zici că ei au fost deștepți și au ales bine în vreme ce noi am fost proști și am ales greșit. Ei pe cine au ales? Cine sunt eroii lor de azi? Klaus Iohannis? Codruța Kovesi? Dacian Cioloș? Florian Coldea? Adică exact oamenii lui Băsescu? Adică fix cel mai fără de Constituție președinte?

Dragnea trebuie să se retragă. E capitol încheiat.

Nu ar fi nicio nenorocire pentru PSD și pentru poporul pesedist dacă ar exista un înlocuitor cu autoritate și cât de cât de încredere, care să preia ștafeta de la Dragnea. Nenorocirea este că nu există un astfel de personaj. Și, chiar dacă ar exista, Liviu Pleșoianu, de exemplu (după gustul meu), nu ar fi pe profilul baronilor care decid. Așa că, după debarcarea lui Dragnea, se va împlini visul ocultei naționale și internaționale: distrugerea PSD prin divizare și preluarea acestuia, la vârf, de oamenii statului paralel.

Perfect, vor zice triumfătorii de azi, scăpăm, în fine, de ciuma roșie. Fără a înțelege că, de fapt, încăpem pe mâini mult mai prădalnice și antinaționale: labele securismului de rit nou.

Așa că vom parcurge o nouă perioadă de năpârlire: fiicele toționarilor de ieri (Macovei, Prună, Kovesi) vor deveni torționarii de mâine.

Să bem!

Și să așteptăm o nouă șansă de eliberare. Poate în viața asta, poate într-o viață viitoare.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/06/ocultii.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/06/ocultii-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialealba neagra,condamnarea lui Dragnea,Iohannis si Luluta,Liviu Plesoianu,oculti,securism de rit nou,statul paralel  Au câștigat! Ne-au mai păcălit o dată! E clipa lor de jubilație. Când erau îngenunchiați de dezvăluiri, abuzuri și nelegiuiri, au mai inventat ceva prin care să ne fure portofelul de sub nas. Maeștri în alba – neagra! Noi, majoritatea proastă și credulă, am crezut că lucrurile funcționează după legi...Blog politic si polemic