Scorul acestui articol
[Total: 259 voturi. Media: 4.6]

 

Nici nu È™tii dacă modelarea ta ca individ în spiritul preceptelor creÈ™tine nu devine cumva, în lumea de astăzi, un devastator handicap. Și pentru tine mai treacă – meargă, ai ajuns pe ultima turnantă, ce ai de pierdut se împuținează, dar pentru copiii tăi, pentru nepoții tăi… Uneori perspectiva asta mă îngrozeÈ™te. Tu-i înveți să fie cinstiți, milostivi, să nu mintă, să-È™i ajute semenii, iar ei, ascultându-te, devin victime sigure, fără apărare, în jungla numită alegoric „žlume”.

Cine lansează marile teme morale È™i sociale? Religiile, doctrinele politice? Cumva cei mici È™i mulți? Nici vorbă! Preaputernicii lumii!

De ce? Ca să le slujească lor în a subjuga mai uÈ™or, în a conduce mai uÈ™or, în a profita la maximum de sărăcia de educație È™i de resurse a celorlalți.

Sună a „žÎmpărat È™i proletar”? Deloc întâmplător! Pentru că nivelul de minciună al celor ce ni se autorecomandă modele de urmat a atins un nivel revoltător. Intolerabil.

„žVirtutea pentru dânsii ea nu există. Însă
V-o predică, căci trebui să fie brate tari,”…

Toată ruÈ™inea asta planetară pentru proiectarea cu orice preț pe cerul justiției europene a „žicoanei” numită Laura Kovesi, mai mult decât o nulitate, o calamitate a neamului, este atât de grăitoare întru confirmarea versurilor de mai sus încât, într-adevăr, Eminescu ar trebui bătut cu ouă stricate È™i răstignit cu huiduieli haÈ™tagiste în Piața Victoriei. Ar trebui eliminat din literatura română ca un vierme marxisto – comunist judecat în contumacie.

TotuÈ™i… Și neruÈ™inarea asta ar trebui să aibă limite! Nu credeți? Precum temperatura de fierbere a apei. Ai depăÈ™it 100 de grade de nesimțire, începi să te evapori. Și aici nu mă refer la acei idolatri locali ce se străduiesc să redefinească grotesc „žslujirea” È™i care-È™i ling de zor izmana confundând-o cu poleiala ciocolății. Ei țin de păcatele È™i expierile acestui neam. Ni-i asumăm ca pe o fatalitate. Mă refer la alde Frank Timmermans, Elmar Brok, Guy Verhofstadt È™i alți isonari ai amenințătorului „žDeutchland uber alles”, care ne fac necontenit morală pe  tema justiției, dar ignoră total, ca niÈ™te orbeți pentru care evidențele vizuale nu există, abuzurile de gulag pe care favoriții lor în ale dreptății le-au comis.

Cum să ai, dar È™i să expui public, atâta nesimțire partizană încât să te pretezi la matrapazlâcuri de borfaÈ™ ordinar doar ca să pui, pe un scaun ce ar trebui să fie al exemplarității, un om derizoriu?

Selecție după valoare? O minciună gogonată. Persoana despre care vorbim nici nu are gradul profesional minim necesar, cerut, chipurile, candidaților la post. Nu contează!

Selecția după probitate? Gargară. Pe lângă stafiile nevinovaților încarcerați pe nedrept la ordinul ei, stafii care ar trebui să o bântuie zi È™i noapte pe această torționară, i s-a deschis È™i un dosar penal care o transformă, oficial, în suspectă. Îi pasă cuiva din comisiile de examinare de asta? Deloc.

Vot în plen, pentru a fi cât mai relevant? Vrăjeală. În Comisia LIBE, special pentru acest eveniment, s-au schimbat regulile din mers:  vor vota doar È™efii grupurilor parlamentare, ca să nu fie surprize neplăcute de prea multă înghesuială.

Ați auzit pe vreunul dintre marii propovăduitori globali ai luptei anticorupție, dintre apostolii respectării drepturilor omului È™i al principiului „žnimeni nu e mai presus de lege” criticând, fie È™i blajin, practicile lui Portocală, Onea, Man? Pomenind (fie È™i fără vehemența obiÈ™nuită în adresările la ciuma roÈ™ie) protocoalele secrete prin intermediul cărora o Românie întreagă a fost ascultată È™i îndosariată? Nici vorbă!

Toți, când se pun în discuție crimele monstrului pe care l-au creat È™i susținut cu toată venalitatea lor, se fac mici È™i tac. Tac laÈ™, tac mincinos, tac ticălos!

Da, trăim într-o lume profund mincinoasă.

Peste două zile vom mai primi, probabil, o dovadă. O ierarhie răsturnată, în sfântul nume al dreptății.

Singura modalitate de a suporta atâta minciună, atâta ipocrizie, atâta nedreptate este să nu ne pierdem simțul umorului.

Și, ori de câte ori aceÈ™ti farisei ne vor ține prelegeri despre morală, să avem pregătit în colțul gurii un zâmbet sceptic.

Măcar atât să le arătăm: că nu ne mai pot înÈ™ela, că È™tim ce hahalere sunt!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/02/Eminescu-500x380.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/02/Eminescu-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeDNA Ploiesti,Eminescu,Imparat si Proletar,Laura Kovesi,o lume mincinoasa,Onea,Portocala,slujirea,statul de drept,statul paralel procuror sef european,zeita dreptatii  Nici nu È™tii dacă modelarea ta ca individ în spiritul preceptelor creÈ™tine nu devine cumva, în lumea de astăzi, un devastator handicap. Și pentru tine mai treacă - meargă, ai ajuns pe ultima turnantă, ce ai de pierdut se împuținează, dar pentru copiii tăi, pentru nepoții tăi... Uneori perspectiva...Blog politic si polemic