Scorul acestui articol
[Total: 78 voturi. Media: 4.8]

 

Ieri am primit cu toții, moca, un cadou nesperat: tabloul de familie cu fantomele arhivei SIPA.

Ce este, de fapt, arhiva SIPA altceva decât o colecție năclăită de È™antajiÈ™ti È™i È™antajați (dimpreună cu probele lor compromițătoare) care taie, spânzură, învârt È™i sunt învârtiți prin parchete È™i tribunale?!

Ca la un ordin, de fapt LA UN ORDIN, aceÈ™ti nefericiți au ieÈ™it ieri, plini de mucegai, din întunericul pestilențial al dosarelor lor cu nume conspirative, să întineze întunericul unei nopți limpezi de iarnă, din postul Crăciunului, cu sporii  unui protest ilegal.

Fantomele arhivei SIPA È™i-au arătat chipurile. S-au înÈ™irat, pentru apel, câteva sute, pe treptele Tribunalului Mare, È™i s-au lăsat vederii în toată splendoarea imposturii lor. Rar să asiÈ™ti la un autodenunț de calibrul acesta. Halal justițiariÈ™ti, halal apărători ai legii prin încălcarea ei.

Panică mare printre È™obolani. Când ies toți pe covertă, chițcăind, puÈ™i pe zgâriat È™i muÈ™cat, lăsând deoparte travestiuri È™i prudențe, înseamnă că e groasă. Că amenințarea bate regulile ocultei. Că naufragiul e iminent.

Trăim niÈ™te vremuri radioactive. Suntem surprinÈ™i de mutații genetice la toate nivelurile, care ne intrigă È™i ne subminează tot mai mult încrederea în normalitate. Ați auzit de Sindromul Uner Tan? Al mersului în patru labe? Parcă asistam, aseară, la o exhibare grotescă a acestei comunități din România. PatrulabiÈ™tii justiției române „žlibere”!

Dar mutațiile genetice nu au atins doar oameni, ci È™i instituții. Contrar tuturor legilor È™i bunelor practici, DNA, vârful de lance al sistemului ocult, nu doar că se amestecă brutal È™i neconstituțional în funcționarea normală a Parlamentului dar instigă È™i societatea la revoltă È™i anarhie. Parchetul General È™i CSM-ul au ajuns să protejeze niÈ™te deviați genetic, dovediți cu grave carențe comportamentale (procurorul Portocală, bătăuÈ™ul de bătrâni) doar pentru că aceÈ™tia aparțin găÈ™tii lor. În fine, SRI, prin partidul rechiziționat anume ca să-È™i sporească influența în Parlament (mă refer, evident, la USR) a renunțat È™i el la aparențele normalității instituționale (câtă normalitate poate fi într-un astfel de rapt) È™i le-a cerut lacheilor săi useriÈ™ti să lase lupta parlamentară, sterilă, È™i să treacă, cu scandal, cu provocări, cu minciuni dezbinatoare de țară, la lupta de stradă, fructuoasă.

Astfel, întreg statul paralel a ieÈ™it la proteste.

E bine, măcar, că le vedem chipurile. Și, mai ales, ponderea minoritară. AÈ™ putea spune chiar „žmicimea”.

Celebrul karatist Cristi Danileț, un emblematic tifos (exantematic?) al oculților, ne spunea pe blogul său că, în 2015, în România existau 4733 de judecători È™i 2780 de procurori. În total 7513 magistrati. Câți dintre aceÈ™tia au protestat ieri, în stradă? Vreo 500 în toată țara! Dar hai să zicem 2000, ca Realitatea TV. La ăÈ™tia bătaia e mare în sus, deci suntem mai mult decât acoperiți.

Ce înseamnă 2000 din 7800? cam 26%. În realitate, însă, 500 din 7800 înseamnă doar 6,5%. Mulți, frățică! Reprezentativi!

Dar poate ieÈ™itul în stradă nu este chiar atât de relevant. Prin unele oraÈ™e ale patriei magistrații sunt mai comozi, mobilizarea binomială mai slabă, respectul față de lege mai mare. Noroc că s-au inventat È™i alte forme de protest, direct din fotoliu, prin mediul on „“ line, legal. Un memoriu împotriva modificărilor legilor justiției a fost inițiat, în octombrie 2017, de aceiaÈ™i paraleli oculți. Să luăm de bun, ca să nu avem vorbe, tot numărul de semnături furnizat de trompetele sistemului. Dacă DIGI24 a rotunjit acest număr la 3500, câte semnături credeți că au fost, cu adevărat? Mai multe, sau mai puține?

În plus, ce credeți că s-a întâmplat cu numărul total de magistrați din România între 2015 È™i 2017? O fi scăzut? Ce glumă amară! ÎnsăÈ™i doamna Kovesi ne vorbea de o creÈ™tere continuă a efectivelor DNA în ultimii ani.

Chiar È™i în cele mai nefavorabile ipoteze pentru demonstrația mea (numărul total al magistraților acelaÈ™i ca în 2015 È™i numărul semnăturilor pe memoriul de protest cel comunicat de DIGI24), raportul dintre magistrații favorabili È™i cei nefavorabili modificării legilor justiției este tot supraunitar (în procente: 53,4% / 46,6%). În realitate însă, făcând ajustările impuse de bunul simț la cele două numere ce intră în calcul, raportul real al taberelor care se confruntă este de 60% / 40%. Cam ca raportul din Parlament dintre putere È™i opoziție.

Ghinion! Oricum ai da-o, balanța democratică nu vrea să se încline de partea statului de drept È™i a justiției independente.

Să vedem ce mai inventează paralelii noÈ™tri oculți în zilele următoare. Ambasadorul SUA, Administrația de Stat a SUA, mesaje din partea unor sateliți ai Comisiei Europene, scoaterea în stradă a magistraților controlați prin SIPA, scoaterea în stradă a tefeliÈ™tilor, mână în mână cu USR È™i PNL, amenințarea preÈ™edintelui Iohannis cu retragerea sprijinului politic dacă nu întoarce în Parlament proiectele de lege pentru justiție primite spre promulgare, sunt tertipuri deja folosite È™i fâsâite.

Sau găsesc ceva nou, cu impact devastator, sau vor fi obligați, după atâta experimentare a abuzului, să experimenteze È™i legalitatea. Nasol, foarte nasol!

Tabloul de familie cu fantomele arhivei SIPA, făcut la ceas de seară pe treptele Palatului de Justiție, trebuie însă păstrat cu mare grijă. Este un cadou de mare preț, ce ne-a fost oferit prin exces de reacție.

Atunci când va veni adevărata curățire a justiției române de viruÈ™i È™i impurități, de la el, de la acest tablou de FAMIGLIE va trebui pornit.

Contele de Saint GermainEditorialearhiva SIPA,karatistul Cristi Danilet,mutatii genetice,numarul de magistrati din Romania,Palatul de Justitie,postul Craciunului,procurorul Portocala,protestul magistratilor,sindromul Uner Tan,tifos  Ieri am primit cu toții, moca, un cadou nesperat: tabloul de familie cu fantomele arhivei SIPA. Ce este, de fapt, arhiva SIPA altceva decât o colecție năclăită de È™antajiÈ™ti È™i È™antajați (dimpreună cu probele lor compromițătoare) care taie, spânzură, învârt È™i sunt învârtiți prin parchete È™i tribunale?! Ca la un ordin,...Blog politic si polemic