Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Într-o campanie electorală asurzitoare, iată că timpanele atenţiei noastre sunt acaparate, sfidând fizica, de un ordin mut: SRI – fleanca!
Încerc să-mi imaginez scena: un preşedinte încolţit, pe care tocmai îl luase gura pe dinainte cu două zile în urmă (când a recunoscut că ştia de un an versiunea fratelui său) ordonă şefilor SRI să-l acopere: “Nu mi-aţi spus nimic. Şmenurile găozarului ăla de la Constanţa nu vă priveau. Nu era o chestiune de siguranţă naţională”, “Dar şefu’, să trăiţi…”, “Nici un dar, Coldeo, fleanca!”, “Există în arhive, domnule preş…” , “… Dă-le-n p..a mea de arhive Maiore, ce facem acum. ne c…m pe noi pentru nişte clasificate?”
“Am înţeles, să trăiţi!”, “Păi sper c-aţi înţeles. Pentru voi. Vedeţi ce dreak declaraţi marţi la parlament: NU L-AM INFORMAT! NU ERA DE SIGURANŢĂ NAŢIONALĂ. Clar şi punct. Fără balet, fără îmbârligături d-ălea d-ale voastre, să vă scoateţi mai târziu că n-aţi zis ce-aţi zis. Eu sunt tatăl vostru în materie de abureli aşa că să nu încercaţi, că nu vă ţine cu teftea. V-am dus cu mine in rai, împreună vizităm, dacă e nevoie şi iadul. Mai pe-nţelesul vostru: mă ia dracu’, vă ia dracu’. Hai, salut! Executarea!”

Vă daţi seama ce semnificaţie grandioasă va avea un eventual răspuns al SRI după dictarea lui Băsescu?
De-abia aştept: a doua bijuterie a americanilor, SRI, după prima lor bijuterie, DNA, dovedită de arămarii gitani drept un fals ordinar. Nişte unelte abjecte în mâna unui lider interlop. O mai contraproductivă reclamă la mult lăudata şi protejata “justiţie independentă” brevetată de SUA pentru iobagii din România aţi mai pomenit?

Contele de Saint GermainEditorialeColdea,DNA,iobagi,Liviu Maior,siguranta nationala,SRI,SUAÎntr-o campanie electorală asurzitoare, iată că timpanele atenţiei noastre sunt acaparate, sfidând fizica, de un ordin mut: SRI - fleanca! Încerc să-mi imaginez scena: un preşedinte încolţit, pe care tocmai îl luase gura pe dinainte cu două zile în urmă (când a recunoscut că ştia de un an versiunea fratelui...Blog politic si polemic