Scorul acestui articol
[Total: 41 voturi. Media: 4.7]

Mă amuză la Băsescu cum È™tie el să nu rămână dator la „žblagosloveniile” inamicilor. SmetieÈ™te în stânga È™i-n dreapta de parcă ar fi la bătut covoare. De atâtea capete în gură câte a împărțit la viata lui, i s-a lustruit fruntea mai ceva ca un țurțure prelins peste streaÈ™ină.

Imaginea asta de smardoi îi prieÈ™te dar îi È™i prevesteÈ™te. Îi prieÈ™te, pentru că, deocamdată, nu cutează nimeni să se dea la el cu un dosar naÈ™pa cu spume, cu niÈ™te cătuÈ™e, cu o cămaÈ™ă de forță, cu ceva din gama asta de calmante. Îi prevesteÈ™te, pentru că în DEX ni se explică faptul că smardoiul nu este orice fel de caftangiu la drumul mare ci este un caftangiu niÈ™at, de puÈ™cărie.

După felul în care, el, care comentează orice,  se fereÈ™te să comenteze È™i cazul Black Cube, sunt tot mai convins că are coada băgată adânc în povestea asta. Coada lui cu solzi, îmbârligată dintr-un nărăvaÈ™ magnetism cu coada Udrei cu pleaznă, totul beneficiind de participarea extraordinară a lui Daniel Dragomir, mare maestru de ceremonii subterane încă de la regizarea carnavalului răpirii jurnaliÈ™tilor.

Îl priveam aseară pe „žsmardoiul Băsescu” la emisiunea lui RareÈ™ Bogdan È™i simțeam cum se înmoaie în mine răzvrătiri È™i resentimente. AcelaÈ™i individ È™iret, acelaÈ™i triÈ™or fără scrupule, acelaÈ™i prădător stând la pândă să-È™i prindă victimele pe picior greÈ™it… Doar ceva s-a schimbat: puterea. Și asta mută totul în ridicol. Îl face jalnic È™i ospiciabil. El se poartă de parcă tot pe tron ar sta, cu țuțării făcând în continuare sluj în jurul lui, când, de fapt, vorbeÈ™te de pe o laviță, la buza uliței, în vacarmul generalizat al disprețului È™i miÈ™toului plebeian.

Tremurul mâinilor È™i al capului tot mai greu de controlat, tusea tabagică tot mai È™trangulantă… Semne de uzură! Nu mă pot bucura. În curând o ruină! Aproape că mă dezarmează.

Iar surpriza cu Trump i-a pus capac. Lumea lui, pilonii lui de sprijin, se surpă galopant, de jur împrejur.

M-am revoltat fără număr că nimeni nu-l judecă pe Traian Băsescu, că Traian Băsescu are protecție pentru a nu ajunge după gratii.

Am înțeles aseară, privindu-l È™i ascultându-l, că, de fapt, m-am înÈ™elat. Traian Băsescu e în plină ispăÈ™ire de pedeapsă. Efortul lui de a părea liber, viu È™i cu viitor politic nu mai reuÈ™eÈ™te să producă nicio iluzie convingătoare.

În aceste condiții, devine interesant de urmărit un lucru: el, marele răzbunător, marele È™antajist, marele maestru în all in „“ uri, va duce până la capăt lupta cu cei care (după cum singur a declarat) È™i-au propus să-i distrugă familia? Are armele È™i determinarea să câÈ™tige un astfel de razboi pe bune? Sau joacă È™i de data asta la cacialma, cum a făcut-o în mai toate momentele importante ale pokerului său ca preÈ™edinte?

Contele de Saint GermainEditorialeall in,cacealma,caftangiu,cazul Black Cube,Daniel Dragomir,dispretul si mistoul plebei,Elena Udrea,ospiciabil,poker,Rares Bogdan,smardoi,smetie,surpriza TrumpMă amuză la Băsescu cum È™tie el să nu rămână dator la 'žblagosloveniile' inamicilor. SmetieÈ™te în stânga È™i-n dreapta de parcă ar fi la bătut covoare. De atâtea capete în gură câte a împărțit la viata lui, i s-a lustruit fruntea mai ceva ca un țurțure prelins peste streaÈ™ină. Imaginea...Blog politic si polemic