Scorul acestui articol
[Total: 680 voturi. Media: 5]

 

Președintele Klaus Iohannis a suspendat, de patru zile, Constituția țării. Este cel mai iresponsabil gest făcut de un președinte al României de la Ceaușescu încoace.

Aștept ca, urmare a acestui exemplu prezidențial, un condamnat definitiv la pușcărie cu executare să nu se predea autorităților spre a fi arestat ci să se lege cu lanțuri de primul stâlp de pe stradă spunând că așteaptă întâi hotărârea instanței și abia după ce o citește și o înțelege va stabili el ce să facă mai departe.

Lucrurile evoluează spre o nouă formă de legionarism. Legalitatea a fost abolită. Grupuri de fanatici încearcă să blocheze marșul organizat și aprobat de autorități jignindu-i pe manifestanți și provocându-i la violență. Nu pățesc nimic. Agresivitatea lor crește și strică unui întreg popor, prin huiduieli huliganice, o după-amiază ce se anunța superbă: întâlnirea cu Simona Halep.

Aerul patriei devine irespirabil.

A fost un miting ce a demonstrat că procentele de la alegeri se mențin. Țânțarul s-a luat la trântă cu armăsarul și s-a mai văzut odată, dacă mai era nevoie, cine e mai puternic, mai echilibrat, mai respectuos față de lege, mai disciplinat, mai înțelept.

Țânțarul face ce l-a osândit natura să facă: bâzâie, înțeapă și, uneori, transmite boli pe bază de paraziți. O adevărată pacoste.

Dar președintele? Ditamai președintele?

De patru zile România e în anarhie. În anarhie oficială, declarată de primul ales al țării. Acest om, dimpreună cu sfătuitorii lui și cu aceia care-l manevrează ocult, merită pedeapsa haosului, cea cuvenită nelegiuiților.

Doamne ferește de mai rău!

Dar ce, oare, poate fi mai rău decât suspendarea legilor cetății?

Mi-e teamă că vom simți răspunsul pe propria piele.

Mi-e teamă că timpul purificării prin dragoste și compasiune a trecut. Mi-e teamă că ni se pregătește o purificare prin foc.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/06/haos-413x500.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/06/haos-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeanarhie,Laura Kovesi mai presus de Constitutie,purificare prin foc,statul paralel,suspendarea Constitutiei  Președintele Klaus Iohannis a suspendat, de patru zile, Constituția țării. Este cel mai iresponsabil gest făcut de un președinte al României de la Ceaușescu încoace. Aștept ca, urmare a acestui exemplu prezidențial, un condamnat definitiv la pușcărie cu executare să nu se predea autorităților spre a fi arestat ci să...Blog politic si polemic