Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

 

Piticul Prono a recidivat şi săptămâna asta cu două comentarii remarcabile.  Nişte litere mâncate sau inversate pe ici pe colo în text arată că autorul scrie uşor şi din prima, fără multe reveniri şi retuşuri, ceea ce înseamnă că are vână.

Din aceste motive îl invit din nou la “Oaspeţi pe blog”, publicându-i în editorial ultima producţie şi lăsându-i şi literele nelalocul lor aşa, ca în producţia originală.

Lectură plăcută şi poate comentaţi şi informaţiile furnizate de Niels referitoare la ONG-urile la care e conectat Andrei Pleşu şi posibilul lor rol de frână în calea obiectivităţii.

Propagandistul Mircea Cărtărescu

de Piticul Prono

Minunat articol! Daca cineva mai avea vreun dubiu asupra calitatii de propagandist al puteri portocalii a lui MC, atunci s-a spulberat. Omul are dreptate: nu vorbim de partid ci de tabere care vor intra in lupta. Si sunt sanse bune ca puterea portocalie sa castige. Restul e mitologie: nu superioritatea lui Boc i-a adus victoria, ci obedienta si posesiunea pixului de prim ministru ordonator. Uita insa ca se tradeaza la alegeri, nu la congrese, vezi Adrian Nastase. Monica Macovei este pusa in vitrina, cand a fost sa candideze a primit voturi cat femeia de servici din partea partidului “reformator&modernizator”. Nu mai vorbesc de pacaliciul liberal, Paleologu, pus special pentru a ridiculiza inamicul (cam cum RTV-ul lui Ilici arata pe regale Cioaba cand se punea problema de monarhie, sau cum grecii expunea persi, sa vada ce membre mici aveau …). Deutsche Welle critica transant modul comunist de desfasurare a alegerilor in partid, gasit minunat de MC Orbitor. Ein volk, ein fuhrer ? Cineva imi dadea acest citat, oara le cine se potriveste mai mult, la PDL sau la Crin Antonescu?

In rest, ramane cum am stabilit: vom primi EXACT ce am primit si pana acum de la PDL. A iesit EXACT ce ma asteptam, singura surpirza sunt lacrimile, care prevestesc o mare stratagema, cum bine zice Hendrix. Pronosticul e ca va ataca pe stanga, cu UNPR-ul bine oxigenat cu fonduri. Iar pentru dreapta, Domnul Mugur Isarescu, cvasi socrul pontentialului prim ministru Lucian Croitoru, va manevra niste intrari de euro in piata pentru scaderea cursului de schimb. Exista parghii pentru creerea “starii de bine”, insa trebui sa explice cineva ca Dl Basescu ne va servi in 2012 etnobotanice macroeconomice. Consistent cu candidate independent EBA, care militeaza pentru legalizarea alora adevarate.

In rest, numai de bine. Liberalii sunt ticalosi, stau cu PSD. PDL e misto rau de tot, are PSD-isti IN partid, PSD-isti PE LANGA partid (UNPR), maghiari tinuti in lesa de Viktorul Orban la pachet cu radacinile Partidului National al lui Virgil Magureanu la Cluj precum si alianta eroica de la Bucuresti intre PNG, PRM si PDL la la consilierii generali. Si vreti sa ma excit la Monica Macovei! Bonus, Marean LOVE Nuti, in cartieru verde. Hotarat, trebuie sa ai ficat tare ca sa stai apropae de partidul asta, colorat ca o vesta de gunoier !

Contele de Saint GermainMusafiri pe blogBasescu,Crin Antonescu,Isarescu,Mircea Cartarescu,PDL,propagandist,regele Cioaba,Senatul EVZ  Piticul Prono a recidivat şi săptămâna asta cu două comentarii remarcabile.  Nişte litere mâncate sau inversate pe ici pe colo în text arată că autorul scrie uşor şi din prima, fără multe reveniri şi retuşuri, ceea ce înseamnă că are vână. Din aceste motive îl invit din nou la “Oaspeţi...Blog politic si polemic