Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Pe 20 aprilie 2013, între orele 18.00 – 24.00 s-a organizat la Stockholm Noaptea Culturii. E un eveniment o dată la un an, când muzeele au porți deschise, când Opera Regală și Teatrul Dramatic se lasă vizitate de oricine dorește, fără taxe și oferind cadouri artistice cu magnetism popular.

Am fost și eu printre beneficiari, de-asta am lipsit aproape o săptămână de pe blog. Acum m-am întors din acea lume calmă, aflată într-o relație simbiotică atât cu natura cât și cu istoria, spre a regăsi trepidația de acasă căreia, indiferent de poluarea pe care întreținerea ei o produce, i-am dus lipsa.  

Contele de Saint GermainEditorialenoaptea culturii,Opera Regala,Stockholm,Teatrul DramaticPe 20 aprilie 2013, între orele 18.00 - 24.00 s-a organizat la Stockholm Noaptea Culturii. E un eveniment o dată la un an, când muzeele au porți deschise, când Opera Regală și Teatrul Dramatic se lasă vizitate de oricine dorește, fără taxe și oferind cadouri artistice cu magnetism popular. Am...Blog politic si polemic