Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Pe 20 aprilie 2013, între orele 18.00 – 24.00 s-a organizat la Stockholm Noaptea Culturii. E un eveniment o dată la un an, când muzeele au porţi deschise, când Opera Regală şi Teatrul Dramatic se lasă vizitate de oricine doreşte, fără taxe şi oferind cadouri artistice cu magnetism popular.

Am fost şi eu printre beneficiari, de-asta am lipsit aproape o săptămână de pe blog. Acum m-am întors din acea lume calmă, aflată într-o relaţie simbiotică atât cu natura cât şi cu istoria, spre a regăsi trepidaţia de acasă căreia, indiferent de poluarea pe care întreţinerea ei o produce, i-am dus lipsa.  

Contele de Saint GermainEditorialenoaptea culturii,Opera Regala,Stockholm,Teatrul DramaticPe 20 aprilie 2013, între orele 18.00 - 24.00 s-a organizat la Stockholm Noaptea Culturii. E un eveniment o dată la un an, când muzeele au porţi deschise, când Opera Regală şi Teatrul Dramatic se lasă vizitate de oricine doreşte, fără taxe şi oferind cadouri artistice cu magnetism popular. Am...Blog politic si polemic