Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Pe Traian Băsescu îl pot înţelege. E disperat. Joacă la quitte ou double.  Nu-l interesează de nimic altceva decât de sine.  După el, potopul! Ăsta e personajul.

Ce mi-e mai greu să înţeleg este de ce şi-ar pune pielea în saramură pentru el oameni mult mai lucizi şi mai puţin aflaţi sub starea febrilă a iminenţei  dezastrului. Mă refer la Kovesi şi Morar. Să se simtă chiar într-atât de vulnerabili?

Momentul ales pentru explodarea în media a acestei dramolete cu judecătorii CSM – exact prima zi de campanie a referendumului, exact pe tema dominantă de atac anunţată cu zile în urmă de Traian Băsescu – este atât de străveziu părtinitor, atât de evident premeditat, încât  concurează ca semn al dragostei păcătoase de Băsescu celebra sintagmă a primei amante a ţării: “noi toţi ne tragem din Traian. Din Traian Băsescu”!

Penibili, penibili, penibili.

Şi când mă gândesc la toţi acei oameni cu ştaif, moralişti oripilaţi de ce se întâmplă, care nu se jenează să iasă în public şi să susţină că Traian Băsescu este apărătorul justiţiei şi nu corupătorul ei.

Aferim! Comportarea de azi (şi nu numai) a DNA nu este o formă primitivă de implicare politică şi de statut telecomandat ci este o dovadă de supremă independenţă.

Pe cine speraţi să mai păcăliţi, păcălicilor?

Contele de Saint GermainPolemiceBasescu,CSM prima amanta a tarii,DNA,Kovesi,MorarPe Traian Băsescu îl pot înţelege. E disperat. Joacă la quitte ou double.  Nu-l interesează de nimic altceva decât de sine.  După el, potopul! Ăsta e personajul. Ce mi-e mai greu să înţeleg este de ce şi-ar pune pielea în saramură pentru el oameni mult mai lucizi şi mai puţin...Blog politic si polemic