Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Pe Traian Băsescu îl pot înțelege. E disperat. Joacă la quitte ou double.  Nu-l interesează de nimic altceva decât de sine.  După el, potopul! Ä‚sta e personajul.

Ce mi-e mai greu să înțeleg este de ce și-ar pune pielea în saramură pentru el oameni mult mai lucizi și mai puțin aflați sub starea febrilă a iminenței  dezastrului. Mă refer la Kovesi și Morar. Să se simtă chiar într-atât de vulnerabili?

Momentul ales pentru explodarea în media a acestei dramolete cu judecătorii CSM „“ exact prima zi de campanie a referendumului, exact pe tema dominantă de atac anunțată cu zile în urmă de Traian Băsescu – este atât de străveziu părtinitor, atât de evident premeditat, încât  concurează ca semn al dragostei păcătoase de Băsescu celebra sintagmă a primei amante a țării: „noi toți ne tragem din Traian. Din Traian Băsescu”!

Penibili, penibili, penibili.

Și când mă gândesc la toți acei oameni cu ștaif, moraliști oripilați de ce se întâmplă, care nu se jenează să iasă în public și să susțină că Traian Băsescu este apărătorul justiției și nu corupătorul ei.

Aferim! Comportarea de azi (și nu numai) a DNA nu este o formă primitivă de implicare politică și de statut telecomandat ci este o dovadă de supremă independență.

Pe cine sperați să mai păcăliți, păcălicilor?

Contele de Saint GermainPolemiceBasescu,CSM prima amanta a tarii,DNA,Kovesi,MorarPe Traian Băsescu îl pot înțelege. E disperat. Joacă la quitte ou double.  Nu-l interesează de nimic altceva decât de sine.  După el, potopul! Ä‚sta e personajul. Ce mi-e mai greu să înțeleg este de ce și-ar pune pielea în saramură pentru el oameni mult mai lucizi și mai puțin...Blog politic si polemic