Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Un musafir de-acum traditional. @Piticul prono ne oferă încă un moment de bucurie a lecturii. Sper să fiți de acord cu mine.

piticul prono

Submitted on 2011/04/02 at 21:17

Urmaresc cu oarecare amuzament argumentatiile discipolilor dlui Plesu. Sofismele duse la extrem se imbina cu adularea maestrului, creind fete morgana politice. Imi pare rau prieteni, e straveziu: nu este criticata creatia dlui Plesu, ci prestatia dansului de om public. Este un blog politic, nu unul filozofic sau literar. Cand in numele performantei culturale imi cereti sa renunt la discernamantul si chiar la drepturile mele de cetatean, nu mai conteaza esafodajul intelectual, e o initiativa totalitara. Tuturor celor care vor sa ma prinda in metafore ca in ambuscade, le dedic catrenul:
Nu mananc din palma indiferent de meniu
Si mai stiu ca un vanator de succes ajunge prada-n pustiu
Tineti minte si asta nu e o ordonanta
Ca ascunsi dupa cuvinte nu o sa fiti in siguranta

Da, e subcultura. De la Parazitii Cu limba ascutita, si nu duc neaparat lipsa de creier. Niste boi sacri vor servi drept hrana poporului flamind, din pacate „¦.

Pana acum, domnul Plesu a fost un filozof in slujba cetatii. A plutit in levitatie deasupra taberelor politice, lasand iluzia ca de pe culmile intelectului poate fi liantul misterios care sa uneasca o natiune dezbinata de ura si foame. Prin talent isi construise un statut care il situa in Olimpia, intr-un loc sacru in care oricine putea sa discute cu oricine. Este nevoie mai mult ca oricand de astfel de oameni.

INSA ANDREI PLESU ALEGE SA TREACA RUBICONUL.
Ataca liderul partidului cu cei mai multi detinuti politici. Ataca liderul partidului lui Paleologu, lui Djuvara si lui Mircea Ionescu Quintus. Ataca liderul partidului lui Mircea Diaconu si Andrei Marga. Ataca liderul partidului cu cele mai multe voturi printre oamenii cu studii superioare. Ataca singurul adversar al celui care l-a tratat ca pe o ordonanta si care pretuieste tinichigii mai mult decat filozofii „¦

Dupa idele lui martie, Andrei Plesu isi foloseste talentul CONTRA oamenilor liberi „¦

Contele de Saint GermainMusafiri pe blogBasescu,blog politic,discipoli,Parazitii,PlesuUn musafir de-acum traditional. @Piticul prono ne oferă încă un moment de bucurie a lecturii. Sper să fiți de acord cu mine. piticul prono Submitted on 2011/04/02 at 21:17 Urmaresc cu oarecare amuzament argumentatiile discipolilor dlui Plesu. Sofismele duse la extrem se imbina cu adularea maestrului, creind fete morgana...Blog politic si polemic