Scorul acestui articol
[Total: 1033 voturi. Media: 5]

 

Nu cred că există perioadă mai neagră în istoria modernă a României decât aceea începută în mandatul lui Traian Băsescu È™i incă neterminată.

Dintr-o defecțiune de GPS sau poate dintr-un calcul… infernal, în anul 2005 diavolul a hotărât să se  întruchipeze într-un român. Ubicuu cum îl È™tim, el avea replici prin multe gheene ale planetei, dar, la BucureÈ™ti, el a încercat să-È™i ascundă sluțenia (fizică È™i de caracter) sub masca unui dictator lăcrimos, chinuit de democrație. Cu numele de scenă Traian. Și a mai avut, cu această ocazie, o idee năstruÈ™nică, inspirată de feminismul militant: să facă È™i un dublu femeiesc acestui titular de rol. A botezat-o Monica, pentru poporul spectator.

AÈ™adar un diavol cu două avataruri: Traian Băsescu È™i Monica Macovei. Am simțit (È™i încă mai simțim) pe pielea noastră ce înseamnă „ždiavolul cuplu”: agresivitate È™i violență brută pe de o parte, cruzime È™i fanatism din material de camuflaj (nu îl putem numi „žfanatism de catifea”) pe de alta.

În toată această perioadă noi l-am văzut pe Traian Băsescu ca fiind jupânul smoalei. Monica Macovei apărea, È™tearsă, pe fundalul imaginii, mestecând la fiertura din cazanele justiției, printre atâția alți împielițați din figurație.

A trebuit mult timp È™i o schimbare de preÈ™edinte ca să ne dăm seama de lucrarea subtilă a lui Scaraoțchi cel unic È™i inventiv: jumătatea femeiască a întrupării sale româneÈ™ti, Monica, fusese tot timpul, de fapt, creierul È™i tartorul transformării justiției în cea mai perversă armă de luptă politică.

Pe întreaga durată a acestui proces, Traian Băsescu, se vede acum, a fost un biet papagal infatuat pe care È™mecheri cu ceva glagorie din jurul său l-au folosit, linguÈ™indu-l, pentru a-È™i face jocurile lor de putere pe termen lung.

T.B. i-a dat mână liberă Monicăi Macovei, în 2005, să organizeze justiția română după cum credea ea mai bine. Și a organizat-o! A ales după criterii absolut personale È™i sectare È™efii de parchete (È™i nu numai), pe care i-a înscăunat printr-un pocnit din degete, cât ai zice „žpeÈ™te”, prin ordonanță de urgență. Ce dezbatere publică, ce trecere prin Parlament… Rapid, eficient, fără chinurile facerii. Apoi s-a împuternicit unic beneficiar al arhivei SIPA È™i a primit astfel, direct la mână, hățurile principalilor judecători È™i procurori cu care să instituie printre puternicii zilei teroarea cătuÈ™elor.

Apoi, când din punct de vedere „žcadre” lucrurile au fost aranjate, T.B. i-a dat mână liberă lui Florian Coldea, după 2010, să desăvârÈ™ească planul Macovei: adică să organizeze È™i să facă operațional binomul SRI – DNA. Cât mai rapid È™i cât mai eficient.

Abia acum, după trecerea atâtor ani È™i producerea mai multor evenimente aparent bizare (dar, în realitate, programate cu cinism), ne dăm seama de existența, în cabala lui Scaraoțchi, a unui diavol cu fustă, Monica, È™i de rolul său decisiv în terfelirea gravă a istoriei noastre recente.

Să ne rezumăm la esență.

Monica Macovei a adus-o în scenă pe necunoscuta Laura Kovesi È™i a plantat în toate posturile cheie, de la Ministerul Justiției până la Parchetul General, de la CSM până la Inspecția Judiciară, oamenii ei.

Monica Macovei a impus-o ca ministru al justiției, în guvernul CioloÈ™, pe necalificata Raluca Prună, o fostă secretară a ei, a cărei prestație ministerială va rămâne în analele guvernamentale ca probă suculentă de prostie cu È™taif, de slugărnicie È™i de autosuficiență.

Monica Macovei a manipulat È™i continuă să manipuleze grosolan, după bunul său plac, persoane influente din Parlamentul European; organizează la Bruxelles (din poziția ei modestă de simplu europarlamentar, dar È™i din poziția de poză, unde stă la dreapta lui George Soros!), conferințe È™i luări de poziție anti PSD È™i anti legile justiției în care se minte È™i se dezinformează cu o relaxare ce trădează de la o poÈ™tă înalta protecție de care se bucură.

Și iată, recent, dovadă că încă mai este la butoane importante, Monica Macovei a reuÈ™it să impună la interimatul È™efiei DNA tot o fostă favorită a sa: doamna Anca Jurma. Care, în linia binecunoscută a numirilor venite pe filiera Macovei, este fiica unui fost procuror important al României de pe vremea justiției ceauÈ™iste. După modelul Laura Kovesi, sau Raluca Prună, sau chiar al ei înseÈ™i, Monica Macovei.

De-asta spuneam la început că Băsescu a fost doar un Aghiuță de rang doi, un buldozer infatuat È™i linguÈ™it care, lăsându-È™i prosteÈ™te exploatat viciul puterii, i-a împuternicit pe alții până acolo încât i-a scăpat de sub orice control. Ca dovadă că acum recunoaÈ™te în câte probleme importante l-au intoxicat cu informații false serviciile lui Coldea, ca dovadă că acum regretă că numirile în demnități cheie au fost făcute atât de negândit incât să se ajungă la situația că „žtrei de-ai mei să îi aresteze pe alți trei de-ai mei”.

Tot se afirmă în ultimele zile că, prin demiterea Laurei Kovesi, a fost distrus È™i ultimul punct de sprijin al binomului, că, în fine, putem acum vorbi despre binom la trecut.

Este, după părerea mea, o eroare. Destul de întâlnită în momentele euforice când, din entuziasm, se confundă o victorie de etapă cu câÈ™tigarea războiului.

Eu cred că eminența cenuÈ™ie din spatele binomului SRI – DNA a fost È™i încă mai este Monica Macovei. Nu pe persoană fizică, ci cu delegație înaltă.

Băsescu a dispărut, Coldea a dispărut, acum a dispărut È™i Kovesi. Cu toate acestea statul paralel È™i principalul său instrument de forță, binomul, încă opun rezistență. Taica Lazăr ascultă în continuare, smerit, ordine venite pe canalele la care a fost instruit să asculte. Secția de procurori de la CSM este mai părtinitoare È™i mai violentă decât oricând. ONG-urile sorosiste dau în clocot de atâta combativitate justițiaristă. Cum se observă, încă există o apă a vieții cu care se nutresc (È™i chiar se dopează) aceÈ™ti apostoli ai dreptății. Cine le furnizează această apă a vieții È™i cine îi mai coordonează dacă vestiții lor lideri, pe care i-am numit mai sus, au fost eliminați din joc?

Ultimul bastion al diavolului a rămas avatarul său cu fustă, Monica Macovei.

La cât rău a făcut È™i încă face această persoană României, merită mai multă atenție (în vederea succesului exorcizării) decât cădelnițarea cu care se încearcă acum afumarea ei. De exemplu, urgentarea È™i aprofundarea anchetei privind arhiva SIPA.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/07/Macovei-500x375.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/07/Macovei-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeAnca Jurma,arhiva SIPA,avatar,binomul SRI-DNA,diavol,George Soros,hastag rezist,Monica Macovei,revocare Kovesi,Traian Basescu scaraotchi,travesti  Nu cred că există perioadă mai neagră în istoria modernă a României decât aceea începută în mandatul lui Traian Băsescu È™i incă neterminată. Dintr-o defecțiune de GPS sau poate dintr-un calcul... infernal, în anul 2005 diavolul a hotărât să se  întruchipeze într-un român. Ubicuu cum îl È™tim, el avea replici...Blog politic si polemic