Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Mă întreb: o fi greu pentru servicii să facă rost de un Audi identic cu cel al lui Andrei Năstase, să-i pună numerele mașinii acestuia și, prin intermediul unui agent acoperit (doamna care s-a oferit să o conducă pe Mona Pivniceru) să o atragă pe ministrul propus la justitie  într-o cursă, să o determine să se suie în mașina respectivă, pentru a o fotografia?

Mie mi se pare nu doar plauzibil dat foarte probabil un astfel de truc. Clarificarea trebuie căutată la Andrei Năstase. Să explice dacă și in ce condiții mașina sa a participat (dacă a participat) la un astfel de transport. Pentru că dacă Andrei Năstase neagă și aduce și dovezi, putem avea o răsturnare totală a situatiei. Și o devoalare de agent sub acoperire, în persoana „amabilei” colege a doamnei Pivniceru.

Contele de Saint GermainEditorialemasina lui Andrei Nastase,Mona Pivniceru,numere false,trucMă întreb: o fi greu pentru servicii să facă rost de un Audi identic cu cel al lui Andrei Năstase, să-i pună numerele mașinii acestuia și, prin intermediul unui agent acoperit (doamna care s-a oferit să o conducă pe Mona Pivniceru) să o atragă pe ministrul propus la justitie ...Blog politic si polemic