Scorul acestui articol
[Total: 38 voturi. Media: 4.9]

Din ultimele mele cinci articole, trei au exprimat critici la adresa șefei DNA. Portaluri care îmi preiau articolele cu o fracvență măgulitoare (cel puțin 3 dintre ele cu audiență semnificativă) au dovedit brusc exigențe la care nu făceam față. Niciunul dintre articolele mele critice vizând-o pe marea doamnă a reeducării românești nu a fost propagat de acestea. Probabil erau prost scrise.
Azi, la bilanțul DNA, s-a produs un fel de elogiu în viață al respectivei eroine, începând cu o auto „“ apologizare și finalizându-se cu focul de artificii al unui întreg aparat propagandistic. Ministrul Justiției, doamna Prună, ca și cum tocmai ar fi ieșit bine stoarsă și distilată din alambicul alcoolului nostru tradițional, a ținut să ofere un cadou instituțional, nu numai înainte de termenul acestuia de prezentare dar și sfidând minima procedură a competiției. Domnia sa a anunțat încă de pe acum, încercând să forțeze mâini și dezbateri, că o va propune pe doamna Kovesi pentru un nou mandat. URALE!
Eu, față de re-numirea doamnei Kovesi pe post de factotum al politicii românești, am două întrebări ca două veto-uri:
1. De ce este în folosul României ca Traian Băsescu să fie protejat, într-un mod atât de sfidător, de DNA?
2. De ce doamna Kovesi nu are curajul și onestitatea de a-și asuma declarațiile din 2014 despre dosarul ICA, și alege să ne prostească în față spunându-ne că A3 i-a trunchiat și răstălmăcit acele declarații?
Apare din ce în ce mai evident, pe zi ce trece, că SUA a creat în România un kitsch al Statuii Libertății, cu numele propriu al acestei doamne procuror, și ne obligă prin toate mijloacele sale de constrângere să îngenunchem în fața acestui kitsch și să-i dăm onoruri de viitor președinte.
Eu, unul, nu îngenunchez. Nici în fața acestei construcții artificiale, holograma vreunui înalt funcționar de la Washington iubitor de români și de interesele lor naționale ca hiena de agonici nehotarati, și nici în fața fricii de a-i spune mârșăviei pe nume: trădare!
Atâta vreme cât Băsescu e în libertate, nu se poate vorbi de dreptate și interes național ci de tradarea interesului national! Iar cei care se împăunează azi cu virtuțile luptei anticorupție, lăsând liberi Blejnari, și Blagi și Udre și Videni și alte terminații otrăvite ale buruienii de parazitat buget național și popor român, Traian Băsescu, nu sunt altceva decât unelte ale raptului. Complici, profitori, răufăcători.
Și pentru că mascarada de la bilanțul DNA trebuia sa vibreze de culori și reflexii halucinogene, a apărut și mișculatorul șef, Florian Coldea, înfiretat și vipușcat ca mumia lui Lenin la marea îmbălsămare. Ca să nu mai vorbim de masa de prezidiu unde, lângă sfinxul Johannis turnat în spermanțet, stăteau naiadele de mucava ale justiției românești, parcă extrase din mitologia caricaturală a lui Ștefan Popa Popas: bretonata vanatoare de corupti Laura Kovesi și superpensata vânătoare de rarinci, Livia Stanciu.
N-aveți decât să nu mă publicați, voi protectori de Laure ori temători de ele. Eu tot voi spune în gura mare ceea ce cred:
Asta nu este dreptate, cu Băsescu-n libertate!
Binomul reformat, Băsescu judecat!

Contele de Saint GermainEditorialeA3,binomul SRI-DNA,Blaga,Blejnar,DNA,Doamna Pruna Ministrul Justitiei,dosarul ICA,Florian Coldea,kitsch,Laura Codruta Kovesi,Lenin,Livia Stanciu,Statuia Libertatii,Stefan Popa Popas,Udrea,VideanuDin ultimele mele cinci articole, trei au exprimat critici la adresa șefei DNA. Portaluri care îmi preiau articolele cu o fracvență măgulitoare (cel puțin 3 dintre ele cu audiență semnificativă) au dovedit brusc exigențe la care nu făceam față. Niciunul dintre articolele mele critice vizând-o pe marea doamnă a...Blog politic si polemic