Scorul acestui articol
[Total: 583 voturi. Media: 5]

 

Ce vânzoleală! Puhoi de È™obolani chițcăind grotesc È™i călcându-se în picioare, ca orbeții, pe covertă!

Dezvăluirile au făcut valuri mari. Brigantina e-n pericol. Pirateria la care s-au dedat  până acum aÈ™a ziÈ™ii făcători de dreptate a fost dată-n vileag. Pe tâlharii deghizați în justițiari îi paÈ™te naufragiul. Au ieÈ™it din văgăuni, din beția euforică a puterii, È™i aleargă chiauni, de la unul la altul, să caute o scurtătură spre uscat.

Șobolani cu sceptru, È™obolani cu togă, È™obolani cu scrisori de acreditare lasă la o parte deontologia, etica, orice aparențe de demnitate, È™i îÈ™i expun spre îngrețoÈ™area generală a asistenței uluite splendida lor mizerie.

Domnul Klemm dă buzna peste receptivul Dragnea, chiar la acesta în birou, arătându-i, timp de o oră,  că încă e viu, colțos È™i veninos.

Domnul Iohannis îÈ™i rupe cam tot o oră din prețiosul său timp de farniente pentru a-l domoli pe domnul Tudorel Toader care, printr-o impenetrabilă tehnică a suspansului a devenit, în ultimele zile, izvor de angoase prezidențiale.

Domnul Klemm s-a mai întâlnit ieri È™i cu domnul Tudorel Toader. Nu È™tiu dacă înainte sau după ce a discutat cu Dragnea, nu È™tiu dacă înainte sau după ce Toader a discutat cu Iohannis.

Cert este că, da, în justiția română nu intervine nimeni din afara ei să o influențeze. Nici Klemm, nici Iohannis, nici Dragnea. Toate aceste întâlniri, planificate cu doar două zile înainte de anunțarea unei decizii importante a Ministrului Justiției în legătură cu Laura Kovesi nu au avut nicio legătură, dar niciuna, cu influențarea respectivei decizii.

Ce fariseism, câtă nesimțire! Și cât dispreț ostentativ față de opinia publică, de poporul român până la urmă.

Șobolanii de pe covertă È™i-au luat toate măsurile ca persoana care decide discreționar cine să trăiască È™i cine să moară, cine să beneficieze de bărcile de salvare È™i cine să rămână pe dinafara vieții, să nu fie înlăturată oricâte abuzuri ar fi făcut.

După această mobilizare fără precedent de protejare a răului È™i de batjocorire a adevărului ce se mai poate aÈ™tepta de la ziua de mâine?

Eu, unul, nu mai aștept nimic bun.

AceiaÈ™i, dar È™i alți nemernici cu È™taif, au demonstrat în repetate rânduri până acum că au o uriaÈ™ă putere  demonică. L-au încovoiat pe Crin Antonescu, l-au detronat din funcția de prim „“ ministru pe Victor Ponta, i-au expus în vitrina cu curve pe marii experți în plagiate care n-au fost în stare să depăÈ™ească pragul de 4% curaj chiar dacă, unii dintre ei, nu mai trăiau de mult în România, l-au extras cu vidanja pe Tiberiu Nițu din fotoliul pe care era musai să fie plantat Augustin Lazăr, l-au amuțit până la imbecilitate pe Gabriel Oprea… Și exemplele ar putea continua.

De ce ar rezista presiunilor, mai mult È™i mai bine decât toți cei enumerați mai sus, blajinul Tudorel Toader?

Vi se pare că ar avea, domnia sa, un profil de martir? De erou dispus să îndure orice în numele dreptății?

Sunt aproape sigur că È™obolanii care s-au năpustit ieri asupra sa l-au copleÈ™it.

Nu È™tiu sub ce formă îÈ™i va căuta mâine scăparea Tudorel Toader dar, da, el nu va cuteza să avanseze o propunere de revocare a Laurei Kovesi.

Va trebui să mai admitem odată că ticăloÈ™ii au triumfat.

Însă, cu fiecare astfel de triumf, ața cârpelilor lor se va subția.

Furtuna continuă. S-ar putea ca Neptun, întărâtat de atâta fariseism, să asmută armata sa de tunete, fulgere È™i dezvăluiri până la scufundarea totală a brigantinei.

Trăim în plin imprevizibil. Ceea ce înseamnă că, oricând, totul ar putea să devină posibil.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/02/Sobolani-500x284.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/02/Sobolani-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialefarisei,furtuna,Hans Klemm,justitie independenta,Klaus Iohannis,naufragiuTudorel Toader,Neptun,revocare Laura Kovesi  Ce vânzoleală! Puhoi de È™obolani chițcăind grotesc È™i călcându-se în picioare, ca orbeții, pe covertă! Dezvăluirile au făcut valuri mari. Brigantina e-n pericol. Pirateria la care s-au dedat  până acum aÈ™a ziÈ™ii făcători de dreptate a fost dată-n vileag. Pe tâlharii deghizați în justițiari îi paÈ™te naufragiul. Au ieÈ™it din...Blog politic si polemic