Scorul acestui articol
[Total: 465 voturi. Media: 4.9]

 

În scandalul Caracal circulă o È™tire care naÈ™te valuri de tzunami: că Dincă a cerut, È™i i s-a aprobat, să discute între patru ochi cu un anume polițist indicat de el care nu făcea parte din dispozitivul operativ al anchetatorilor.

Eu nu pot să cred că o astfel de discuție ar fi fost permisă fără a se lua toate măsurile de înregistrare a ei. Nu pot să cred că nu a fost înregistrată.scandalul Caracal, agent sub acoperire, criminal in serie, Gheorghe Dinca, inalta protectie, Deveselu fetite 2012, cearta Lazarus Basescu

Suntem țara ascultării È™i înregistrării oricui, pentru orice, din toate pozițiile È™i prin toate mijloacele. Suntem doctori docenți la asta. Membrii ai Academiei Mondiale de ascultat pe È™est.

Ion Cristoiu dă ca sigur, È™i inclin să-l cred, că misteriosul interlocutor al lui Gheorghe Dincă ar fi ofițerul de legătură al lui Dincă. Adică Dincă era informator al unor servicii secrete È™i exista un ofițer de legătură care ținea direct contactul cu el, care primea informațiile de la acesta È™i care îi transmitea, la rândul său , întrebări È™i direcții de acțiune.

Omul, fiind ofițer, ascultă de ordine de la superiorii ierarhici. Când i s-a ordonat să dea curs cererii lui Dincă È™i să discute între patru ochi cu acesta, cu certitudine că i s-a ordonat să pună È™i tehnică pe el. Iar dacă nu i s-a pus, atunci cu È™i mai mare certitudine (…) aparatura pentru ascultare ambientală era deja în funcțiune, acordată pe toate frecvențele È™i lungimile de undă posibile.

Se tot vorbeÈ™te de protecție înaltă a lui Dincă. Iar când se cer nume, cei informați, dar cu scuza discreției la îndemână, ridică un deget spre cer. Adică … sus!

Șefii instituțiilor locale? Mai sus!

Cât de „žmai sus”? BucureÈ™ti… politicieni!

Mă întreb È™i eu, ca unul condus de o minimă logică: cât de sus să fie un politician de la BucureÈ™ti ca toți super-greii României (instituții È™i oameni) să se dedice protejării lui? Eu cred că un singur om se apropie azi, în țăriÈ™oară, de acest statut: preÈ™edintele României. Și nu îndrăznesc să mă duc cu gândul până acolo încât să presupun că ițele acestui scandal ar ajunge chiar până la el.

Dacă nu e preÈ™edintele (sau cineva foarte apropiat lui), atunci niciun politician român nu ar fi atât de important pentru sistem încât să fie protejat de acesta până în pânzele albe.

De-asta cred că preÈ™edintele Iohannis a fost informat de servicii incă din dimineața de vineri (după joia telefoanelor Alexandrei la 112) despre tot ce s-a întâmplat la Caracal, despre ce-a făcut Dincă È™i despre soarta fetelor; de-asta cred că discuția lui Dincă a fost înregistrată, È™i de-asta cred că zona de influență până la care poate ajunge încercarea de muÈ™amalizare a cazului se opreÈ™te înainte de vârful piramidei.

Vizita ambasadorului Klemm la ministrul Fifor, „žnu È™tiu”-ul penibil al lui Traian Băsescu la întrebarea directă a lui Lazarus despre scandalul cu fetițe – Deveselu – 2012, retragerea unui întreg contingent de soldați americani de la Deveselu imediat după izbucnirea scandalului Caracal sunt indicii care ar putea indica un alt mare protejat, unul extern.

Din păcate È™i această ipoteză stă în picioare, dar o presiune de muÈ™amalizare de la acest nivel chiar că ne-ar scoate de pe harta statelor cu pretenții de suveranitate.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/08/Agent.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/08/Agent-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeagent sub acoperire,cearta Lazarus Basescu,Deveselu fetite 2012,Gheorghe Dinca,protectie inalta,scandalul Caracal  În scandalul Caracal circulă o È™tire care naÈ™te valuri de tzunami: că Dincă a cerut, È™i i s-a aprobat, să discute între patru ochi cu un anume polițist indicat de el care nu făcea parte din dispozitivul operativ al anchetatorilor. Eu nu pot să cred că o astfel de discuție...Blog politic si polemic