Scorul acestui articol
[Total: 465 voturi. Media: 4.9]

 

În scandalul Caracal circulă o știre care naște valuri de tzunami: că Dincă a cerut, și i s-a aprobat, să discute între patru ochi cu un anume polițist indicat de el care nu făcea parte din dispozitivul operativ al anchetatorilor.

Eu nu pot să cred că o astfel de discuție ar fi fost permisă fără a se lua toate măsurile de înregistrare a ei. Nu pot să cred că nu a fost înregistrată.scandalul Caracal, agent sub acoperire, criminal in serie, Gheorghe Dinca, inalta protectie, Deveselu fetite 2012, cearta Lazarus Basescu

Suntem țara ascultării și înregistrării oricui, pentru orice, din toate pozițiile și prin toate mijloacele. Suntem doctori docenți la asta. Membrii ai Academiei Mondiale de ascultat pe șest.

Ion Cristoiu dă ca sigur, și inclin să-l cred, că misteriosul interlocutor al lui Gheorghe Dincă ar fi ofițerul de legătură al lui Dincă. Adică Dincă era informator al unor servicii secrete și exista un ofițer de legătură care ținea direct contactul cu el, care primea informațiile de la acesta și care îi transmitea, la rândul său , întrebări și direcții de acțiune.

Omul, fiind ofițer, ascultă de ordine de la superiorii ierarhici. Când i s-a ordonat să dea curs cererii lui Dincă și să discute între patru ochi cu acesta, cu certitudine că i s-a ordonat să pună și tehnică pe el. Iar dacă nu i s-a pus, atunci cu și mai mare certitudine (…) aparatura pentru ascultare ambientală era deja în funcțiune, acordată pe toate frecvențele și lungimile de undă posibile.

Se tot vorbește de protecție înaltă a lui Dincă. Iar când se cer nume, cei informați, dar cu scuza discreției la îndemână, ridică un deget spre cer. Adică … sus!

Șefii instituțiilor locale? Mai sus!

Cât de „mai sus”? București… politicieni!

Mă întreb și eu, ca unul condus de o minimă logică: cât de sus să fie un politician de la București ca toți super-greii României (instituții și oameni) să se dedice protejării lui? Eu cred că un singur om se apropie azi, în țărișoară, de acest statut: președintele României. Și nu îndrăznesc să mă duc cu gândul până acolo încât să presupun că ițele acestui scandal ar ajunge chiar până la el.

Dacă nu e președintele (sau cineva foarte apropiat lui), atunci niciun politician român nu ar fi atât de important pentru sistem încât să fie protejat de acesta până în pânzele albe.

De-asta cred că președintele Iohannis a fost informat de servicii incă din dimineața de vineri (după joia telefoanelor Alexandrei la 112) despre tot ce s-a întâmplat la Caracal, despre ce-a făcut Dincă și despre soarta fetelor; de-asta cred că discuția lui Dincă a fost înregistrată, și de-asta cred că zona de influență până la care poate ajunge încercarea de mușamalizare a cazului se oprește înainte de vârful piramidei.

Vizita ambasadorului Klemm la ministrul Fifor, „nu știu”-ul penibil al lui Traian Băsescu la întrebarea directă a lui Lazarus despre scandalul cu fetițe – Deveselu – 2012, retragerea unui întreg contingent de soldați americani de la Deveselu imediat după izbucnirea scandalului Caracal sunt indicii care ar putea indica un alt mare protejat, unul extern.

Din păcate și această ipoteză stă în picioare, dar o presiune de mușamalizare de la acest nivel chiar că ne-ar scoate de pe harta statelor cu pretenții de suveranitate.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/08/Agent.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/08/Agent-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeagent sub acoperire,cearta Lazarus Basescu,Deveselu fetite 2012,Gheorghe Dinca,protectie inalta,scandalul Caracal  În scandalul Caracal circulă o știre care naște valuri de tzunami: că Dincă a cerut, și i s-a aprobat, să discute între patru ochi cu un anume polițist indicat de el care nu făcea parte din dispozitivul operativ al anchetatorilor. Eu nu pot să cred că o astfel de discuție...Blog politic si polemic