Scorul acestui articol
[Total: 32 voturi. Media: 3.7]

Și când spun bărbați mici nu mă refer la bărbați scunzi ci la bărbați derizorii. Deși, cel care m-a împins să scriu aceste gânduri (fără voia sa, evident), DACĂ ajunge până la umăr doamnelor Clotilde Armand și Carmen Johannis. Despre care, comentând recent, a trebuit să se ridice pe vârfuri, ca Boc în celebra fotografie de grup, ca să nu-l suspecteze cineva că scopul său, de fapt, a fost să le amușine prin decolteuri.

Am afirmat în mai multe rânduri despre Ion Cristoiu  că este robul unei maladive nevoi de prim plan. Dacă l-aș încadra după criterii pornografice, s-ar potrivi de minune categoriei „exhibiționiști”. Mereu gata să-și desfacă nasturii de sus ai cămășii și pe cei de jos ai prohabului dacă asta, pe lângă muște seduse de mirosurile tari, i-ar aduce și un cititor în plus.

Ca-n bancul acela cu iepurașul și elefanții trecând pe un pod, iepurașul exclamând, mândru de sine, „ce mai tropăim” , și Ion Cristoiu încearcă, defilând în umbra a două doamne cu șarm, să ni se prezinte mare expert în metafizică femeiască, folosindu-se însă nu de curtoazie ci de grobianism.

Iată ce spune despre Clotilde Armand:

Am votat-o pe Clotilde Armand, pentru că e franțuzoaică. După ce televiziunea Trustului de presă al SRI a dat-o primar la sectorul unu într-un sondaj în interiorul marjei de eroare, distinsa a devenit imediat româncuță. De-a noastră, din Ferentari, care-și ridică poalele imediat și se bate pe fund ca pe obraz în cearta cu vecina care vrea să-i ia bărbatul de la așternut”.

Cine a urmărit declarațiile doamnei CA, făcute decent, calm, cu zâmbetul pe buze și cu grija de a nu jigni pe nimeni, poate sesiza în ce fel de „realitate” încearcă să ne plaseze ficționarul Ion Cristoiu: aceea a unei Cuțaride cu chivuțe vulgare, cu duhori de mahala, în care distincția franțuzească este făcută țandări de neaoșenia locului. Complet fals. Și pentru că domnul Cristoiu se închipuie un metaforist al sexului capabil a găsi, pentru orice, comparații copulatorii, nu doar că face trimitere la bărbatul din așternutul doamnei CA dar și supralicitează cuțaridic (EL, nu cea incriminată), proptindu-și palmele de betelie și stuchind prin strungăreața folosită de obicei pentru sîsîit:

Să mori, tu! Chiar ai niște competențe pe care le pui direct la dispoziția Romîniei și nu a soțului?!

Tare, micuțul. Combate cu inervare (cu i nu cu e). Și, din extazul odată dezlănțuit, fantele de Găgești își scapă din dârlogi năstrușnica imaginație sexuală și prin ograda cuplului Klaus și Carmen Johannis. Luați notă:

Lui Klaus Iohannis îi mai vine să facă sex cu Răvăşitoarea? Dacă îi mai vine, ştie şi fără să i-o spunem noi că unui bărbat îi vine dacă femeia – oferta adică, e stimulantă? Oricît i-ar spune Guvernul unui bărbat, prin afişe şi clipuri publicitare să facă sex ca o datorie patriotică, dacă nu-i vine n-are cum să facă sex”.

Ce să credem? Oare bagajul acesta de obsesii și tumulturi hormonale să fi fost dobândit la Biblioteca Academiei? Inspirat de muze cu care se întâlnește pe acolo, gen Răzvan Theodorescu? Sau garderobiera? Sau povarnicul ce-i umple masa de lectură cu tot felul de obiecte stranii (ceasuri, etuiuri, penare, ascuțitori)? Poate maestrul are fetișuri: creionul gros, de cizmărie, o fi virilitatea lui irosită pe la Scânteia Tineretului, în șuete de taină cu Șerban Cionoff, iar ciotul moale și bont de plastilină o semnifica gloriosul prezent, un vârf al unei vieți la mică altitudine…

Ambele doamne de sexualitatea cărora este preocupat în ultima vreme Ion Cristoiu (într-o perfectă și fără speranță univocitate) mi se par niște femei bine dăruite de natură cu farmec, distincție, inteligență, rafinament. Fără a fi, geometric și structural vorbind, niște top modele, atât doamna Carmen Johannis cât și doamna Clotilde Armand onorează, prin compania lor, bărbații alături de care se afișează. Nu știu dacă aceștia se ridică, întotdeauna, la înălțimea așteptată, dar asta este o altă problemă.

Să porți ranchiună unor personaje politice, în cazul de față Președintelui României și candidatului la PMB Nicușor Dan, poate fi acceptabil dacă ne gândim la anumite efecte ale faptelor lor, care te ating negativ și pe tine. Să îi ataci, însă, cu trimiteri de obsedat sexual, prin intermediul soției, respectiv  al unei colege de campanie, este, însă, echivalentul unei masturbări în public ca formă de protest. Nu pierd cele cu ale căror fotografii îți stimulezi fantasmele ci tu, care pentru o clipă ai uitat că stiloul din mână are menirea de a așterne pe hârtie cuvinte, dacă se poate inteligente, și nu altceva.

Contele de Saint GermainEditorialeBiblioteca Academiei,Carmen Johannis,Clotilde Armand,Cutarida,fantele de Gagesti,Ferentari,Ion Cristoiu,Nicusor Dan,Razvan Teodorescu,Scanteia Tineretului,Serban Cionoff,SRI,tumulturi hormonaleȘi când spun bărbați mici nu mă refer la bărbați scunzi ci la bărbați derizorii. Deși, cel care m-a împins să scriu aceste gânduri (fără voia sa, evident), DACĂ ajunge până la umăr doamnelor Clotilde Armand și Carmen Johannis. Despre care, comentând recent, a trebuit să se ridice pe...Blog politic si polemic