Scorul acestui articol
[Total: 32 voturi. Media: 3.7]

Și când spun bărbați mici nu mă refer la bărbați scunzi ci la bărbați derizorii. DeÈ™i, cel care m-a împins să scriu aceste gânduri (fără voia sa, evident), DACÄ‚ ajunge până la umăr doamnelor Clotilde Armand È™i Carmen Johannis. Despre care, comentând recent, a trebuit să se ridice pe vârfuri, ca Boc în celebra fotografie de grup, ca să nu-l suspecteze cineva că scopul său, de fapt, a fost să le amuÈ™ine prin decolteuri.

Am afirmat în mai multe rânduri despre Ion Cristoiu  că este robul unei maladive nevoi de prim plan. Dacă l-aÈ™ încadra după criterii pornografice, s-ar potrivi de minune categoriei „žexhibiționiÈ™ti”. Mereu gata să-È™i desfacă nasturii de sus ai cămăÈ™ii È™i pe cei de jos ai prohabului dacă asta, pe lângă muÈ™te seduse de mirosurile tari, i-ar aduce È™i un cititor în plus.

Ca-n bancul acela cu iepuraÈ™ul È™i elefanții trecând pe un pod, iepuraÈ™ul exclamând, mândru de sine, „žce mai tropăim” , È™i Ion Cristoiu încearcă, defilând în umbra a două doamne cu È™arm, să ni se prezinte mare expert în metafizică femeiască, folosindu-se însă nu de curtoazie ci de grobianism.

Iată ce spune despre Clotilde Armand:

„žAm votat-o pe Clotilde Armand, pentru că e franțuzoaică. După ce televiziunea Trustului de presă al SRI a dat-o primar la sectorul unu într-un sondaj în interiorul marjei de eroare, distinsa a devenit imediat româncuță. De-a noastră, din Ferentari, care-È™i ridică poalele imediat È™i se bate pe fund ca pe obraz în cearta cu vecina care vrea să-i ia bărbatul de la aÈ™ternut„.

Cine a urmărit declarațiile doamnei CA, făcute decent, calm, cu zâmbetul pe buze È™i cu grija de a nu jigni pe nimeni, poate sesiza în ce fel de „žrealitate” încearcă să ne plaseze ficționarul Ion Cristoiu: aceea a unei Cuțaride cu chivuțe vulgare, cu duhori de mahala, în care distincția franțuzească este făcută țandări de neaoÈ™enia locului. Complet fals. Și pentru că domnul Cristoiu se închipuie un metaforist al sexului capabil a găsi, pentru orice, comparații copulatorii, nu doar că face trimitere la bărbatul din aÈ™ternutul doamnei CA dar È™i supralicitează cuțaridic (EL, nu cea incriminată), proptindu-È™i palmele de betelie È™i stuchind prin strungăreața folosită de obicei pentru sîsîit:

„žSă mori, tu! Chiar ai niÈ™te competențe pe care le pui direct la dispoziția Romîniei È™i nu a soțului?!„

Tare, micuțul. Combate cu inervare (cu i nu cu e). Și, din extazul odată dezlănțuit, fantele de GăgeÈ™ti îÈ™i scapă din dârlogi năstruÈ™nica imaginație sexuală È™i prin ograda cuplului Klaus È™i Carmen Johannis. Luați notă:

„žLui Klaus Iohannis îi mai vine să facă sex cu Răvășitoarea? Dacă îi mai vine, știe și fără să i-o spunem noi că unui bărbat îi vine dacă femeia „“ oferta adică, e stimulantă? Oricît i-ar spune Guvernul unui bărbat, prin afișe și clipuri publicitare să facă sex ca o datorie patriotică, dacă nu-i vine n-are cum să facă sex„.

Ce să credem? Oare bagajul acesta de obsesii È™i tumulturi hormonale să fi fost dobândit la Biblioteca Academiei? Inspirat de muze cu care se întâlneÈ™te pe acolo, gen Răzvan Theodorescu? Sau garderobiera? Sau povarnicul ce-i umple masa de lectură cu tot felul de obiecte stranii (ceasuri, etuiuri, penare, ascuțitori)? Poate maestrul are fetiÈ™uri: creionul gros, de cizmărie, o fi virilitatea lui irosită pe la Scânteia Tineretului, în È™uete de taină cu Șerban Cionoff, iar ciotul moale È™i bont de plastilină o semnifica gloriosul prezent, un vârf al unei vieți la mică altitudine…

Ambele doamne de sexualitatea cărora este preocupat în ultima vreme Ion Cristoiu (într-o perfectă È™i fără speranță univocitate) mi se par niÈ™te femei bine dăruite de natură cu farmec, distincție, inteligență, rafinament. Fără a fi, geometric È™i structural vorbind, niÈ™te top modele, atât doamna Carmen Johannis cât È™i doamna Clotilde Armand onorează, prin compania lor, bărbații alături de care se afiÈ™ează. Nu È™tiu dacă aceÈ™tia se ridică, întotdeauna, la înălțimea aÈ™teptată, dar asta este o altă problemă.

Să porți ranchiună unor personaje politice, în cazul de față PreÈ™edintelui României È™i candidatului la PMB NicuÈ™or Dan, poate fi acceptabil dacă ne gândim la anumite efecte ale faptelor lor, care te ating negativ È™i pe tine. Să îi ataci, însă, cu trimiteri de obsedat sexual, prin intermediul soției, respectiv  al unei colege de campanie, este, însă, echivalentul unei masturbări în public ca formă de protest. Nu pierd cele cu ale căror fotografii îți stimulezi fantasmele ci tu, care pentru o clipă ai uitat că stiloul din mână are menirea de a aÈ™terne pe hârtie cuvinte, dacă se poate inteligente, È™i nu altceva.

Contele de Saint GermainEditorialeBiblioteca Academiei,Carmen Johannis,Clotilde Armand,Cutarida,fantele de Gagesti,Ferentari,Ion Cristoiu,Nicusor Dan,Razvan Teodorescu,Scanteia Tineretului,Serban Cionoff,SRI,tumulturi hormonaleȘi când spun bărbați mici nu mă refer la bărbați scunzi ci la bărbați derizorii. DeÈ™i, cel care m-a împins să scriu aceste gânduri (fără voia sa, evident), DACÄ‚ ajunge până la umăr doamnelor Clotilde Armand È™i Carmen Johannis. Despre care, comentând recent, a trebuit să se ridice pe...Blog politic si polemic