Scorul acestui articol
[Total: 573 voturi. Media: 4.9]

 

Monica Macovei a scos din nou capul de la cutie. Precum cobra din coșul de nuiele, la fluierul fachirului malefic. Sfidează tot ce înseamnă legalitate și constituționalitate. Cu o obrăznicie și cu o certitudine a impunității pe care doar natura ei aventuristă și un spate extrem de puternic i le pot insufla.

După decizia CEDO cu privire la cazul Kovesi, doamna Macovei scrie, într-un adevărat delir triumfalist, și următoarele:

„ž”Când trebuie să faci ceva îți iei riscuri. Din decizia CCR rezulta că preÈ™edintele era obligat să o revoce. Șeful statului putea să nu revoce. Ce s-ar fi putut întâmpla? Ar fi urmat o sesizare a lui Liviu Dragnea la CCR, pe care preÈ™edintele de asemenea putea să nu o pună în aplicare„.

Această declarație este stupefiantă! Mai ales când vine din gura unui pretins magistrat care, pe deasupra, pozează și într-un vajnic apărător al justiției și al statului de drept.

Această declarație este, în esență, un text programatic. Un autodenunț. O spovedanie despre amoralitatea asumată, despre „žscopul scuză mijloacele„ ca mod de viață.

Doamna Macovei ni se dezvăluie  grețos, cu toată celulita și cu toate vergeturile caracterului său de bacantă expirată a politicii. Este construită să calce totul în picioare pentru mizele ei personale, și se mândrește cu acest viciu de fabricație. Ne explică cum ar fi procedat ea dacă ar fi fost Președintele României.

Mai citiți o dată acest fragment, și cruciți-vă:

„žDin decizia CCR rezulta că preÈ™edintele era obligat să o revoce. Șeful statului putea să nu revoce. Ce s-ar fi putut întâmpla?”.

Nu vi se pare că-l îndeamnă explicit pe Președintele României, pe Garantul Constituției, să încalce grosolan exact Constituția? Adică, cel mai prețios lucru pe care, de fapt, îl are de apărat? Că-i cere să-și batjocorească, practic, misiunea, și să transforme Constituția României în maculatură de stârnit muștele verzi?

Păi cum să spună un om al legii că șeful statului putea să nu revoce, desi Constituția îl obliga să revoce? E aberant! E delirium tremens! Așa îndemn la anarhie n-ar trebui să existe în gura unui oficial (fie el și „fost”) al unui stat democratic! Auzi argument de comă juridică: „Ce s-ar fi putut întâmpla”?

Și tot acest îndemn la prostituare politică și la abolirea oricărui reper etic pentru ce? Ca să nu fie demisă o mediocră șefă de procuratură?

Cobra Macovei și fachirul malefic George Soros sunt exponenții unei rezervații de rinoceri. Care, tot mai mult, ca în piesa lui Eugen Ionescu, își extinde teritoriul și populația. Și priviți cu ce rapiditate! Când a revocat-o pe Laura Kovesi, în iunie 2018, Klaus Iohannis (deși consiliat de super sorosista Sandra Pralong) încă mai avea reflexe umane. Azi, la nici doi ani de atunci, a devenit un rinocer desăvârșit. Nu doar că i-au crescut corn și platoșe, dar a ajuns și lider de turmă.

E și o parte bună în toată această rinocerizare sorosistă în masă. Îi recunoști mai ușor. Le e tot mai greu să acționeze sub acoperire. Și, pe deasupra, tropăitul lor de imparicopitate face zgomot și ridică praful. Când calcă ei în picioare legi, constituții și bunul simț, se aude de la o poștă și cerul se intunecă. Nu se mai pot ascunde. Și asta îi vulnerabilizează.

Monica Macovei este unul dintre vătafii lui George Soros pe moșia România și unul dintre influencerii lui pe domeniul justiției în Parlamentul European. Ea face și desface jocuri de putere mult peste pozițiile oficiale pe care le deține într-un moment sau altul. Ea a influențat votul prin care Laua Kovesi a fost aleasă procuror șef european și acum, deși oficial nu mai e nimic, a reușit să tragă sforile la CEDO pentru rușinoasa decizie dată tot în favoarea Laurei Kovesi. Mâine, când Kovesi va intra în pâine la Parchetul European, doamna Macovei va fi cel mai important membru din echipa acesteia și eminența cenușie care va asigura ca acest parchet să funcționeze ca o armă perfectă în mâna lui George Soros.

Până la urmă Laura Kovesi (pilotată, evident, de Monica Macovei) are și un rol pozitiv prin toată evoluția ei caracterizată de hormoni și de diletantism: distruge  instituții și mituri construite pe minciună. A distrus Parchetul General, a distrus DNA, acum a distrus CEDO, și, mai presus de toate, a distrus mitul că în România ar funcționa o justiție liberă și independentă.

Este foarte important ca românii să nu aibă încredere în această justiție „“ instrument „“ armă de poliție politică pe care fariseii momentului încearcă să ne-o vândă drept cucerire a statului de drept.

Totul e o imensă minciună. Construită de rinocerii lui Soros a căror miză este să conducă prin minorități aservite, pretinzând că apără democrația și drepturile omului.

Are dreptate Adrian Năstase, a cărui cerere la CEDO  zace de șase ani, în vreme ce dosarul Laurei Kovesi s-a rezolvat super urgent:

„žSe pare că nici CEDO nu mai este sub acoperire”!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/05/cobra-334x500.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/05/cobra-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeAdrian Nastase,CEDO sub acoperire,cobra Macovei,decizie CEDO,Eugen Ionescu,fachir,Laura Kovesi,rinoceri,Sandra Pralong,sorosisti  Monica Macovei a scos din nou capul de la cutie. Precum cobra din coșul de nuiele, la fluierul fachirului malefic. Sfidează tot ce înseamnă legalitate și constituționalitate. Cu o obrăznicie și cu o certitudine a impunității pe care doar natura ei aventuristă și un spate extrem de puternic i...Blog politic si polemic