Scorul acestui articol
[Total: 121 voturi. Media: 4.8]

 

Sectorul 1 din București este un sector dominat de parveniți și de fițoși fără pedigriu. Au aflat că pe vremuri aici stătea lumea bună a capitalei (și încă mai stă, cât a mai rămas din ea!) și și-au zis să se aristocratizeze și ei într-o singură generație, prin amestecare.

Cuvântul de ordine în sectorul 1 este bogăția. Care bogăție, cu cât încape mai mult pe mâna unor țopârlani, cu atât devine mai ostentativă. Vile uriașe ornamentate cu aureturi, mașini de superlux cu chei tocmai bune de afișat la terase, țoale trendy cu etichetele la vedere, toate țopismele acestei invazive subspecii contribuie la imaginea de cartier sufocat de neamuri proaste.

Nenorocirea cu respectivii îmbogățiți peste noapte nu este că sunt bogați ci că sunt proști. Atât de proști că lasă damfuri de prostie peste tot pe unde trec. Și nu numai de la parfumurile grele pe care le toarnă pe ei cu sticla ci, mai ales, de la consecințele închipuirii lor fără margini.

Înfumurați, autosuficienti ei dau lecții. Din moment ce „s-au ajuns” atât de ușor, nu mai au ce învăța de la alții. Mai ales de la niște sărăntoci de profesori, de savanți, de autori de tomuri științifice pe care nu le mai citește nimeni.

Informarea lor este homeopatică. Titluri, comment-uri și like-uri pe facebook, tendințe tastate pe nerăsuflate într-o frază, și aia plină de abrevieri, ei între ei, identici și inconsistenți, ca într-un joc cu oglinzi multiple. Au grupurile lor de sosii pe rețelele de socializare în care se laudă, se confirmă și își omologhează prostia. Să se documenteze temeinic, să încerce a judeca singuri, cu capul propriu, evenimentele lumii reale, absolut inaplicabil. Pentru că sunt nefuncționali creativ și pentru că, pentru a-și reanima sinapsele, ar trebui să-și activeze niște funcții care, chiar dacă or fi existat vreodată, acum sunt total atrofiate.

Nu știu dacă doamna Armand a câștigat alegerile prin fraudă, dar, chiar dacă nu le-ar fi fraudat cu 1000 „“ 2000 de voturi cum se spune, o realitate rămâne valabilă: s-au găsit totuși zeci de mii de locuitori ai sectorului 1 care să o voteze. Zeci de mii!

Nu acuz decizia lor inițială. Poate au vrut o schimbare, poate, pur și simplu, o plăceau pe candidată și rezonau cu partidul pe care aceasta îl reprezenta. Deși semnale despre cine sunt, cu adevărat, această candidată și partidul dânsei, apăruseră în presă cu toptanul.

Dar după alegeri?

Pe acești oameni nu i-a pus pe gânduri scandalul cu voturile de la Sectorul 1? Imaginile acelea de film suprarealist cu rucsaciștii de la USR-PLUS jonglând cu sacii de voturi de parcă ar fi fost saci cu gunoi menajer?

Pe acești oameni nu-i deranjează războiul gunoaielor declanșat de doamna Armand și toată mizeria ce a pus stăpânire de luni bune pe sectorul în care locuiesc? Șobolănimea, duhorile, riscurile pentru sănătatea copiilor lor, nu-i deranjează?

Pe acești oameni nu-i deranjează minciunile rizibile pe care le debitează la tot pasul primărița lor? Gen inventarea unui atac „mafiot” asupra mașinii ei, când camerele de luat vederi arată clar că nimic din ce reclamase dânsa nu s-a întâmplat atunci și acolo unde pretindea că ar fi fost agresată?

Răspunsul la toate întrebările de mai sus este: NU!!! De ce? Pentru că sunt proști. Proști făcuți grămadă! Și, fiind atât de proști, nu-i interesează realitatea. Nu-i interesează adevărul. Nu-i interesează că au ales greșit. Nu-i interesează că atâția oameni suferă în jur.

Cum să recunoască ei că au ales greșit? Ei ajunșii natiei, ei infailibilii, ei care trebuie să aibă mereu dreptate pentru că în cercul lor de guguștiuci nu-i contrazice nimeni!

Să dea ei apă la moară ciumei roșii pe care au combătut-o cu tot eroismul lor piețar, cu lanterne aprinse spre cer și cu aplauze pentru caftitorii de bătrâni? Mai bine să li se îmbolnăvească odraslele de tifos.

Nu protestează, nu semnează listele pentru referendumul de demitere a primăriței, ba chiar se înfrățesc cu mormanele de gunoaie de pe străzi petrecând printre acestea, făcându-și selfiuri cu șobolanii făloși.

Pasivitatea actuală a locuitorilor  din centrul Bucureștiului față de modul în care e administrat Sectorul 1 demonstrează dezolant de convingător ce concentrare de prostie umană e acolo.

„Kilometrul zero” al capitalei, chintezența românilor de succes: ce ruină, ce adunătură de idioți!

De-asta merge țara asta cum merge! Nu pentru că îmbogățiții ei ar fi hoți ci pentru că îmbogățiții ei sunt proști! Fuduli, egoiști, hopa-mitici! Să cadă mereu în picioare. Ä‚sta este idealul lor de viata. Nu contează că în jur totul se năruie.

Faptul că o persoană precum Clotilde Armand a fost aleasă de elitele financiare ale Bucureștilor să le administreze viața citadină arată ce viziune mioapă au aceste elite. Faptul că după atâtea probe de incompetență ale doamnei  ele o girează în continuare să facă ravagiile pe care le face, arată ce calitate intelectuală au aceste elite.

În Sectorul 1 a triumfat prostia!

Alegerea Clotildei Armand consfințește triumful prostiei românești!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/06/gunoaie-500x148.pnghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/06/gunoaie-150x150.pngContele de Saint GermainEditorialeClotilde Armand,lux si gunoaie,razboiul gunoaielor,referendum demitere Clotilde,Sobolani sector 1,triumful prostiei  Sectorul 1 din București este un sector dominat de parveniți și de fițoși fără pedigriu. Au aflat că pe vremuri aici stătea lumea bună a capitalei (și încă mai stă, cât a mai rămas din ea!) și și-au zis să se aristocratizeze și ei într-o singură generație, prin amestecare. Cuvântul...Blog politic si polemic