Scorul acestui articol
[Total: 120 voturi. Media: 4.8]

 

Sectorul 1 din Bucureşti este un sector dominat de parveniţi şi de fiţoşi fără pedigriu. Au aflat că pe vremuri aici stătea lumea bună a capitalei (şi încă mai stă, cât a mai rămas din ea!) şi şi-au zis să se aristocratizeze şi ei într-o singură generaţie, prin amestecare.

Cuvântul de ordine în sectorul 1 este bogăţia. Care bogăţie, cu cât încape mai mult pe mâna unor ţopârlani, cu atât devine mai ostentativă. Vile uriaşe ornamentate cu aureturi, maşini de superlux cu chei tocmai bune de afişat la terase, ţoale trendy cu etichetele la vedere, toate ţopismele acestei invazive subspecii contribuie la imaginea de cartier sufocat de neamuri proaste.

Nenorocirea cu respectivii îmbogăţiţi peste noapte nu este că sunt bogaţi ci că sunt proşti. Atât de proşti că lasă damfuri de prostie peste tot pe unde trec. Şi nu numai de la parfumurile grele pe care le toarnă pe ei cu sticla ci, mai ales, de la consecinţele închipuirii lor fără margini.

Înfumuraţi, autosuficienti ei dau lecţii. Din moment ce “s-au ajuns” atât de uşor, nu mai au ce învăţa de la alţii. Mai ales de la nişte sărăntoci de profesori, de savanţi, de autori de tomuri ştiinţifice pe care nu le mai citeşte nimeni.

Informarea lor este homeopatică. Titluri, comment-uri şi like-uri pe facebook, tendinţe tastate pe nerăsuflate într-o frază, şi aia plină de abrevieri, ei între ei, identici şi inconsistenţi, ca într-un joc cu oglinzi multiple. Au grupurile lor de sosii pe reţelele de socializare în care se laudă, se confirmă şi îşi omologhează prostia. Să se documenteze temeinic, să încerce a judeca singuri, cu capul propriu, evenimentele lumii reale, absolut inaplicabil. Pentru că sunt nefuncţionali creativ şi pentru că, pentru a-şi reanima sinapsele, ar trebui să-şi activeze nişte funcţii care, chiar dacă or fi existat vreodată, acum sunt total atrofiate.

Nu ştiu dacă doamna Armand a câştigat alegerile prin fraudă, dar, chiar dacă nu le-ar fi fraudat cu 1000 – 2000 de voturi cum se spune, o realitate rămâne valabilă: s-au găsit totuşi zeci de mii de locuitori ai sectorului 1 care să o voteze. Zeci de mii!

Nu acuz decizia lor iniţială. Poate au vrut o schimbare, poate, pur şi simplu, o plăceau pe candidată şi rezonau cu partidul pe care aceasta îl reprezenta. Deşi semnale despre cine sunt, cu adevărat, această candidată şi partidul dânsei, apăruseră în presă cu toptanul.

Dar după alegeri?

Pe aceşti oameni nu i-a pus pe gânduri scandalul cu voturile de la Sectorul 1? Imaginile acelea de film suprarealist cu rucsaciştii de la USR-PLUS jonglând cu sacii de voturi de parcă ar fi fost saci cu gunoi menajer?

Pe aceşti oameni nu-i deranjează războiul gunoaielor declanşat de doamna Armand şi toată mizeria ce a pus stăpânire de luni bune pe sectorul în care locuiesc? Şobolănimea, duhorile, riscurile pentru sănătatea copiilor lor, nu-i deranjează?

Pe aceşti oameni nu-i deranjează minciunile rizibile pe care le debitează la tot pasul primăriţa lor? Gen inventarea unui atac “mafiot” asupra maşinii ei, când camerele de luat vederi arată clar că nimic din ce reclamase dânsa nu s-a întâmplat atunci şi acolo unde pretindea că ar fi fost agresată?

Răspunsul la toate întrebările de mai sus este: NU!!! De ce? Pentru că sunt proşti. Proşti făcuţi grămadă! Şi, fiind atât de proşti, nu-i interesează realitatea. Nu-i interesează adevărul. Nu-i interesează că au ales greşit. Nu-i interesează că atâţia oameni suferă în jur.

Cum să recunoască ei că au ales greşit? Ei ajunşii natiei, ei infailibilii, ei care trebuie să aibă mereu dreptate pentru că în cercul lor de guguştiuci nu-i contrazice nimeni!

Să dea ei apă la moară ciumei roşii pe care au combătut-o cu tot eroismul lor pieţar, cu lanterne aprinse spre cer şi cu aplauze pentru caftitorii de bătrâni? Mai bine să li se îmbolnăvească odraslele de tifos.

Nu protestează, nu semnează listele pentru referendumul de demitere a primăriţei, ba chiar se înfrăţesc cu mormanele de gunoaie de pe străzi petrecând printre acestea, făcându-şi selfiuri cu şobolanii făloşi.

Pasivitatea actuală a locuitorilor  din centrul Bucureştiului faţă de modul în care e administrat Sectorul 1 demonstrează dezolant de convingător ce concentrare de prostie umană e acolo.

“Kilometrul zero” al capitalei, chintezenţa românilor de succes: ce ruină, ce adunătură de idioţi!

De-asta merge ţara asta cum merge! Nu pentru că îmbogăţiţii ei ar fi hoţi ci pentru că îmbogăţiţii ei sunt proşti! Fuduli, egoişti, hopa-mitici! Să cadă mereu în picioare. Ăsta este idealul lor de viata. Nu contează că în jur totul se năruie.

Faptul că o persoană precum Clotilde Armand a fost aleasă de elitele financiare ale Bucureştilor să le administreze viaţa citadină arată ce viziune mioapă au aceste elite. Faptul că după atâtea probe de incompetenţă ale doamnei  ele o girează în continuare să facă ravagiile pe care le face, arată ce calitate intelectuală au aceste elite.

În Sectorul 1 a triumfat prostia!

Alegerea Clotildei Armand consfinţeşte triumful prostiei româneşti!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/06/gunoaie-500x148.pnghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/06/gunoaie-150x150.pngContele de Saint GermainEditorialeClotilde Armand,lux si gunoaie,razboiul gunoaielor,referendum demitere Clotilde,Sobolani sector 1,triumful prostiei  Sectorul 1 din Bucureşti este un sector dominat de parveniţi şi de fiţoşi fără pedigriu. Au aflat că pe vremuri aici stătea lumea bună a capitalei (şi încă mai stă, cât a mai rămas din ea!) şi şi-au zis să se aristocratizeze şi ei într-o singură generaţie, prin amestecare. Cuvântul...Blog politic si polemic