Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Ele se lansează oferind vigoare bărbaților bătrâni și se sting cerșind vigoare bărbaților tineri. Jalnic transfer de energii. L-am putea numi „sindromul de divă”.
Pe Mihaela Rădulescu a lovit-o morbul la 4o de ani. Vitregită de emisiunea TV care o ținea în prim plan, cu un copil  la decolteu, moștenit prin divorț, a crezut în forța recuperatoare a mediei aritmetice a vârstelor.  Cu Daniel Oțil, 29 la epocă, se scotea, prin medie, sub 35. S-a aruncat în ridicol cu toată disperarea temperamentului ei de bungee jumping – gistă. Aplauze!

Angela Gheorghiu, mai celebră, mai andurantă, mai exigentă cu sine, mai cu respect pentru fani, a rezistat depresiei până la 48 de ani. Respectându-și statutul de idol al unor monștri sacri, a îmbunătățit substanțial recordul Mihaelei de reîntinerire prin înjumătățire, crescând miza diferenței retrograde de vârstă între ea și Cezar Ouatu, de la 11 la 19 ani. Urale!

Ca să nu rămână mai prejos, iat-o înscrisă la consultație (pe lista de așteptare a unui june medic turc) și pe Andreea Marin, îndată ce a început  ascensiunea spre piscul cu cota 40. Cu cei 26 de ani ai doctorașului, a surclasat-o și ea pe umbra arctică a vieții sale, Mihaela Rădulescu, dar nu s-a putut pune cu Angela Gheorghiu  pentru că o astfel de ambiție ar fi riscat o încadrare la corupere de minori. Ovații cu fluierături!

Un lucru nu înțeleg aceste admirabile doamne cuprinse de panica îmbătrânirii: rolul devastator al comparației imediate. În situația in care singure s-au pus, lumea nu le mai raportează la vârsta lor reală, exclamând admirativ „ce bine se țin pentru anii lor”. Privitorii zăresc pe cei de brațul cărora sunt aninate și, inevitabil, le compătimesc filozofând: „orice-ai face, timpul nu iartă”.

Dar acesta e un blog politic! Ce l-o fi apucat pe CdSG să cadă în capcana subiectelor mondene, să tabloidizeze?

Răspunsul e simplu. Și politicienii noștri se comportă, din ce in ce mai des, ca divele noastre. Încearcă să pară mai frumoși, mai buni, mai inteligenți. Adică ceea ce nu sunt.

Vreți exemple? Poate cu altă ocazie.

Contele de Saint GermainEditorialeAndreea Marin,Angela Gheorghiu,Cezar Ouatu,Dani Otil,diva,Mihaela Radulescu,panica imbatraniriiEle se lansează oferind vigoare bărbaților bătrâni și se sting cerșind vigoare bărbaților tineri. Jalnic transfer de energii. L-am putea numi 'sindromul de divă'. Pe Mihaela Rădulescu a lovit-o morbul la 4o de ani. Vitregită de emisiunea TV care o ținea în prim plan, cu un copil  la decolteu, moștenit...Blog politic si polemic