Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Ele se lansează oferind vigoare bărbaţilor bătrâni şi se sting cerşind vigoare bărbaţilor tineri. Jalnic transfer de energii. L-am putea numi “sindromul de divă”.
Pe Mihaela Rădulescu a lovit-o morbul la 4o de ani. Vitregită de emisiunea TV care o ţinea în prim plan, cu un copil  la decolteu, moştenit prin divorţ, a crezut în forţa recuperatoare a mediei aritmetice a vârstelor.  Cu Daniel Oţil, 29 la epocă, se scotea, prin medie, sub 35. S-a aruncat în ridicol cu toată disperarea temperamentului ei de bungee jumping – gistă. Aplauze!

Angela Gheorghiu, mai celebră, mai andurantă, mai exigentă cu sine, mai cu respect pentru fani, a rezistat depresiei până la 48 de ani. Respectându-şi statutul de idol al unor monştri sacri, a îmbunătăţit substanţial recordul Mihaelei de reîntinerire prin înjumătăţire, crescând miza diferenţei retrograde de vârstă între ea şi Cezar Ouatu, de la 11 la 19 ani. Urale!

Ca să nu rămână mai prejos, iat-o înscrisă la consultaţie (pe lista de aşteptare a unui june medic turc) şi pe Andreea Marin, îndată ce a început  ascensiunea spre piscul cu cota 40. Cu cei 26 de ani ai doctoraşului, a surclasat-o şi ea pe umbra arctică a vieţii sale, Mihaela Rădulescu, dar nu s-a putut pune cu Angela Gheorghiu  pentru că o astfel de ambiţie ar fi riscat o încadrare la corupere de minori. Ovaţii cu fluierături!

Un lucru nu înţeleg aceste admirabile doamne cuprinse de panica îmbătrânirii: rolul devastator al comparaţiei imediate. În situaţia in care singure s-au pus, lumea nu le mai raportează la vârsta lor reală, exclamând admirativ “ce bine se ţin pentru anii lor”. Privitorii zăresc pe cei de braţul cărora sunt aninate şi, inevitabil, le compătimesc filozofând: “orice-ai face, timpul nu iartă”.

Dar acesta e un blog politic! Ce l-o fi apucat pe CdSG să cadă în capcana subiectelor mondene, să tabloidizeze?

Răspunsul e simplu. Şi politicienii noştri se comportă, din ce in ce mai des, ca divele noastre. Încearcă să pară mai frumoşi, mai buni, mai inteligenţi. Adică ceea ce nu sunt.

Vreţi exemple? Poate cu altă ocazie.

Contele de Saint GermainEditorialeAndreea Marin,Angela Gheorghiu,Cezar Ouatu,Dani Otil,diva,Mihaela Radulescu,panica imbatraniriiEle se lansează oferind vigoare bărbaţilor bătrâni şi se sting cerşind vigoare bărbaţilor tineri. Jalnic transfer de energii. L-am putea numi “sindromul de divă”. Pe Mihaela Rădulescu a lovit-o morbul la 4o de ani. Vitregită de emisiunea TV care o ţinea în prim plan, cu un copil  la decolteu, moştenit...Blog politic si polemic