Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(acest comentariu a fost postat la editorialul din EVZ al lui Mircea Mihaies intitulat ” Morfina infratirii patriotice”, editorial ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-morfina-infratirii-patriotice-947031.html)

 

Mircea Mihăieş suferă ca un câine după stricnină. Se vede limpede din fiecare nou editorial, devenit tot mai accentuat, mai apăsător, mai scăpat de sub puterile cu/rative ale medicinei, un sfâşietor urlet de petrecanie.

Angajat ca bandă cu sclipici pentru a produce în serie invective si mizerii de aruncat în cap/ul opoziţiei, ceva în mecanismul lui MM a sărit, de-o vreme, de pe fix: vreun ax, vreun rulment, sau vreo bilă. Ori poate BILA ?! Cert este că fabrica de josnicii care era, s-a defectat. Uterul său de scriitor puios în prostioare de cenaclu de şatră nu mai poate hrăni ideile până la maturitate şi atunci le avortează diforme, neterminate, adevărate răgete de animal în agonie. Aşa se întâmplă când nici morfina binefacerilor ICR nu mai ajută. Căci cu binele te obişnuieşti repede dar, după aceea, te prind din urmă păcatele cu care ai cumpărat acest bine.

Câtă vreme vulgaritatea nativă a domnului Mihăieş născocea, cu un minim ştaif literar şi cu o logică elementară, ghionturi şi mârlănii ce se puteau revendica de la o familiară Cuţaridă Bănăţeană, încă se mai putea nădăjdui că omul nu este chiar un orgolios bolnav, posedat de resentimente şi iluzii autodevoratoare ci doar un amalgam de veleitarism, neputinţă şi resentiment, recuperabil după ce i se va retrage opiumul sinecu/rii.

Când insă aburii cazanului cu zmoală, către care se prăvăleşte vijelios, l-au orbit într-atât încât a ajuns să abereze spunând: “afirm cu tărie că ţara se află, la nivel de administraţie, şi mai ales în zonele unde se manipu/lează bani, în mâinile neocomuniştilor convertiţi la aşa-zisa social-democraţie -, pesedeii”, se poate conchide că pacientul este, cu părere de rău, irecuperabil. Doar dacă, principalul manipu/lator de bani publici din ţara asta, doamna ministru Udrea, nu o fi trecut, între timp, la PSD.

Lunecând, într-o devălmăşie totală cu păcătoasa putere actuală cu care s-a făcut frate de ticăloşii, pe toboganul lucios si abrupt  al sorocului implacabil, Mircea Mihăieş şi-a pierdut complet echilibrul şi azimutul. Textele sale devin, pe măsura adrenalinei acumulate, tot mai pline de ură, împănate cu minciuni, secretând venin în cantităţi industriale şi făcând tabula rasa din logică şi decenţă
Rău trebuie să se mai simtă şi unii cititori ai EVZ, lăudătorii lui MM de pe forum, dacă au ajuns să caşte gura la elucubraţiile produse pe bandă rulantă de acest mercenar.
Ultima frază a textului domnului Mihăieş ascunde, ca o concluzie ce nu merita să fie căutată citind inainte atâtea prostii ale autorului, ambiţia secretă a acestuia: să-i depăşească pe inspiratorii săi rivali în veleitarism, minciună şi prostie. Eu unul cred că asta i-a reuşit demult, încă de pe vremea în care nu începuse să alunece pe toboganul iremediabilei pierzanii.

Avertizez că nu întâmplător acest text a fost scris caracterizându-l pe Mircea Mihăieş cu propriile sale cuvinte din editorialul de azi. Doar omul se cunoaste cel mai bine si “fiecare pasăre pe limba ei piere”.

 

Contele de Saint GermainEditorialeICR,Mircea Mihaies,morfina infratirii patriotice,PSD,Senatul EVZ,Udrea(acest comentariu a fost postat la editorialul din EVZ al lui Mircea Mihaies intitulat ' Morfina infratirii patriotice', editorial ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-morfina-infratirii-patriotice-947031.html)   Mircea Mihăieş suferă ca un câine după stricnină. Se vede limpede din fiecare nou editorial, devenit tot mai accentuat, mai apăsător, mai scăpat de...Blog politic si polemic