Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(acest comentariu a fost postat la editorialul din EVZ al lui Mircea Mihaies intitulat ” Morfina infratirii patriotice”, editorial ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-morfina-infratirii-patriotice-947031.html)

 

Mircea Mihăieș suferă ca un câine după stricnină. Se vede limpede din fiecare nou editorial, devenit tot mai accentuat, mai apăsător, mai scăpat de sub puterile cu/rative ale medicinei, un sfâșietor urlet de petrecanie.

Angajat ca bandă cu sclipici pentru a produce în serie invective si mizerii de aruncat în cap/ul opoziției, ceva în mecanismul lui MM a sărit, de-o vreme, de pe fix: vreun ax, vreun rulment, sau vreo bilă. Ori poate BILA ?! Cert este că fabrica de josnicii care era, s-a defectat. Uterul său de scriitor puios în prostioare de cenaclu de șatră nu mai poate hrăni ideile până la maturitate și atunci le avortează diforme, neterminate, adevărate răgete de animal în agonie. Așa se întâmplă când nici morfina binefacerilor ICR nu mai ajută. Căci cu binele te obișnuiești repede dar, după aceea, te prind din urmă păcatele cu care ai cumpărat acest bine.

Câtă vreme vulgaritatea nativă a domnului Mihăieș născocea, cu un minim ștaif literar și cu o logică elementară, ghionturi și mârlănii ce se puteau revendica de la o familiară Cuțaridă Bănățeană, încă se mai putea nădăjdui că omul nu este chiar un orgolios bolnav, posedat de resentimente și iluzii autodevoratoare ci doar un amalgam de veleitarism, neputință și resentiment, recuperabil după ce i se va retrage opiumul sinecu/rii.

Când insă aburii cazanului cu zmoală, către care se prăvălește vijelios, l-au orbit într-atât încât a ajuns să abereze spunând: „afirm cu tărie că țara se află, la nivel de administrație, și mai ales în zonele unde se manipu/lează bani, în mâinile neocomuniștilor convertiți la așa-zisa social-democrație -, pesedeii”, se poate conchide că pacientul este, cu părere de rău, irecuperabil. Doar dacă, principalul manipu/lator de bani publici din țara asta, doamna ministru Udrea, nu o fi trecut, între timp, la PSD.

Lunecând, într-o devălmășie totală cu păcătoasa putere actuală cu care s-a făcut frate de ticăloșii, pe toboganul lucios si abrupt  al sorocului implacabil, Mircea Mihăieș și-a pierdut complet echilibrul și azimutul. Textele sale devin, pe măsura adrenalinei acumulate, tot mai pline de ură, împănate cu minciuni, secretând venin în cantități industriale și făcând tabula rasa din logică și decență
Rău trebuie să se mai simtă și unii cititori ai EVZ, lăudătorii lui MM de pe forum, dacă au ajuns să caște gura la elucubrațiile produse pe bandă rulantă de acest mercenar.
Ultima frază a textului domnului Mihăieș ascunde, ca o concluzie ce nu merita să fie căutată citind inainte atâtea prostii ale autorului, ambiția secretă a acestuia: să-i depășească pe inspiratorii săi rivali în veleitarism, minciună și prostie. Eu unul cred că asta i-a reușit demult, încă de pe vremea în care nu începuse să alunece pe toboganul iremediabilei pierzanii.

Avertizez că nu întâmplător acest text a fost scris caracterizându-l pe Mircea Mihăieș cu propriile sale cuvinte din editorialul de azi. Doar omul se cunoaste cel mai bine si „fiecare pasăre pe limba ei piere”.

 

Contele de Saint GermainEditorialeICR,Mircea Mihaies,morfina infratirii patriotice,PSD,Senatul EVZ,Udrea(acest comentariu a fost postat la editorialul din EVZ al lui Mircea Mihaies intitulat ' Morfina infratirii patriotice', editorial ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-morfina-infratirii-patriotice-947031.html)   Mircea Mihăieș suferă ca un câine după stricnină. Se vede limpede din fiecare nou editorial, devenit tot mai accentuat, mai apăsător, mai scăpat de...Blog politic si polemic