Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

 

(Acest comentariu a fost postat la articolul dlui. Mircea Mihaies din EVZ intitulat „Naționalismul, ultima fază a liberalismului”, articol ce poate fi citit accesand linkul  http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-nationalismul-ultima-faza-a-liberalismului-924506.html)

 

Azi am foarte puțin timp să-i aloc dlui. Mihăieș. N-aș fi făcut-o deloc dacă nu m-ar fi frapat agramatismul  fudul al exprimării: „Ca unul care n-am avut nicio așteptare”¦” .

Ca unul care nu are (și nu „nu am”) nicio așteptare de la acest vicepreședinte ICR uns în această poziție tocmai pentru că se dă uns cu toate alifiile, nu mă mir ci doar exclam: ru-și-ni-căăă!  Cred că exprimarea corectă e în stare să o deducă și domnișoara EBA, chiar și domnul Vanghelie, așa că nu are rost să o adaug eu, aici. Domnul Mihăieș, dacă nu se descurcă prin deducție logică, poate întreba pe oricine de pe stradă cum trebuia să scrie corect.

Pe lângă confirmarea competențelor sale de limbă română domnul MM ne mai confirmă azi ceva:  face ce face și, voind să dea în dușmani, îl atinge la gioale tot pe iubitul său președinte (de țară, nu de ICR). Astfel, când afirmă „Crin Antonescu vrea puterea cu orice preț – inclusiv cel al izolării politice și economice a țării”, nu-și dă seama unde impinge cu gândul pe tot românul: la Traian Băsescu și modul magistral în care acesta a reușit să ne izoleze politic (dar și economic) de Franța și Germania, doar pentru a-și justifica ratarea integrării României în spatiul Schengen.

Domnul Mihăieș și-a propus să ne copleșească în fiecare editorial cu noi și noi dovezi autocritice. Culmea, este unul dintre puținele lucruri care îi reușesc.

P.S. In comentariul meu postat in EVZ am introdus si o mica, sa-i zicem, capcana. Ii astept pe fanii portocalii sa se dezlantuie si noi sa ne amuzam.

Contele de Saint GermainPolemiceagramatism,Crin Antonescu,liberalism,Mircea Mihaies,nationalism,Senatul EVZ,Traian Basescu  (Acest comentariu a fost postat la articolul dlui. Mircea Mihaies din EVZ intitulat 'Naționalismul, ultima fază a liberalismului', articol ce poate fi citit accesand linkul  http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-nationalismul-ultima-faza-a-liberalismului-924506.html)   Azi am foarte puțin timp să-i aloc dlui. Mihăieș. N-aș fi făcut-o deloc dacă nu m-ar fi frapat agramatismul  fudul al exprimării: 'Ca unul...Blog politic si polemic