Scorul acestui articol
[Total: 150 voturi. Media: 4.9]

 

Am ținut cu Trump pentru că democrații lui Biden și-au bătut joc de România și de români într-un mod inacceptabil. Susținerea pe care administrația Obama i-a acordat-o lui Traian Băsescu nu numai la referendum, dar mai ales la referendum, ne-a demonstrat că democrații americani sunt democrați doar cu numele, căci, atunci când vine vorba de fapte, sunt la fel de abjecți ca și politicienii noștri: n-au nici lege nici morală.

Dacă atunci înaltul lor reprezentant a mințit cu nerușinare că s-au furat 1.5 milioane de voturi, minciună preluată la Bruxelles de marea varză (de Bruxelles?) a justiției române libere Monica Macovei, de ce n-am crede acum că acești jalnici colportori de cifre manipulatorii se pretează ei înșiși la hoții la ei acasă pe care le teoretizează internațional? De ce n-ar avea dreptate Donald Trump când îi acuză de fraudă electorală când ei înșiși au acceptat la noi că un astfel de furtișag este posibil și implementabil?

Și aș mai avea cu democrații americani un of pentru care nu-i pot ierta: experimentul și monstruozitatea Laura Kovesi, cu care nu doar că ne-au pulverizat încrederea în justiție, dar ne-au și învrăjbit pe noi împotriva noastră.

Pe de altă parte, ni s-a oferit marea „bucurie” de a vedea cum e și cu republicanii. Anti globalizare, anti Soros, anti ce-a fost înainte, dar, pentru noi, aceeași Mărie.

Ne-am procopsit cu pistruiatul Zuckerman, cu nimic mai drept și mai bun (ba, parcă, dimpotrivă) decât predecesorul său la ambasadă.

Partitura a fost preluată de la Hans Klemm cu exact aceleași bemoluri și diezuri cu care și-au bătut joc de noi și înainte. Iohannis și liberalii perfecți, decorabili, de pus în ramă, Ciolacu și PSD blestem ancestral.

Prețul? Mareeee! 2% pentru NATO (cine din UE a mai acceptat asta?), achiziții exorbitante de armament american fără licitație, pupături prezidențiale pidosnice în schimbul unei sepci si a acestor vrăjeli propagandistice și”¦ preafericitul guvern Iohannis – Orban susținut și lăudat obscen pentru eficiența sa în distrugerea fibrei noastre naționale.

Am ținut cu Trump sperând că vom vedea și în România șarlataniile democrate demontate și reparate. S-a dovedit că suntem mult prea neimportanți pentru a fi băgați în seamă cu dreaptă măsură și cu un minim respect.

Nu regret că a câștigat Biden. În fond, a câștigat împotriva cuiva care mi-a înșelat speranțele.

Nu va fi mai bine pentru noi (ba, dimpotrivă, deja văd frecându-și labele jivine precum Kovesi, Macovei, Prună etc.), dar, cel puțin, pe noii veniți îi voi putea detesta plenar. Nu ca pe figuranții lui Trump, gen Zuckerman, de la care mă amăgeam să am, încă, așteptări, și de aceea îi judecam, totuși, cu surdină.

În sinea mea cred, aproape că sunt convins, că democrații pe mână cu Soros și cu marea finanță, l-au furat pe Trump, în aceste ultime alegeri, ca la drumul mare.

Iată cum hoția fățisă (și nepedepsită) de la Sectorul 1, București, România, reverberează, se amplifica, puiește și în marea și libera Americă. Am devenit un exemplu pentru ei sau am fost doar un mărunt experiment de laborator?

Contele de Saint GermainEditorialealegeri SUA. Trump,Biden,frauda,marea finanta,sectorul 1,Soros,vot corespondenta  Am ținut cu Trump pentru că democrații lui Biden și-au bătut joc de România și de români într-un mod inacceptabil. Susținerea pe care administrația Obama i-a acordat-o lui Traian Băsescu nu numai la referendum, dar mai ales la referendum, ne-a demonstrat că democrații americani sunt democrați doar cu numele,...Blog politic si polemic