Scorul acestui articol
[Total: 1460 voturi. Media: 4.9]

 

Acum s-a demonstrat la vedere, matematic, mură-n gură, cu imagini ca la clasa zero, ca să priceapă È™i Toma Necredinciosul: în România nu există democrație. Ceea ce ni se serveÈ™te drept democrație se dovedeÈ™te a fi, de fapt, un fake! Parlamentul nu reprezintă, cum ar trebui, voința liberă a poporului, ci este o prelungire perversă a serviciilor secrete, un fel de Direcție ocultă a SRI, o zonă de manevră discreționară pentru situații excepționale.

Știam că serviciile secrete au colaboratori infiltrați peste tot. Èšine de tehnicile lor specifice de obținere a informațiilor.

Știam că partidele politice nu au cum să scape de un astfel de control. Decid, până la urmă, drumul țării, cu implicații cardinale.

Ce nu am È™tiut însă până ieri au fost procentele uriaÈ™e care reflectă gradul de infiltrare al acestor partide. Credeam că procentul de agenți acoperiți È™i de influență aflați în cele două camere ale Parlamentului se situează, în medie, în zona lui 10%.

Fals, fals, fals!

Acum m-am lămurit. SRI controlează complet jocul „ždemocrației parlamentare” din România. Iar complet înseamnă 50% + 1! Cel puțin! Deține un grup de manevră format din două categorii de infiltrați,  pioni ce se pot transforma, la ordin, în regine. Pe de o parte agenții acoperiți, pe de altă parte È™antajabilii fără sistem imunitar la presiunile instrumentate profesionist.

Rolul È™i eficiența infiltraților din Parlament s-au văzut clar  în succesul celor doi paÈ™i recenți, absolut necesari de parcurs pentru ceea ce părea, logic, imposibil: împlinirea peste noapte a visului preÈ™edintelui Iohannis: trecerea moțiunii de cenzură È™i instalarea guvernului PNL, adică a „žguvernului meu”. În ambele cazuri s-au scos de la cutie exact atâția parlamentari „žreorientați” de câți era nevoie. Cu o mică bătaie în plus, pentru orice eventualitate.

Prea la fix. Prea uns. Prea fără dubii.

Cum s-a văzut È™i cum era de aÈ™teptat, partidul SRI-ului, mă refer la USR, a schimbat macazul declarațiilor inițiale trecând in corpore de partea rivalilor de la PNL. Am spus È™i la constituirea acestui partid – buruiană (doar buruienile cresc atât de repede È™i se înmulțesc atât de galopant): probabil că 99% din parlamentarii săi răspund la comenzile SRI. Pentru moderație voi reține doar 80%.

PNL-ul, PMP-ul, ALDE È™i Alte Minorități s-au dovedit È™i ele infiltrate, probabil în jur de 60%, la nivelul reprezentanților din Parlament.

Dar marea contribuție a venit dinspre PSD: peste 50% de flotanți la nevoie. Iar asta, din 221, înseamnă peste 110 alde Tudose, Èšuțuianu & company.

S-a confirmat densitatea asta incredibilă întâi prin crearea aÈ™chiei diversioniste Pro România, care să spargă monolitul social „“ democrat. La ordin s-a încropit o oaste de strânsură în care au fost transferați de la PSD exact atâția parlamentari controlați de sistem cât să asigure succesul moțiunii de cenzură È™i să dea impresia că Ponta e un reformator de succes. Nici mai mulți, nici mai puțini. A fost primul val de miÈ™cări de trupe ale SRI, primul val de trădări în rândul parlamentarilor pesediÈ™ti dimensionat exact pe nevoile de trecere a moțiunii. Vreo 15 „“ 20. Unii au crezut că ăia sunt toți trădătorii, că gata, hemoragia de lichele politice din PSD s-a epuizat.

Eronat.

Căci a apărut miza a doua, È™i mai importantă decât trecerea moțiunii: validarea guvernului Orban. Din nou calcule, din nou nevoi imperioase de suport din partea cârtițelor deghizate în parlamentari patrioți, din nou activarea unor conserve din inepuizabilul stoc de resurse sub acoperire al SRI. Conducerea PSD a nominalizat deja 3 trădători care au fost prezenți È™i au votat în Parlament la învestirea Guvernului Orban: senatorul de Dolj Eugen Gioancă, deputatul de Cluj Cristina Burciu È™i deputatul de Bacău Elena Hărătău. Ca să nu mai comentez prestația jalnică a Anei Birchall la justiție È™i declarația pregătitoare pentru votul moțiunii a lui Paul Stănescu care afirma sus È™i tare că guvernul Orban trebuie investit. Din nou, au fost sacrificați prin scoaterea la suprafață exact atâția acoperiți ai SRI în PSD câți erau necesari. Nici mai mulți, nici mai puțini. Insist asupra acestei nuanțe.

Unii cred, precum Ion Spânu în editorialul său de ieri din Cotidianul, că ăstia ar fi cam toți. Domnia sa îÈ™i intitulează editorialul „žA fost nevoie de toți „žacoperiții” Sistemului pentru ca GuWerner-ul să treacă„. DeÈ™i analiza lui Ion Spânu mi se pare în ansablu corectă, în privința afirmației din titlu eu sunt mai puțin optimist.

Nu cred că au fost folosiți „žtoți acoperiții sistemului” ci doar numărul minim necesar pentru atingerea obiectivului propus. Resursele sistemului în materie de marionete parlamentare pe care să le joace după bunul plac sunt înfiorător de mari. Practic atât de mari incât la nevoie pot să asigure chiar È™i o majoritate absolută. De-asta afirmam la început: „žSRI controlează complet jocul „ždemocrației parlamentare” din România. Iar complet înseamnă 50% + 1! Cel puțin!”.

Știu că pare È™ocant dar asta e concluzia mea după ultimele evenimente. Nu 10%, nu 20% ci mai mult de 50% din parlamentarii României sunt, direct sau indirect, controlați de SRI. De ce? Pentru că nimănui în afară de preÈ™edintele Iohannis SRI-ul nu are de dat socoteală! Pentru că, pe scurt, se poate!

Serviciile secrete s-au dovedit întotdeauna È™i peste tot lacome în materie de putere. S-au întins peste atribuțiile lor constituționale exact atât cât au putut-o face. N-au scrupule în privința asta.

Ele dețin informația esențială. Iar informația e aur curat. Ele dețin secretele tuturor oamenilor importanți din țară, iar aceste secrete înseamnă adeseori viață sau moarte. Ele dețin forța de a manipula, de a scoate din joc ori de a promova pe cine doresc. Pe cine le convine. Până aici ar fi, să zicem, în fiÈ™a instituției. Căci a deține forța de a face lucruri oribile nu înseamnă automat că ai È™i dreptul de a le face. Grav este însă când îÈ™i propun să utilizeze aceste informații în scopuri obscure, altele decât cele stabilite legal. Să È™antajeze, să fabrice dosare penale, să se substituie justiției, parlamentului țării È™i, în final, voinței populare.

Ce face SRI în materie de jocuri politice, ocolind regulile democratice È™i valorificând secretele pe care le deține prin favorizarea unor grupuri politice care să îi asigure dominația totală È™i controlul absolut al puterii, este un abuz comparabil cu cel al polițiÈ™tilor de la anti-drog care, în loc să distrugă (conform legii) marile capturi de stupefiante, încearcă adesea să le valorifice reintroducându-le, în forme mai sofisticate, pe piață.

Când ai în mână, găsite È™i confiscate prin forța instituțională pe care ți-a dat-o statul, tone de prafuri albe ce valorează sute de milioane de euro, cum să le arzi când te poți îmbogăți de pe urma lor punându-le bine la păstrare È™i folosindu-le la momentul potrivit?

Credeți că fabulez sau exagerez cu exemplul de mai sus? Dar arhiva SIPA? Dar traficul ilegal de arme coordonat È™i supervizat de familia unui fost preÈ™edinte de țară? Dar cazurile Sebastian Ghiță È™i Dan Condrea (Hexi Pharma)? Toate acestea (È™i multe altele) nu confirmă complicitatea iresponsabilă a unor facțiuni din serviciile secrete cu forțele răului care împiedică această țară să îÈ™i dobândească un statut onorabil în lume?

Sub conducerea È™i oblăduirea preÈ™edintelui Iohannis asistăm consternați la o creÈ™tere exponențială a abuzurilor politice, prin intermediul instituțiilor de forță, în România.

Încălcările fără precedent ale Constituției României, sfidarea năucitor de gravă a deciziilor CCR de către însuÈ™i „žgarantul Constituției” indică nivelul jalnic de degradare a democrației româneÈ™ti. Nu doar sub cota zero a Mării Negre ci de-a dreptul pe fundul gropii Marianelor.

E clar! Parlamentul României, al românilor, a fost dizolvat. Și înlocuit, la comanda È™i în beneficiul preÈ™edintelui României, cu Parlamentul SRI.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/11/SRI.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/11/SRI-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeagenti acoperiti,arhiva SIPA,groapa Marianelorguvernul Orban,guvernul meu,Hexi Pharma,motiune de cenzura,partidul SRI,tradatori  Acum s-a demonstrat la vedere, matematic, mură-n gură, cu imagini ca la clasa zero, ca să priceapă È™i Toma Necredinciosul: în România nu există democrație. Ceea ce ni se serveÈ™te drept democrație se dovedeÈ™te a fi, de fapt, un fake! Parlamentul nu reprezintă, cum ar trebui, voința liberă a...Blog politic si polemic