Editoriale

Mi-e dor de Dan Diaconescu

    PreÈ™edintele Iohannis e bântuit de istoria funestă a etniei sale. Delirează cu voce tare despre războaie, pogromuri, epurare politică. Vrea exterminarea PSD-ului È™i, prin extensie, a pesediÈ™tilor. Mesajele lui de campanie dezvăluie deÈ™ertăciune È™i deÈ™ert,  un relief interior arid, în care nu creÈ™te nimic altceva decât ură. Ură din care răzbate sulf, emanat prin toți porii, sulful unei dorințe irepresibile de răzbunare. (mai mult…)
continuare...
Editoriale

Turul 1 la prezidentiale: nu cu votul ci cu softul!

  Mulți comentatori politici invocă, în argumentarea unor unor teorii pe care le lansează pe piață, informații ultrasecrete primite "pe surse". Devin astfel, speră ei, mai interesanți, mai importanți È™i mai credibili în profețiile lor. Eu, în cele ce urmează, nu voi invoca o "sursă" ci un "vis". Despre surse poți fi luat la intrebări. Despre vise, cel mult la Bălăceanca. (mai mult…)
continuare...
Editoriale

Romania – republica suveranilor

  Să recunoaÈ™tem: pentru cei nărăviți să tragă pe nas putere politică, democrația s-a fumat de mult! A ajuns o babă È™leampătă È™i fără dinți, care nu doar că merită să fie înÈ™elată cu orice prilej dar i se mai expun în public È™i scofâlcelile, celulita, ca să dea tot privitorul năuc din râs în scârbă la vederea ei. (mai mult…)
continuare...