Scorul acestui articol
[Total: 258 voturi. Media: 4.6]

 

 

Am început să scriu la acest articol ieri, 13 februarie 2019, în jurul prânzului. Mai aveam o conluzie de tras când a intervenit ceva È™i a trebuit să amân finalizarea lui pentru azi. Între timp, aseară, s-a anunțat că Laura Kovesi a fost citată, ca suspect, într-un dosar de corupție.

Prezint mai jos textul scris ieri, pe care, însă, îl voi încheia cu o altă concluzie.

 

Cazul Laura Kovesi este un caz È™coală pentru tehnicile de subjugare statală folosite de marile puteri mondiale în teritorii neconsolidate pe care îÈ™i propun să le ia sub control.

Laura Kovesi a fosta racolată prin intermediul lui Traian Băsescu. Speculându-se natura dictatorială a acestuia,  inteligența sa subversivă È™i totala lipsă de caracter, nu le-a fost greu nici americanilor È™i nici conducătorilor Europei Unite să-l ia sub control È™i să-l dirijeze conform propriilor planuri pe matelotul politician. Omul o recita bine pe-aia cu licuriciul mare ceea ce denota È™i flexibilitate LGBT È™i o bună orientare în zonele umbroase.

Traian Băsescu a ales-o pe Codruța după propriul set de valori. Fără palmares profesional, fără caracter, fără personalitate, fără principii. Doar cu o foame bolnavă de putere È™i cu un fond genetic construit pe placerea dobândită din suferința altora.

La inceput dirijorii din umbră È™i-au pus în operă fărădelegile prin intermediar. O foloseau pe Laura Kovesi, dar nu direct. Traian Băsescu le anticipa prea bine gândurile È™i intențiile pentru  nu-l lăsa să joace cum È™tie el: în favoarea lor în principal , dar, uneori, È™i pe cont propriu. Pe lângă îndeplinirea sarcinilor trasate „žde sus”, i se mai permitea să-È™i satisfacă È™i mici ambiții personale cum ar fi îmbogățirea colecției sale de trofee (Adrian Năstase, Dan Voiculescu) dar È™i îmbogățirea sa pe persoană fizică.

Instruirea aprofundată a binomului SRI – DNA, modelarea Laurei Kovesi după un anumit tipar de identificare È™i extirpare a celui mai mărunt sentiment patriotic pe care l-ar fi putut ascunde, erau sarcini de serviciu ce se ordonau în alte locuri È™i în alte limbi decât româna.

Metodele de abuz È™i teroare folosite de DNA prin intermediul protocoalelor secrete dar cu mână È™i premeditare umane nu sunt nicidecum invenția lui Coldea, a lui Kovesi sau a altor derivați ai securismului comunist autohton. Aceste ticăloÈ™ii vin direct din practici contemporane cu noi, exersate nu în subdezvoltata Africă ori prin barbarul Orient ci utilizate la greu, în prezent, în diverse țări pe care vor să le subordoneze, de chiar aceia care ne dau lecții de democrație È™i de respectarea drepturilor omului.

Nu aveți decât să priviți un serial american la mare modă acum, „žBillions”, ca să înțelegeți că poligonul de perfecționare în tehnici odioase a atât de criticaților procurori de la DNA – Kovesi este plasat chiar în centrul lumii moderne È™i piduitoare. Totul, de la interceptări ilegale, fabricare de probe, È™antaj, până la chiar abominabila crimă, se regăseÈ™te acolo.

La fel cum ticăloÈ™iile politicienilor de la cel mai înalt nivel, maÈ™inațiunile abjecte ale acestora, distrugerea fără tresărire È™i remuÈ™cări a atâtor destine È™i vieți  nevinovate, nu sunt nicăieri mai bine exemplificate decât într-un alt serial american deja celebru: „žHouse of cards”.

 

Ce învățăm de-aici? Că personaje triste È™i fără amprentă istorică precum Laura Kovesi È™i Traian Băsescu nu sunt altceva decât jalnice instrumente de presiune în mâinile unor torționari abili  conducând, cu mănuÈ™i negre È™i gulere albe, națiuni primordiale.

Și mai învățăm că aceÈ™ti torționari cinici îÈ™i apără imperiile de putere mai presus de orice valori morale ce ar trebui să derive din condiția lor de oameni responsabili.

Propunerea Laurei Kovesi pentru  un post de procuror european este cât se poate de piduitoare in acest sens. Un zid de piepturi coclite, ridicat nu în jurul unui om ci în jurul unei infecții generalizate ce nu trebuie nicicum lăsată pe mâinile medicilor legiÈ™ti. Cum adică? Să identifice aceÈ™tia viruÈ™ii prețioÈ™i, plantați cu atâta migală în aÈ™a numita justiție liberă română? Ba, mai mult, să-i extirpe?

Dacă vreți să aflați inventarul autorilor principali È™i al complicilor acestora la dezastrul de azi al justiției române nu aveți decât să priviți cine sunt apărătorii frenetici din aceste zile ai Laurei Kovesi. Cine o susține pe aceasta necondiționat, în disprețul atâtor abuzuri dovedite, pentru a primi un refugiu călduț la Bruxelles? Politrucii de la PPE care nu sunt cu nimic mai puțin infecti decât politrucii de la BucureÈ™ti, presa cu epoleți dâmbovițeană È™i o mână de deÈ™ucheați ce blochează străzile la ordin.

L-aÈ™ fi inclus aici È™i pe preÈ™edintele Iohannis, dacă n-aÈ™ avea bănuiala viguroasă că el este unul dintre cei care se tem cel mai mult de posibilitatea ca Laura Kovesi să renască pe un post important în justiția europeană. Pentru că, se È™tie, doamna e răzbunătoare È™i îl are la mână. Și, apoi, dacă ar fi prețuit-o cu adevărat, nu ar fi trebuit să o protejeze È™i pe ea cel puțin la fel de hotărât cum îl protejează pe Augustin Lazăr?

Da, cred cu putere că, în abisul care îl călăuzeÈ™te, Klaus Iohannis a făcut È™i face tot ceea ce depinde de el, cu o È™iretenie marca Eduard Hellvig, pentru a o împiedica pe Laura Kovesi să redobândească forța de a se răzbuna vreodată.

 

Concluzie scrisă azi, 14.02.2019:

Un personaj ultra dubios, Cosmin GuÈ™ă, acționarul principal al È™i mai dubiosului post de extremă dreaptă Realitatea TV, s-a sucit de vreo lună încoace cu 180 de grade. A lăsat-o mai moale cu Dragnea È™i cu PSD-ul, începând să-i atace extrem de violent pe Dacian CioloÈ™  și pe exponenții binomului SRI – DNA  (în centrul cătării sale fiind Coldea, Kovesi, Maior) È™i declarându-È™i susținerea totală pentru Klaus Iohannis.

Aseară, în emisiunea lui RareÈ™ Bogdan, în plin delir pro – Kovesi al acestuia generat de punerea sub acuzare a „žslujirii” de către Parchetul General, Cosmin GuÈ™ă a avut o intervenție telefonică de peste 30 minute în care a făcut-o praf È™i pulbere pe „žzeiță”. Coroborând acest stupefiant dialog în contradictoriu între GuÈ™ă È™i RareÈ™ Bogdan cu declarația de acum o săptămână a lui GuÈ™ă că el îl va susține deplin pe Klaus Iohannis pentru prezidențiale, concluzia mea de moment este următoarea:

Da, Klaus Iohannis nu o vrea cu niciun chip pe Laura Kovesi la Bruxelles, oricâte declarații ipocrite va face de acum încolo luându-i, chipurile, apărarea. Va fi doar un joc de imagine, pentru a nu-i dezamăgi prea mult pe utraÈ™ii lui. Și nu o vrea nici în campania electorală pregătită împotriva lui de alianța USR – PLUS. NU È™i NU È™i NU!!!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/02/realitatea-tv.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/02/realitatea-tv-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialealianta USR - PLUS,binomul SRI-DNA,Dacian Ciolos versus Klaus Iohannis,Kovesi la Bruxelles,Kovesi sub acuzare,razboi Gusa Bogdan,Realitatea TV    Am început să scriu la acest articol ieri, 13 februarie 2019, în jurul prânzului. Mai aveam o conluzie de tras când a intervenit ceva È™i a trebuit să amân finalizarea lui pentru azi. Între timp, aseară, s-a anunțat că Laura Kovesi a fost citată, ca suspect, într-un dosar de...Blog politic si polemic