Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Dezbaterea moțiunii. Discurs Ponta. Jumătatea din dreapta ecranului ocupată de portret cu natură pe cale de mortificare: MRU, în stânga cu Marko Bela. Ambii, morgi de îngropăciune (luați „morgile” în ambele lor ințelesuri). Se vede de la o poștă că viitorul le comunică ceva înaintea celorlalți, ceva ce nu e de bine. Intermediarul pentru această mesagerie este, cine altul, ministrul de interne. Care tot vine și-i arată lui MRU, cu plecăciuni triste, de câine bătut, tabele confidențiale.

Și în toată această chinuitoare vânzoleală, fără speranță, un semn. Mulți susțin că destinul comunică prin semne. Marko Bela se ridică, pleacă, iar scaunul său directorial, cu perne moi și spetează înaltă, începe a se roti lent, în sens trigonometric, până exact când se oprește cu spatele aproape de umărul lui MRU. MRU nu sesizează, privește în continuare în gol spre sala în care minoritarii de până azi sunt majoritari fără vreo contrapondere.

MRU nu a sesizat. În schimb eu da! Și în clipa aia am înțeles semnul destinului: moțiunea va trece.  Pe ecran citii ora: 11:28. Era ora la care mi-a șoptit Mafalda. Am zis să o rețin și să v-o comunic. Astfel, cei ce nu mă cred, pot verifica.  Ce-a urmat a fost doar drumul de la acel prezent până la viitorul anunțat.

Contele de Saint GermainEditoriale11:28,Mafalda,Marko Bela,morga,motiunea de cenzura,MRU,PontaDezbaterea moțiunii. Discurs Ponta. Jumătatea din dreapta ecranului ocupată de portret cu natură pe cale de mortificare: MRU, în stânga cu Marko Bela. Ambii, morgi de îngropăciune (luați 'morgile' în ambele lor ințelesuri). Se vede de la o poștă că viitorul le comunică ceva înaintea celorlalți, ceva ce nu...Blog politic si polemic