Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Dezbaterea moţiunii. Discurs Ponta. Jumătatea din dreapta ecranului ocupată de portret cu natură pe cale de mortificare: MRU, în stânga cu Marko Bela. Ambii, morgi de îngropăciune (luaţi “morgile” în ambele lor inţelesuri). Se vede de la o poştă că viitorul le comunică ceva înaintea celorlalţi, ceva ce nu e de bine. Intermediarul pentru această mesagerie este, cine altul, ministrul de interne. Care tot vine şi-i arată lui MRU, cu plecăciuni triste, de câine bătut, tabele confidenţiale.

Şi în toată această chinuitoare vânzoleală, fără speranţă, un semn. Mulţi susţin că destinul comunică prin semne. Marko Bela se ridică, pleacă, iar scaunul său directorial, cu perne moi şi spetează înaltă, începe a se roti lent, în sens trigonometric, până exact când se opreşte cu spatele aproape de umărul lui MRU. MRU nu sesizează, priveşte în continuare în gol spre sala în care minoritarii de până azi sunt majoritari fără vreo contrapondere.

MRU nu a sesizat. În schimb eu da! Şi în clipa aia am înţeles semnul destinului: moţiunea va trece.  Pe ecran citii ora: 11:28. Era ora la care mi-a şoptit Mafalda. Am zis să o reţin şi să v-o comunic. Astfel, cei ce nu mă cred, pot verifica.  Ce-a urmat a fost doar drumul de la acel prezent până la viitorul anunţat.

Contele de Saint GermainEditoriale11:28,Mafalda,Marko Bela,morga,motiunea de cenzura,MRU,PontaDezbaterea moţiunii. Discurs Ponta. Jumătatea din dreapta ecranului ocupată de portret cu natură pe cale de mortificare: MRU, în stânga cu Marko Bela. Ambii, morgi de îngropăciune (luaţi “morgile” în ambele lor inţelesuri). Se vede de la o poştă că viitorul le comunică ceva înaintea celorlalţi, ceva ce nu...Blog politic si polemic