Scorul acestui articol
[Total: 445 voturi. Media: 4.9]

 

Ni se transmite ca la război: „muriți pentru țară”!

Nu-i de ajuns că au trimis și încă trimit în prima linie personal medical, pompieri, polițiști, jandarmi, profesori fără să le facă teste COVID, fără să le asigure echipamente de protecție ca lumea, fără să-și țină promisiunile de recompense, fără să le dea o speranță că nu vor cădea din picioare de extenuare”¦ Ba, mai mult, dacă vreunul clachează, îl aduc cu potera înapoi și îl leagă cu forța la stâlpul infamiei, la bulumacul propriei execuții.

Însă nu despre genul acesta de crime vreau să vorbesc acum. Ci vreau să avertizez:

Ni se pregătesc două hecatombe dintr-o singură lovitură, iar acea lovitură letală în masă sunt alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Prima hecatombă va fi la propriu: „grămadă de cadavre” (așa scrie la DEX). De pe-acum morgile sunt pline, paturile la ATI insuficiente, disperarea din spitale la limita capitulării. Și, totuși, dintr-o nebunească sete de putere, dintr-un cinism de gâde de abator obișnuit să-și numere victimele zilnice cu sutele, mineralul nostru președinte și hăulitorul nostru premier au decis cu mare bărbăție: vor organiza alegeri cu orice preț! Chiar cu prețul de a putea fi numiți criminali cu acte în urma lor.

Iar dimensiunea crimei lor va fi ușor de contabilizat! Oare nu se gândesc la asta? Cred că, mai degrabă, nu le pasă. Nu mai e un secret că puterea ia mințile celor slabi.

Se vor compara două praguri referitoare la îmbolnăviți și decedați: cel de dinainte de ziua votului și cel ce va fi atins la două săptămâni după vot. Dacă diferența la morți zilnici de COVID va fi de 100 de compatrioți sau, Doamne ferește, chiar mai mare? Nu le va împovăra această diferență conștiințele? Nu va fi cea mai bună dovadă că dacă nu ar fi organizat alegerile acum, în apogeul pandemiei, și le-ar fi amânat până după aplicarea vaccinului cu care încearcă să ne amăgească zi de zi Klaus Iohannis, multe vieți ar fi putut fi salvate?

6 +14 = 20.

Începând din 20 decembrie vom începe să numărăm morții raportabili direct în contul descreieraților care ne conduc astăzi. Și, da, vom asista la grămezi de cadavre umplând până la refuz containerele frigorifice, cum ni s-a dat deja un exemplu sinistru la Piatra Neamț.

Iar în acest timp Iohannis și Orban vor jubila, pentru că vor fi obținut și Parlamentul lor.

Astfel ajungem la cea de a doua hecatombă, una la figurat. Furatul cu nerușinare, en gros, al alegerilor.

Experimentul a fost deja făcut la București, Sectorul 1. Și a reușit pe deplin! Cu toate dovezile uriașe de fraudă, nu s-a întâmplat nimic. Sclaveții din justiție și-au tras robele peste cap  ca la o inhalație cu vapori soporifici, iar vânduta noastră societate civilă a aplaudat victoria gangsterească a sorosiștilor, care nu jură pe biblie pentru că, totuși, au atâta cap să se teamă: „și dacă, totuși, Dumnezeu există și vede?…”

Alegerile din 6 decembrie vor fi furate ca-n codru. Justiție adevărată nu există, ieșirile în stradă sunt controlate de SRI, așa că se va putea fura la vedere, fără frică de cineva sau de ceva, până la atingerea, cu precizie, a procentelor dorite.

Gândiți-vă, doar, ce ar însemna pentru instigatorul de la Cotroceni să se confirme sondajele din ultima vreme, cu PSD la 33% și PNL la 27% (și am luat diferența cea mai mică din ce a apărut, recent, în spațiul public). Ar însemna nu doar o uriașă umilință, care, pentru un vanitos ca Iohannis ar fi devastatoare, dar și un risc de debarcare anticipată din jilțul de la Cotroceni pentru repetatele încălcări ale Constituției la care s-a dedat.

Așa că, dimpreună cu „paralelii” de la SRI și STS, cu procurorii și judecătorii de plastilină din secțiile de votare, cu autoritățile locale pe care le controlează în multe din marile orașe, Iohannis, Orban și uriașul lor aparat de propagandă și de hoții, „vor face totul” pentru o victorie liberală pe hârtie. Ceea ce ar însemna, cum spuneam, a doua hecatombă. În care grămada de cadavre se va materializa în saci de voturi mânăriți ca să iasă prestidigitația.

Frăția instituțiilor de forță în jurul unor conducători iresponsabili, care se pregătesc, pe față și fără scrupule, pentru o dublă crimă împotriva poporului român, frizează trădarea de țară.

Iar pe noi, victimele, ne lasă fără speranță.

Noroc că uneori, când setea de putere devine patologică, mai intervine și o forță pe care nimeni nu o poate controla, să-i zicem „destinul”, care le pune cămașa de forță posedaților.

Å¢ineți minte cum acest „destin” i-a întors, pe aceiași lideri caricaturali ai noștri, din ideea lor fixă și toxică privind organizarea de alegeri anticipate?

De ce nu le-ar mai da, o dată, peste mână, și de data asta?

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/11/alegeri-3.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/11/alegeri-3-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialealegeri parlmentare,crima,destin,fraudare la vot,gramezi de cadavre,parlamentul meu,SRI si STS  Ni se transmite ca la război: 'muriți pentru țară'! Nu-i de ajuns că au trimis și încă trimit în prima linie personal medical, pompieri, polițiști, jandarmi, profesori fără să le facă teste COVID, fără să le asigure echipamente de protecție ca lumea, fără să-și țină promisiunile de recompense, fără să...Blog politic si polemic