Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Nu mi se întâmplă foarte des să apelez la cititorii mei pentru a le solicita să întreprindă ceva. De data asta o fac.

Îi rog pe toți aceia ce au comunicare directă cu lideri centrali sau locali ai USL să transmită către aceștia sfatul meu intitulat „Ordin de zi”și formulat în articolul precedent de pe blog.

Pentru a contracara mesajele de boicotare a referendumului prin neparticipare, mesaje care vor fi transmise discret, la ureche, de propagandiștii PDL către electoratul lor, trebuie ca în comunități să se organizeze de urgență echipe de voluntari USL-iști credibili, care să nu facă altceva decât să le arate oamenilor, prin intermediul mijloacelor de comunicare la îndemână, acele fraze rostite de Traian Băsescu prin care cheamă oamenii la vot. Să contracarăm această ipocrizie a președintelui suspendat  prin propriile lui îndemnuri. Să contribuim la realizarea cvorumului.

Vă rog, sprijiniți această inițiativă!

Contele de Saint GermainEditorialecvorum,referendum,USL,votNu mi se întâmplă foarte des să apelez la cititorii mei pentru a le solicita să întreprindă ceva. De data asta o fac. Îi rog pe toți aceia ce au comunicare directă cu lideri centrali sau locali ai USL să transmită către aceștia sfatul meu intitulat 'Ordin de zi'și formulat...Blog politic si polemic