Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Nu mi se întâmplă foarte des să apelez la cititorii mei pentru a le solicita să întreprindă ceva. De data asta o fac.

Îi rog pe toţi aceia ce au comunicare directă cu lideri centrali sau locali ai USL să transmită către aceştia sfatul meu intitulat “Ordin de zi”şi formulat în articolul precedent de pe blog.

Pentru a contracara mesajele de boicotare a referendumului prin neparticipare, mesaje care vor fi transmise discret, la ureche, de propagandiştii PDL către electoratul lor, trebuie ca în comunităţi să se organizeze de urgenţă echipe de voluntari USL-işti credibili, care să nu facă altceva decât să le arate oamenilor, prin intermediul mijloacelor de comunicare la îndemână, acele fraze rostite de Traian Băsescu prin care cheamă oamenii la vot. Să contracarăm această ipocrizie a preşedintelui suspendat  prin propriile lui îndemnuri. Să contribuim la realizarea cvorumului.

Vă rog, sprijiniţi această iniţiativă!

Contele de Saint GermainEditorialecvorum,referendum,USL,votNu mi se întâmplă foarte des să apelez la cititorii mei pentru a le solicita să întreprindă ceva. De data asta o fac. Îi rog pe toţi aceia ce au comunicare directă cu lideri centrali sau locali ai USL să transmită către aceştia sfatul meu intitulat “Ordin de zi”şi formulat...Blog politic si polemic