Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Din păcate, la invitaţia pe care v-am adresat-o ieri de a contribui cu articole pe una dintre cele 3 teme propuse, articole  pe care să le postez la rubrica “Musafiri pe blog”, singurul care a reacţionat a fost Contele. Zic “din păcate” pentru că analiza pe care el ne-a propus-o este inacceptabilă, din punctul meu de vedere, pentru a fi publicată ca editorial al blogului. O accept la Comentarii, unde oricine este curios o poate citi, dar nu mai mult.

Personal sunt în profund dezacord cu poziţia Contelui. O spun tranşant, mi se pare vădit părtinitoare şi manipulatorie. Poate, dacă voi avea timp, voi argumenta cu altă ocazie.

Aş mai adăuga că avertizările lansate de Hendrix mi se par din ce în ce mai justificate.  Proliferează contii pe blogul asta ca intr-o ploaie de confetti  pe post de perdea de fum.

Deşi initial i-am dat o derogare celui care se intituleaza Contele, revin şi i-o retrag.

Pentru cineva care foloseşte atâtea nick-uri cate i-au fost “deconspirate” acestui Conte, nu văd unde ar fi trauma de personalitate să accepte a adopta un alt nick decat unul inspirat de numele titularului de blog. Până la urmă, pe lângă faptul că ar fi un gest de politeţe faţă de gazdă, ar fi şi un gest de respect faţă de ceilalţi vizitatori care, de multe ori, pot fi confuzionaţi de prezenţa atâtor nick-uri similare.

Aşadar:

1.       Aştept în continuare comentarii semnate de condeiele consacrate deja pe acest blog: Niels Schmecker, Lilick, Zoe Petre,  Radu, Piticu Promo, Corina, Oana, Hendrix, Atreides, Shadow,  Arogantu’, Marian, Florin, Oana Avramescu, Cristi Bratescu, Laurentiu ş.a.;

2.       Nu voi mai accepta comentarii care să conţină în Nick elemente ce pot genera confuzii legate de nick name-ul meu;

3.       Acest blog nu are o deschidere universală şi nu pretinde a fi mai obiectiv decât subiectivul său titular. De aceea nu-şi propune performanţe de audienţă cu orice chip şi nici scopuri lucrative (prin atragerea de reclame ori alte activităţi de marketing).  Prin urmare vizitatorii sunt bineveniţi în măsura în care nu ultragiază gazdele şii musafirii consacraţi cu intervenţii imunde ori enervante printr-un subiectivism debarasat de orice logică. Dacă nu ţin cont de aceste minime condiţii, nu le voi mai deschide poarta, chiar cu riscul de a fi taxat drept censor, nedemocrat etc.

Pe mâine!

Contele de Saint GermainEditorialecontele,Musafiri pe blog,nick name,precizariDin păcate, la invitaţia pe care v-am adresat-o ieri de a contribui cu articole pe una dintre cele 3 teme propuse, articole  pe care să le postez la rubrica “Musafiri pe blog”, singurul care a reacţionat a fost Contele. Zic “din păcate” pentru că analiza pe care el ne-a...Blog politic si polemic