Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Din păcate, la invitația pe care v-am adresat-o ieri de a contribui cu articole pe una dintre cele 3 teme propuse, articole  pe care să le postez la rubrica „Musafiri pe blog”, singurul care a reacționat a fost Contele. Zic „din păcate” pentru că analiza pe care el ne-a propus-o este inacceptabilă, din punctul meu de vedere, pentru a fi publicată ca editorial al blogului. O accept la Comentarii, unde oricine este curios o poate citi, dar nu mai mult.

Personal sunt în profund dezacord cu poziția Contelui. O spun tranșant, mi se pare vădit părtinitoare și manipulatorie. Poate, dacă voi avea timp, voi argumenta cu altă ocazie.

Aș mai adăuga că avertizările lansate de Hendrix mi se par din ce în ce mai justificate.  Proliferează contii pe blogul asta ca intr-o ploaie de confetti  pe post de perdea de fum.

Deși initial i-am dat o derogare celui care se intituleaza Contele, revin și i-o retrag.

Pentru cineva care folosește atâtea nick-uri cate i-au fost „deconspirate” acestui Conte, nu văd unde ar fi trauma de personalitate să accepte a adopta un alt nick decat unul inspirat de numele titularului de blog. Până la urmă, pe lângă faptul că ar fi un gest de politețe față de gazdă, ar fi și un gest de respect față de ceilalți vizitatori care, de multe ori, pot fi confuzionați de prezența atâtor nick-uri similare.

Așadar:

1.       Aștept în continuare comentarii semnate de condeiele consacrate deja pe acest blog: Niels Schmecker, Lilick, Zoe Petre,  Radu, Piticu Promo, Corina, Oana, Hendrix, Atreides, Shadow,  Arogantu”™, Marian, Florin, Oana Avramescu, Cristi Bratescu, Laurentiu ș.a.;

2.       Nu voi mai accepta comentarii care să conțină în Nick elemente ce pot genera confuzii legate de nick name-ul meu;

3.       Acest blog nu are o deschidere universală și nu pretinde a fi mai obiectiv decât subiectivul său titular. De aceea nu-și propune performanțe de audiență cu orice chip și nici scopuri lucrative (prin atragerea de reclame ori alte activități de marketing).  Prin urmare vizitatorii sunt bineveniți în măsura în care nu ultragiază gazdele șii musafirii consacrați cu intervenții imunde ori enervante printr-un subiectivism debarasat de orice logică. Dacă nu țin cont de aceste minime condiții, nu le voi mai deschide poarta, chiar cu riscul de a fi taxat drept censor, nedemocrat etc.

Pe mâine!

Contele de Saint GermainEditorialecontele,Musafiri pe blog,nick name,precizariDin păcate, la invitația pe care v-am adresat-o ieri de a contribui cu articole pe una dintre cele 3 teme propuse, articole  pe care să le postez la rubrica 'Musafiri pe blog', singurul care a reacționat a fost Contele. Zic 'din păcate' pentru că analiza pe care el ne-a...Blog politic si polemic