Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Caracterul omului se devoalează  în momente critice, în situații limită.

Poate nu ar fi inutil să rememorăm, din când în când,  gesturi, declarații, reacții la cald și sub presiune ale unor oameni publici care, fără voia noastră, ne influențează viața în rău.

Prezint mai jos doar două astfel de cazuri, pe care le consider de o covârșitoare forță portretistică.

Vă invit, dacă mai aveți exemple, prezentați-le. Vom ști mai bine pe cine ne putem baza și de cine să ne ferim.

Traian Băsescu

(cu trei zile înainte de alegerile prezidențiale din 2009, copleșit de spectrul înfrângerii, cu lacrimi în ochi):  Să-ți fie rușine, Dinu Patriciu!

(în noaptea de după alegeri, când află că a câștigat, triumfător, cu o privire de prădător): Un fleac, i-am ciuruit!

Mircea Geoană

(după câștigarea de către Emil Constantinescu a alegerilor prezidențiale impotriva lui Ion Iliescu, Mircea Geoană  i-a trimis noului președinte un fax în care se exprima astfel, făcând aluzie la Ion Iliescu, cel care îl numise ambasadorul României în SUA):   am scapat de stafiile trecutului, de cancerul democratiei romanesti.

(după excluderea din PSD): Ponta e o marionetă, Iliescu o piază rea!

Contele de Saint GermainEditorialeDinu Patriciu,Ion Iliescu,Mircea Geoana,Traian Basescu,Victor PontaCaracterul omului se devoalează  în momente critice, în situații limită. Poate nu ar fi inutil să rememorăm, din când în când,  gesturi, declarații, reacții la cald și sub presiune ale unor oameni publici care, fără voia noastră, ne influențează viața în rău. Prezint mai jos doar două astfel de cazuri, pe...Blog politic si polemic