Scorul acestui articol
[Total: 116 voturi. Media: 4.9]

 

Am fost la meciul de pe Național, Franța „“ Elveția. Am făcut-o pentru Franța și pentru ce înseamnă această țară pentru mine.

La sfârșit m-am descoperit de două ori trist. Și din cauza rezultatului, dar mai ales din cauza unei constatări: românii nu mai iubesc Franța ca pe vremuri”¦ O înstrăinare aproape ostilă se manifestă din ce în ce mai evident.

Entuziasmul spectatorilor la golurile și în final la victoria Elveției a fost strivitor. Și ca intensitate a energiei degajate și ca, aproape, unanimitate a preferințelor.

Ce ne leagă pe noi de Elveția? Nimic! Nici istorie, nici latinitate, nici francofonie, nici bănci, nici ceasuri, nici comerț”¦ Poate doar admirația pentru Federer. Atât!

Și, atunci, cum se explică?

Eu cred că românii s-au scârbit. De Clotilde Armand, de Dacian Cioloș, de Emmanuel Macron. De tot ce vine, în colțuri, mutilant, din perimetrul hexagonal, de stilul lor infect de a face politică, de aroganța, disprețul și obrăznicia cu care trec pe lângă orice păreri care nu corespund cu ale lor.

Ce face doamna Armand în Sectorul 1 este crimă cu premeditare. Experiment de genocid. Atac cu arme biologice asupra bucureștenilor. Sunt uluit de atâta consecvență în rău. Privesc puținele imagini pe care le pot înregistra reporterii cu prețioasa primăriță graseind pătimaș despre războaiele sale cu „la mafia rrroumaine„ și mă frapează de fiecare dată lucirile metalice, reci, tăioase din exteriorizările ei. Un astfel de fanatism decuplat de orice sentiment de compasiune, de înțelegere a suferințelor celor din jur, mă duce cu gândul la ecranizările despre naziștii lui Hitler, cei înrolați în Schutzstaffel, prescurtat SS. Dezumanizarea era principala lor virtute.

La fel și în cazul doamnei Clotilde Armand.

Sunt tot mai convins, după comportamentul dânsei rigid până la irațional, că are pregătire militară de executant orb. Că extirparea afectului, ca slăbiciune umană, i s-a realizat în urma unor antrenamente cazone specifice, de tip „Légion étrangère”, în cadrul cărora una dintre devizele cultivate era (și încă este) „žMarche ou crève„.

Într-un fel, Clotilde Armand încinsă cu brățările acestei devize, duce cu gândul la jihadiștii sinucigași încinși și ei cu brâuri de dinamită, care se detonează exact acolo unde aglomerația civilă este mai mare, ca răul produs să fie superlativ. Doamna primar a ajuns la un așa nivel de alienare încât e ruptă complet de realități, de argumente, de consecințe. A primit o misiune pe care o îndeplinește cu o iresponsabilitate de scelerat.

La fraternizarea ei cu mizeria totală, cu cauza șobolănimii de a cuceri și infesta Sectorul 1, acum se adaugă și declanșarea războiului de distrugere a spitalelor esențiale ale capitalei. Să lași fără protecție și pază cel mai mare spital pentru copii din România, să subminezi realizarea unui proiect de modernizare a acestui spital pentru care Banca Mondială a aprobat deja un buget de peste 70 milioane de euro, toate acestea semnifică nu doar nepăsare față de români și de nevoile copiilor lor ci ură. Ură, repet, scelerată!

Cu siguranță că unul dintre motivele pentru care bucureștenii prezenți la meciul Franța „“ Elveția i-au huiduit pe francezi și au jubilat la îngenuncherea acestora de către elvețieni a fost și indignarea lor față de modul în care îi batjocorește constant Clotilde Armand.

Această persoană trimisă în misiune de distrugere la București nu face altceva decât să compromită Franța în ochii românilor.

Unul dintre sensurile verbului „a aliena” (care vine din francezul „aliéner”) este „a deveni ostil societății, factorilor de civilizație„. Nu vi se pare că, prin politica ei, dictată, evident, de la Paris, doamna Clotilde Armand se încadrează perfect în definitia de mai sus? Adică a devenit ostilă societății și factorilor de civilizație de la noi?

Iată de ce luni 28.06.2021 pe stadionul Național românii nu au mai scandat „Allez la France” ci s-au bucurat de umilirea Frantei. Pentru că Franța i-a abandonat și îi batjocorește!

Cât de ușor se poate trece de la „Allez la France” la „Aliénez la France”!

Om fi noi de mămăligă, dar, atenție: când mămăliga sare din ceaun nu e de bine. Nu e deloc de bine”¦! Arrrde rrrau si gaurrreste!

Aviz celor care se joaca cu ea!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/07/Legiunea-straina-500x151.pnghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/07/Legiunea-straina-150x150.pngContele de Saint GermainEditorialeClotilde Armand razboi cu bucurestenii. razboiul gunoaielor,legiunea straina,nazistii lui Hitler,primaria sector 1,spitale fara paza  Am fost la meciul de pe Național, Franța '“ Elveția. Am făcut-o pentru Franța și pentru ce înseamnă această țară pentru mine. La sfârșit m-am descoperit de două ori trist. Și din cauza rezultatului, dar mai ales din cauza unei constatări: românii nu mai iubesc Franța ca pe vremuri'¦ O...Blog politic si polemic