Scorul acestui articol
[Total: 116 voturi. Media: 4.9]

 

Am fost la meciul de pe Naţional, Franţa – Elveţia. Am făcut-o pentru Franţa şi pentru ce înseamnă această ţară pentru mine.

La sfârşit m-am descoperit de două ori trist. Şi din cauza rezultatului, dar mai ales din cauza unei constatări: românii nu mai iubesc Franţa ca pe vremuri… O înstrăinare aproape ostilă se manifestă din ce în ce mai evident.

Entuziasmul spectatorilor la golurile şi în final la victoria Elveţiei a fost strivitor. Şi ca intensitate a energiei degajate şi ca, aproape, unanimitate a preferinţelor.

Ce ne leagă pe noi de Elveţia? Nimic! Nici istorie, nici latinitate, nici francofonie, nici bănci, nici ceasuri, nici comerţ… Poate doar admiraţia pentru Federer. Atât!

Şi, atunci, cum se explică?

Eu cred că românii s-au scârbit. De Clotilde Armand, de Dacian Cioloş, de Emmanuel Macron. De tot ce vine, în colţuri, mutilant, din perimetrul hexagonal, de stilul lor infect de a face politică, de aroganţa, dispreţul şi obrăznicia cu care trec pe lângă orice păreri care nu corespund cu ale lor.

Ce face doamna Armand în Sectorul 1 este crimă cu premeditare. Experiment de genocid. Atac cu arme biologice asupra bucureştenilor. Sunt uluit de atâta consecvenţă în rău. Privesc puţinele imagini pe care le pot înregistra reporterii cu preţioasa primăriţă graseind pătimaş despre războaiele sale cu “la mafia rrroumaine” şi mă frapează de fiecare dată lucirile metalice, reci, tăioase din exteriorizările ei. Un astfel de fanatism decuplat de orice sentiment de compasiune, de înţelegere a suferinţelor celor din jur, mă duce cu gândul la ecranizările despre naziştii lui Hitler, cei înrolaţi în Schutzstaffel, prescurtat SS. Dezumanizarea era principala lor virtute.

La fel şi în cazul doamnei Clotilde Armand.

Sunt tot mai convins, după comportamentul dânsei rigid până la iraţional, că are pregătire militară de executant orb. Că extirparea afectului, ca slăbiciune umană, i s-a realizat în urma unor antrenamente cazone specifice, de tip “Légion étrangère”, în cadrul cărora una dintre devizele cultivate era (şi încă este) „Marche ou crève”.

Într-un fel, Clotilde Armand încinsă cu brăţările acestei devize, duce cu gândul la jihadiştii sinucigaşi încinşi şi ei cu brâuri de dinamită, care se detonează exact acolo unde aglomeraţia civilă este mai mare, ca răul produs să fie superlativ. Doamna primar a ajuns la un aşa nivel de alienare încât e ruptă complet de realităţi, de argumente, de consecinţe. A primit o misiune pe care o îndeplineşte cu o iresponsabilitate de scelerat.

La fraternizarea ei cu mizeria totală, cu cauza şobolănimii de a cuceri şi infesta Sectorul 1, acum se adaugă şi declanşarea războiului de distrugere a spitalelor esenţiale ale capitalei. Să laşi fără protecţie şi pază cel mai mare spital pentru copii din România, să subminezi realizarea unui proiect de modernizare a acestui spital pentru care Banca Mondială a aprobat deja un buget de peste 70 milioane de euro, toate acestea semnifică nu doar nepăsare faţă de români şi de nevoile copiilor lor ci ură. Ură, repet, scelerată!

Cu siguranţă că unul dintre motivele pentru care bucureştenii prezenţi la meciul Franţa – Elveţia i-au huiduit pe francezi şi au jubilat la îngenuncherea acestora de către elveţieni a fost şi indignarea lor faţă de modul în care îi batjocoreşte constant Clotilde Armand.

Această persoană trimisă în misiune de distrugere la Bucureşti nu face altceva decât să compromită Franţa în ochii românilor.

Unul dintre sensurile verbului “a aliena” (care vine din francezul “aliéner”) este “a deveni ostil societății, factorilor de civilizație”. Nu vi se pare că, prin politica ei, dictată, evident, de la Paris, doamna Clotilde Armand se încadrează perfect în definitia de mai sus? Adică a devenit ostilă societăţii şi factorilor de civilizaţie de la noi?

Iată de ce luni 28.06.2021 pe stadionul Naţional românii nu au mai scandat “Allez la France” ci s-au bucurat de umilirea Frantei. Pentru că Franţa i-a abandonat şi îi batjocoreşte!

Cât de uşor se poate trece de la “Allez la France” la “Aliénez la France”!

Om fi noi de mămăligă, dar, atenţie: când mămăliga sare din ceaun nu e de bine. Nu e deloc de bine…! Arrrde rrrau si gaurrreste!

Aviz celor care se joaca cu ea!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/07/Legiunea-straina-500x151.pnghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/07/Legiunea-straina-150x150.pngContele de Saint GermainEditorialeClotilde Armand razboi cu bucurestenii. razboiul gunoaielor,legiunea straina,nazistii lui Hitler,primaria sector 1,spitale fara paza  Am fost la meciul de pe Naţional, Franţa – Elveţia. Am făcut-o pentru Franţa şi pentru ce înseamnă această ţară pentru mine. La sfârşit m-am descoperit de două ori trist. Şi din cauza rezultatului, dar mai ales din cauza unei constatări: românii nu mai iubesc Franţa ca pe vremuri… O...Blog politic si polemic