Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Incredibil ce fortă de dezinformare și ce capacitate de minciună, pe plan internațional, dovedesc  vlăstarele pedeliste plantate prin metropolele europene și hrănite prin biberoane subtile de la sleitul nostru buget.Basescu, Germania, Adevarul lui Cartianu,

Oameni politici străini, de la care te-ai fi așteptat să fi deprins temeinic sănătosul obicei de  a mesteca bine înainte de a înghiți ceva, fac declarații la cald, sub impulsul unor intoxicări aberante (dar concertate), pretinzând că apără principii. Uită să încerce a afla și opinia celeilalte părți, nu-i interesează vocea poporului exprimată prin ieșiri în stradă și procente devastatoare în sondaje. Acceptă un microfon în fată și, din interese de grup parlamentar sau pentru a se dovedi apărătorii unor valori ce dau bine în compoziția unei imagini competitive la electorii lor, îndrugă trei fraze pe placul celui ce le ține microfonul.

Iresponsabilul Traian Băsescu și fanatizații săi pretorieni văd că lupta cu poporul român e pierdută, văd că pe acesta nu-l mai pot minți, și atunci iși exersează talentele de ordinari și fără scrupule manipulatori, în afara țării. Sperând ce?

Ce sperați, siniștrilor securiști deghizați în mielușei? Să ne invadeze Germania ca să vă scape pe voi de furia poporului de care v-ați bătut joc și pe care l-ați adus în pragul disperării?

Și tu, Germanie (vorbesc generic), ce speri? Să reușești, ținându-l prin presiuni inadmisibile pe Băsescu la putere, salvarea votului României pentru interesele tale?

Se publică azi (și nu oriunde, ci în Adevărul lui Cartianu)rezultatele unui sondaj recent care arată că, de la înscăunarea guvernului Ponta, popularitatea USL a crescu cu cca. 10 procente, ajungând la 66%.  Până unde trebuie să se încingă cazanul urii fată de Băsescu? Până la 100%? Până la punctul de fierbere? Să dea țara în clocot, să arunce prin presiunea străzii la lada de gunoi o întreagă construcție democratică pentru că un om orgolios și înspăimântat de consecințele abuzurilor sale nu vrea să se dea la o parte de bună voie?

Chiar nu înțeleg:

– nu se vede clar, de la o poștă, că DNA, justiția „independentă” a lui Traian Băsescu, este folosit ca armă prezidențială? Cu un exemplu mai mult decât convingător (dacă mai era nevoie) furnizat chiar azi? Tocmai azi!?

– nu se vede clar, de la o poștă, ce vrea poporul? Cu o confirmare și  întărire cât se poate de limpezi prin acest ultim sondaj apărut azi?

Ce se dorește? Război civil? Răscoală? Altă revoluție? Chiar la atâta inconștiență să-i împingă dorul de putere pe acoliții lui Băsescu și Macovei ?

Rămânerea în continuare la Cotroceni a lui Traian Băsescu,  prin manevre politicianiste gen presiuni internaționale bazate pe minciună sau referendumuri organizate după legi pohtite de CCR și nu de parlamentul țării, ar putea produce efecte sociale atât de riscante pentru bravii băsiști, denigratori zeloși de țară și siluitori virili de popor, încât ar trebui să se gândească de două ori înainte de a-și dori reîntoarcerea, pe ușa din dos, a lui Traian Băsescu, la Cotroceni.

În rest, pentru îngrijorata și dezinformata străinătate, un îndemn: dacă vă deranjează voința poporului român, atunci invadați-ne!

Contele de Saint GermainPolemiceAdevarul lui Cartianu,Basescu,CCR,DNA,Germania,Ponta,USLIncredibil ce fortă de dezinformare și ce capacitate de minciună, pe plan internațional, dovedesc  vlăstarele pedeliste plantate prin metropolele europene și hrănite prin biberoane subtile de la sleitul nostru buget.Basescu, Germania, Adevarul lui Cartianu, Oameni politici străini, de la care te-ai fi așteptat să fi deprins temeinic sănătosul obicei de...Blog politic si polemic