De ce nu numește SUA un Ambasador în România?

În decembrie 2014 se împlinesc doi ani de când postul de Ambasador al SUA la București a fost vacantat prin încheierea misiunii ultimului titular, Mark Gitenstein, care anterior numirii sale la București a deținut funcția de consilier al senatorului Joe Biden (actualul vicepreședinte al SUA). (mai mult…)
continuare...

De ce m-am radicalizat în ultima vreme

Apropierea alegerilor prezidențiale face să cadă măști, să se pună în mișcare strategii abjecte pregătite îndelung, să prindă viață amenințări, șantaje, lovituri sub centură. Totul devine pentru cei direct implicați un război pe viață și pe moarte, în canonadele căruia noi, simplii cărăuși de păreri și voturi, nu mai știm cum să ne ferim de suflu, cum să evităm a deveni victime colaterale. (mai mult…)
continuare...

Manipulatori reciclați sau propagandiști de unică folosință?

Am de două zile o polemică legată de sentința data de Curtea de Apel in dosarul Telepatia. Doi zmei de hârtie igienică, din categoria lătrăilor din dosul gardului (@Luc și @Dártagnan), se sforțează să mă umple de balele lor explicându-mi cum ar dori ei să fie citită repectiva sentință. (mai mult…)
continuare...

Cosmin Gușă, idiotul suprem al manipulării

"Plimbarea libertății", pe lângă avertismentul transmis lui Traian Băsescu și găștii lui de torționari că ura-i mare și răbdarea pe sfârșite, a mai avut un merit major: s-a constituit într-un test de corectitudine pentru instituțiile de presă actuale. Test căzut lamentabil de televiziuni și ziare care se miră de ce A3 le surclasează la audiență. (mai mult…)
continuare...

O mie de cuvinte mestesugite nu fac mai mult decat ..

O mie de cuvinte mestesugite nu fac mai mult decat ... Eu eram cam in prima treime a coloanei. Fotografia mai umbrita este cu puhoiul care se vedea, in spatele meu, dinspre Gradina Botanica spre Leu (cca. 300m - 400 m lungime) iar fotografia mai luminoasa este coloana pe care o vedeam in fata mea, de la intrarea in Muzeul Cotroceni spre Splaiul Dambovitei (cca. 200m lungime).
continuare...

Apel către Crin Antonescu

V-am susținut în acest colt de comunicare, domnule Antonescu, cu convingere și nu puține lovituri încasate drept mulțumire. Am văzut în domnia voastră un om onest și bine intenționat. Am trait drama prăbușirii dumneavoastră politice fără să vă acuz de trădări sau meschine interese personale. Am pus unele dintre deciziile stranii pe care le-ați luat pe seama unor dedesubturi tenebroase dar morale. Sunt, așadar, una dintre puținele persoane care, încă, ar vedea cu ochi buni revenirea dumneavoastră în cărțile politicii mari. (mai mult…)
continuare...
12