Pește sau pețitor?

Victor Ponta pleacă în vizită la Washington. Scopul acestei vizite este să prezinte masculului alfa mondial o frumoasă pe nume România. Întrebarea care merită pusă este sub ce formă și-a propus domnul Ponta să o ofere acestuia pe frumoasa noastră mamă: ca nevastă sau ca ibovnică? Altfel spus, el se duce acolo pe post de pețitor sau de pește? (mai mult…)
continuare...

Nervozitate și repoziționări

Săptămâna care tocmai se încheie a marcat un frison și o creștere bruscă a pulsului scenei politice românești. Mulți analiști, luați prin surprindere, s-au grăbit să pună acest puseu pe seama acumulării unor tensiuni cauzate de amplificarea protestelor sociale pe binecunoscutele teme ecologiste și de protecția animalelor precum și pe seama proliferării neînțelegilor din USL, mai ales în teritoriu. (mai mult…)
continuare...

Câtă ipocrizie

A fost schimbat un procuror șef de la DNA pentru că i-au expirat cele două mandate pe care i le permitea legea. Tragedie galactică, ce să spun! Eschil, Sofocle, Euripide ar da în gălbinare de pizmă să vadă corurile noastre elegiace, mai ceva decât pe vremea lor, patetizând prin redacții de ziare și televiziuni, jelind împilarea justiției române, asaltând cerul și Comisia Europeană cu vaierele lor apocaliptice, cu șuierăturile lor dispeptice. (mai mult…)
continuare...