Lecția Ion Iliescu

Nu sunt nici pe departe un fan Ion Iliescu și nu mă voi apuca acum să vorbesc despre "teroriștii" din decembrie "˜89, despre mineriade ori trei mandate în loc de două, pentru a mă face crezut. Ion Iliescu a plonjat în tânăra democrație românească post- revoluționară direct din uterul comunist, târâind după el placenta roșie ce-l hrănise, formase și impregnase de obiceiuri ale puternicilor ilegitimi. (mai mult…)
continuare...

MRU – spre noi culmi de demagogie

De la interviu la interviu MRU ne lasă să deslușim, cu tot mai mare claritate, că preocuparea sa primordială ca prim - ministru al regimului Băsescu este aceea de a-și deghiza compromisul în virtute. Compromisul de a fi acceptat să meargă braț la braț cu cel mai detestat personaj politic al României postrevoluționare, deghizat în virtutea patriotismului ca unic motor de acțiune. (mai mult…)
continuare...

Despre Adrian Năstase

Sunt unul dintre cei care au votat negativ la prezidențialele din 2004. Eram sătul până peste cap de corupția regimului Năstase și, deși aveam informații despre "calitățile umane"  ale lui Traian Băsescu, despre "onorabilitatea" acestuia (v-am relatat într-unul dintre comentariile mele mai vechi despre împrejurarea in care acesta a exclamat "îmi bag în cuvântul meu de onoare"), l-am votat aproape cu entuziasm, ca să-l sancționez astfel pe Adrian Năstase. (mai mult…)
continuare...
12